Истанбул 2

• 88 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Караджъ настаняват в 2* на тези цени. Една съфорумка беше ползвала единият им 2* преди време и беше доволна, бил по- читав от 3*, който ползвали по- рано, пак с тях. Ама имат и кошмарни отзиви от 2* хотел, с който работят.

# 631
  • София
От хотелите, които предлагат Караджъ в тази оферта съм била в Dempa. Стаите стават, само дето половината нямат прозорци  Laughing Т.е. имат прозорци, но те гледат към вътрешна кухина на сградата, която е метър на метър  hahaha
Не ни беше особено голям проблем това, защото ние в хотела само преспивахме по няколко часа, но е малко клаустрофобично. Иначе ресторантът им е приличен, гледа към Босфора. Закуската на шведска маса не беше особено богата, но достатъчно, за да се нахраним добре.

Иначе с Караджъ не съм пътувала до сега, но като гледам болшинството са доволни.

# 632
Всъщност на повечето градски хотели 2/3 от стаите им гледат към вътрешен двор или кухина или както там се нарече. Това е положението, гледката се заплаща допълнително. Ако хотела е над оживен булевард не съм убедена, че е добра идея да гледа към него, щото няма да се спи.

# 633
Е вие пък искате за 100 лева ( или дори 200 нормалната цена) някакъв топ хотел , на топ локация.
Няма такъв филм , но предполагам ако не ви се занимава да се организирате сами агенциите могат да ви предложат настаняване в истински класен хотел срещу съответно доплащане.
То сто лева на практика е само пътя , Всичко отгоре ви идва като подарък.

# 634
  • София - Бургас
Значи спор няма, фирмата не е от най - добрите.
В случая говорим за топ оферта, която на 100 % си заслужава, била съм и клиент на Караджъ, била съм и служител, както се казва от "двете страни на барикадата", само ще  кажа, че и в двата случая положението не е розово и няма да коментирам повече, но въпреки това за тази цена бих си купила пакета и програмата която предлагат.. Относно хотелите става дума за три звезден хотел, е няма да е кой знае какво, но пък в Истанбул в хотела само ще се спи, през другото време ще се обикаля по забележителности и т.н.....

# 635
Ето оферта за всички градове Simple Smile
http://www.deals.bg/

# 636
Ето оферта за всички градове Simple Smile
http://www.deals.bg/

Нали точно тая оферта бистрим.

# 637
Аз пък не вярвам на тази част от офертата: "Дати на отпътуване: всеки четвъртък, независимo от броя на туристите" . Не ми се вярва да тръгне автобус с десетина туристи. И като се отложат датите няколко пъти, като се направи компромис и с хотела, ефектът става дефект. За мен това е агресивна търговия с идеята - платете сега, а може половината от вас да се откажат, ама пари не връщаме.

# 638
Ха, аз по скоро се притеснявам, че може да няма места!....при толкова закупени офери! newsm78

# 639
Тръгва автобус с точно 10 човека, или дали не бяха 9  Thinking  Ама микробус беше. Офертата беше за 6 дни, затова нямаше много кандидати. За традиционните уикенд оферти не знам седмица да не се е събрал автобус. В силния сезон са кервани от по 4-5 автобуса. Събират се хора, не е да не се събират.

# 640
Дано, дано... Аз започнах да си организирам сама пътуваниията заради няколко провалени екскурзии. Затова гледам с подозрение на подобни оферти. Иначе - да, в стоте лева е само пътя, другото е в плюс.
А бройките закупени 250 броя не е кой знае колко, предишният път май бяха повече покупките, но не са само те на пазара. 

# 641
  • Varna
proctor wavey
Благодаря ти за отговора.  bouquet
Веднъж само съм била на организирана Нова Година във Истанбул във Таксим, преди няколко години.  По времето на голямото цунами, беше.  Имаше и хора от нашата група, които не бяха платили за Новогодишна вечеря, я някъде около хотела, до спирка Гюлхане бяхме, бяха намерили някаква дискотека  и си бяха изкарали страхотно-.  Но пък вие на корабчеее, направо- завид, завид, завид Wink и май се досещам, че не е имало и кофти време, иначе съм имала оплаквания от познати, че не са случили добро време, клатело е и им е било лошо.
Иначе, на мене само някой да ми свирне и съм готова за Станбул, но сега заради здравословни причини на мъжът ми не мога да хукна. Но име време, имааа, само да сме живи и здрави smile3521 Иначе ние двамата сами вече си правим екскурзиите до там, и винаги за 6 дена. Не е сложно хич да се прави. Отиваш във дадена агенция, те работят със дадени хотели и от там им пускат на по ниски цени. Много пъти имат и промоции, като сме намазвали освен намаление и подарък допълнителен ден във хотела, като подарък.
На всички им пожелавам по често такива късметлийски промоции thumbsup

# 642
  • София
Бутик травъл продадоха 1700 екскурзии, а казаха, че във всеки автобус ще има само по 20 човека от промоцията. Явно са за запълване на автобусите  Grinning. Ако са по 1 автобус на уикенд, за 9-те месеца, се получава, че ще се уредят около 700 от тях. А другите? Още на пролет ще се пробваме, че да имаме време за отлагане.  Laughing

# 643
Бутик травъл продадоха 1700 екскурзии, а казаха, че във всеки автобус ще има само по 20 човека от промоцията. Явно са за запълване на автобусите  Grinning. Ако са по 1 автобус на уикенд, за 9-те месеца, се получава, че ще се уредят около 700 от тях. А другите? Още на пролет ще се пробваме, че да имаме време за отлагане.  Laughing

Всяка агенция ще се радва да праща ако може и 10 автобуса седмично , така че не виждам място за притеснение.
Що да е само един ?

# 644
  • София
Всяка агенция ще се радва да праща ако може и 10 автобуса седмично , така че не виждам място за притеснение.
Що да е само един ?

Притеснението идва от това, че искат да допълват автобусите с по 20 човека от промоцията, т.е. да имат още 30 (един автобус май е с около 50 места), които са си платили на обикновената цена, а както самата ти каза: "Дето се вика след толкова оферти ,  всеки дето плати тая година над 100 лева за уикенд в Истанбул ще е жестоко прецакан". От там идва и притеснението ми - ако са повече желаещите от промоцията, дали ще пускат автобуси само с тях или ще се ослушват?

При всички случаи ще се чуе  Laughing. Като се постопли и всички тръгнат към Истанбул...  Laughing

А много интересно, че като бяхме в края на август и обикаляхме по туристическите места на Истанбул, не чухме нито веднъж българска реч. Само на един платен паркинг видяхме софийски автобус, но пътници нямаше. При толкова много организирани екскурзии ми е чудно. След това при обиколката из Анадола - също. Едва в Памуккале(11-тия ден от екскурзията) чухме български... Обикновено където и да сме били, засичаме и нашенци.

Общи условия

Активация на акаунт