.
Криста не спи, но съм я сложила да се въргаля в кошарата за игра 
Той е много щастлив, че вече е на 5
Това си е задължаващо
сутринта малко му се насълзиха очичките, че трябва да ходи на градина, но нали вече е голям, а и аз изтъкнах 100 хиляди положителни аспекти на ходенето на градина, та му мина
Сега мъж ми се обади, че не е имало никакви драми при оставянето 
Габче има глас и от нас в конкурса
Пожеланията ги видях чак сутринта 

Май и тя трябва да се пази от напъване, скачане...
Големият Змей да не го товариш с кашони до/от пощата

Той ми е удобен и да я преобувам, като сме навън
Изи, в тази връзка и аз изказвам възмущение от липсата на стаи за преобуване
Тази в МОЛ-а на Стамболийска е супер гадна и миризлива 

Ами струва ми се малка да я повдигам на 450, а на моите две колички няма как да се монтира кошче за кола.
Не зная дали е от зъби, венците й са спокойни, но пък всичко гледа да вкара в уста и не подбира. 
Криси получи пееща и люлееща се люлка, има си активна гимнастика... мисля че й е достатъчно. 

вчера ходихме до вилата и дребния пак не можа да спи - подлудява ме с това неспане (слава Богу, сега дреме).
ще ми разказваш за клуба - доволна ли си, забавляваха ли ги, като цени как е и т.н.
То виж времето не е чак толкова зле откъм дъждове
ама май не ми се разкарва до бедрока. Ако искаш по някое време заповЕдайте унаше село
Ани и за теб поканка, ако ти е скучно
Може и на домашно гостуване да го ударим ако е ветровито. Габито е голям мъж и с една дума ще разбере какво му казваш. Ще кажеш как е минал денят му откъм впечатления днес. А я кажи какви подаръци получи дечко 

СЪбудих се в 8,30, а малкия още спеше. Не се събуди за обичайното полузаспало цокане в 6 и се притесних дали е добре, и срам не срам го събудих. Той се похили 10 мин и чак тогава се усети, че е зверски гладен
Поне ще подомакинствам малко 

И ми напомняте, че не съм агитирала тук за нашия убавец
Та който има желание, може да гласува за спящия Крис ТУК 

целувки на всички
Кари ходи на предучилищна следобед, а ние с Белла се гледаме вкъщи. След 1 седмица ще я водя на ваксина, че малко сме закъснели с това, а в България не ми се искаше да й слагам 
Иначе тя започна да спи доста по-малко през деня, но пък и през нощта се буди по 2-3 пъти
Направо се скъсах от притеснение докато се прибера вкъщи
Така че сега ще пробваме с друг вид шишета ( аз давах на Авент ).
Може да давате някакви съвети моля 

но както казах, здраве да е!

То и при нас винаги е така, но днес му казах, че:

Трябва да си направим график
Подаръците бяха бакугани, мотор, динозавър, лего-та, пушка с мишени за стрелба, ятаган, комплект за фокуси, комплект с гипс и боички за правене на фигурки... май пропускам нещо 
Ако се получат нещата с работата, ще намериш начин да се справиш, сигурна съм 

Снощи яде в 20ч., събуди се в 4.30 и си изпи само половината мляко (60мл), после пак си подкара по режим - в 9ч. и на 3 часа, като не винаги си изяжда 120-те мл
И Криста се набира да сяда, но като седне, й се клати главичката 
Препоръчани теми