One Tree Hill - Тема 2

• 41 212
  • 628
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Малко остана от любимият ни сериал, краят не на ера, а на живота предстои...

# 586
# 587
  • София
 Много хубав епизод! Много хубави неща се случиха..за огромно мое съжаление, ще ми липсват наистина много..харесвам и следя няколко сериала, но мога да кажа, че този ми е един от най-милите и любимите Sad

# 588
Страхотна серия. Браво и на режисьорите и на всички просто. уникална игра на Хейли на Брук, Джулиън, Маут и Скилс. Обичам три хилл. Този филм ще остане завинаги с мен. Искам да видя финала, но и не искам, честно ви казвам искам още сезони, а ако ще и на 45 да станат всички! Hug

# 589
Брук не ми харесва никак на кичури.  Crazy Серийката беше приятна и неангажираща, не ми привлече вниманието кой знае колко, а и моя дребния се дра от рев почти през цялото време, та....  Rolling Eyes Куин почна да ми става странна персона заради нечовешко перфектните черти, които сценаристите й вменяват. Добре че няма за кога да се разочаровам още.  Whistling

# 590
в замунда има вече и последната 13та серия излязла  Party

# 591

Shocked Shocked Shocked
2 часа ли е? Сега тегля...........нали трябваше да е др. седмица? #Crazy newsm78

# 592

Shocked Shocked Shocked
2 часа ли е? Сега тегля...........нали трябваше да е др. седмица? #Crazy newsm78

не, 50мин. е последният епизод, това е ДВД Рип, в америка са го пуснали по-рано на пазара  Mr. Green, а иначе последната серия си излиза другата седмица по тв-то  Peace

# 593
ясно. Аз си пуснах първите 5 минути, но го спрях че още не съм готова за финала Crazy

# 594
ясно. Аз си пуснах първите 5 минути, но го спрях че още не съм готова за финала Crazy

и аз  Crazy

# 595
Ще чакам субтитрите, за да не се напрягам. Но ще си го пусна след ден два , защото искам още три Хиллллл Rolling Eyes

# 596
Аз изгледах последната серия без субове, но после ще я изгледам и с тях . Simple Smile Много ми е мъчно.Имам чувството, че пораснах с него, със случките които им се случваха,премеждията...а и най-много ми харесваха думите в началото и в края на всяка серия ( в първите сезони бяха почти само на Лукас), носеха изводите,това което би трябвало да научим,поучим..Така,че според мен това не беше просто сериал,като другите- само да се гледа нещо, да вървят серии...Имаше какво да научим,като престъпление-наказание ( Дан най-вече), какви грешки правим с живота си когато сме малки а ни се налага да вземаме решения като големи хора ( отново най-вече Дан и неговия избор с коя жена да остане и кое дете да изостави), страхът когато не сме достатъчно пораснали,а ни се налага да живеем като големи ( Хейли и бягството и на турнето), как можем поне да се опитаме да изтрием чужд грях и как можем да отглеждаме дете като свое,а то да не е ( Кийт, може би не всеки мъж е готов да го направи), как можем да открием любовта още в гимназията ( Хейли и Нейтън, Лукас и Пейтън), как да се борим за тази любов, и че понякога трябва да преживеем друга, за да разберем коя е истинската ( Лукас и Пейтън и Брук ), засегнаха и много социални проблеми- болестта рак (майката на Пейтън), нехайството на родителите за децата им ( родителите на Брук), това как отношението на другите може да те доведе до самоубийство (Джими)...изобщо..... върху много неща можем да помислим...
Аз,например, също намерих любовта си в гимназията и много въпроси и страхове ме терзаеха ( не сме ли малки,какво знаем още,не ни ли трябва опит, дали е истинската..) и докато гледах Хейли и Нейтън страховете ми поизчезнаха, може да е само една измислена история, но поне видях,че би могло да има и такава реалност... Simple Smile

# 597
  • София
И аз ще поизчакам с няколко месеца преди да гледам последния епизод. Не ми се иска да свършва!

# 598
  • София
Преди минути изгледах последния епизод.
Много емоции ми навя, много спомени. Хареса ми финалът, силен, ретроспективен, като за последно....
Много неща си спомних за тях, също и за себе си. Искаш или не искаш се припознаваш за миг в някого, или просто си спомняш отминалото време с носталгия.
Черешката беше Гавин Дегроу на сцената на Трик. В първия миг леко се разочаровах, защото очаквах да запее  I Don't Want To Be , но това не продължи дълго. Да, пях и аз Laughing
Леко пресилен ми беше финалът - годините ги бяха подминали всякаш, но думите за финал, както каза mirsela поправиха всичко.
Ще ми липсва, много ще ми липсва. И ще го гледам пак.....някога.
До тогава  един лайв

# 599
Обожавам този филм! Навява ми толкова хубави спомени...
С мъжа ми го гледахме и страшно много ни хареса, а същия ден, когато гледахме епизода,  в който Хейли разбра, че е бременна, аз също разбрах, че съм бременна Simple Smile
Обожавам гоооооооооооо!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт