До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама!

• 25 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тууу... аз ви казвам ,че спя Simple Smile

Мирче,страхотни новинки за бебка Мира  Heart Eyes
Да им е жива и здрава!  Hug  bouquet

Orchids Flower,къде я видя Ади знам,че е минала сватбата има ли къде да видим снимки?  Heart Eyes

Пашик,защо да е раничко като на вън е над 20 градуса мисля,че за час не е проблем като не духа и няма мъгла така ми каза и педииатърката Simple Smile пък за новата количка ще е двоен кефа сега с тази др седмица и с другата  Laughing

# 631
Ураааа, още едно бебнце - и то с нашия термин!!! Честито на мама Соничка!!! Да й е жива и здрава бебката, да папка и да спинка!!!

аз си мисля, че вече всеки ден ще имаме поне по едно бебе  Heart Eyes

И дан е забравя - честит ден на Независимостта!!! Ние днес ще ходим на пазар, а псоле ще отскочим и до Бистрица, да избягаме от софийския климат  Mr. Green

# 632
  • София
Оуу...Соничка с моя термин! Party

# 633
Честито на мама Соничка! Да и е жива и здрава малката принцеса и много да ги радва!!! О да Соничка е и с моя термин  Hug
Честито и на другите мами ,които гушкат своите слънчица  Heart Eyes

# 634
Честито на Соничка!   bouquet

Май всеки ден ще има бебета от тук нататък.

# 635
  • Stavanger,Norway/ Varna
Оле, започвам да не си вярвам, че ще издържа до 3ти. Че почти всичките родили са с термин след моя  Crazy

Честито на Соничка, да е много здрава бебка и лесно да се гледат   bouquet

подкрепям Димяни, не мисля че е рано за бебките да излизат. Та те са вече на по два месеца, сега му е времето докато не е дошла истинската есен  Peace

# 636
Честито бебче на мама Соничка, да е жива и здрава малката Мира и много да ги радва!  smile3525
Честито и на мама В. Тенева, бебко да слушка и папка, а на мама бързо възстановяване!  smile3525

Димяни приятна разходка, аз съм много "за" ранното извеждане на бебче при добри метеорологични условия.  Peace

Мама-Смехорана бебо определено добре се е наместил, само имам чувството отвреме на време, че ще ми счупи някое ребро!  Laughing Да излиза когато си прецени, но доки каза, че ще го чака до 7 дена след термин. А вие каква е била тази консултация щом дори не те е и мерила?  Shocked

Лек ден на всички и дано имаме още хубави новинки!  Hug

# 637
  • Стара Загора
Soni4ka, честито бебче! Бъдете здрави!

bouquet

# 638
Здравейте милички,
малее от вчера следобяд не съм влизала и какви новини самоо  smile3501
ЧЕСТИТИ  БЕБЕШОЦИ  НА МАМА СТЕЛИСИМА, В. ТЕНЕВА И СОНИЧКА  ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА И МНОГО ДА ГИ СЛУШКАТ newsm51 smile3525 newsm30
Vessi Barabessi  Стелисима във Варна ли е родила? Защото беше казала че ика да си ражда тук.
Честито  на патерици на рожденниците от вчера да са живи и здрави   bouquet
Честит 22 септемврии наа всички   bouquet
Deizy утре съм при Танев ще видим какво е положнието. Страх ме е с тия гъбички да не каже секцио. Дали са опасни някой знае ли?  newsm78
Тини приятна разходка и аз мисля сслед като изчистя да поизлляза малко.

# 639
Добро утро, пупачета!
Ние тази нощ въобще не спахме, защото Моника продължаваше да има температура. Притеснено ми е, защото абсолютно нищо друго й няма - нито повръщане, нито разстройство, нито гърлото й е червено, нищо. И именно затова се притеснявам - да не е някой възпалителен процес в организма, нещо, което не се вижда. Тя по принцип има проблеми с бъбреците и е правила възпаление. Днес ще видим как ще се развият нещата. Нали е почивен ден. Ако и днес продължава да вдига Т, утре сутрин рано я водя при доки.  Sad
Честито бебче на мама Соничка! Да й е жива и здрава принцесата!
Леле, как искам да дойде и моят ред, въпреки, че като знам какво ме чака след това... Simple Smile Но няма нищо по-хубаво да си гушкаш хубавото бебе и да знаеш, че всичко вече е отминало. Голямо облекчение е.
Аз утре съм на запис на тонове и ще поискам преглед за разкритие. Да видим докъде сме стигнали.
Съни, просто нямам думи. На мен също никой не ми помага. При три баби нямам никаква помощ. Тука да умирам, пак никой няма да вземе детето.  Rolling Eyes
Добре, че моя мъж е всеотдаен, а и има малко следобедно време от работата.
Димяни, приятна разходка! Няма спане, викаш. Ама то където едно, там и две /лесно е да се каже, нали  Wink/.
Аз съм изпуснала новината за В.Танева. Синче, а?!
Milla Elaine, верно добре са го измислили.  Rolling Eyes Ама там при вас е широко застъпено раждането вкъщи, така ли?
pashic, аз не съм купувала комплект за изписване. Купих едно плюшено гащеризонче от Обайби, като ще дам и боди, шапчица, чорапки и разбира се, пелена. Първия път купих комплектче /а те не са евтини/ и го е облякла точно един път - на изписването.  Grinning
Зеленоочке, надявай се да се наспиваш.  Laughing

# 640
  • Стара Загора
Честит празник на всички! bg

# 641
Добро утро ))) и честит празник!!!
Честито на мамите В. Тенева и Соничка - да са им живи и здрави бебоците!
Колко е хубаво деня да ти започва с такива новини )))
Тони, приятна разходка!

# 642
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ МИРА!

# 643
Честито бебче на мама Соничка! Да расте здрава ,щастлива и обичана Мира, а на мама бързо възстановяване!
 Hug  bouquet Hug  bouquet

# 644
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Честит празник, мамита !  bg

Да е живо и здраво бебче Мира, на мама бързо възстановяване и много радости занапред!

Общи условия

Активация на акаунт