Лакове за нокти - тема 13

• 46 743
  • 699
  •   1
Отговори
# 345
  • В къЩи.
Борислава   bouquet и се извинявам за недоглеждането  Blush

# 346
Борислава, сега е модерно да са в различен цвят маникюра и педикюра.
Уф, в едно нещо и аз да се пиша модерна Mr. Green Ама не ми харесва Blush И предпочитам консервативната еднаквост, но ме мързиииии Blush Blush

# 347
  • София
Лу, май само от сайта им може да се поръчат. Ако имате приятели в Лондон също става, имат щендери в много магазини, на мен не ми се занимава и си ги поръчвам директно от сайта.

Разкажете повече за тези лакове. Не ги познавам. Нанасяне, четка, приблизителна трайност, цени?

Струват 5лири, доставката от сайта 10лири, не са от евтините, но на мен много ми допадат, като покривност и трайност. Аз имам Purple Grey i Lilac Dream, уникални са и двата.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 18:00 от nad_tab

# 348
Като се лакирвате /имам предвид ноктите на ръцете/ и ако на някой пръст се случи да не нанесете добре лака и да трябва да се трие и прелакира как процедирате? В смисъл, че при мен например ако сложа лакочистител на памука и пробвам да изчистя само и единствено нокътя с разваления лак, неминуемо си развалям и ноктите на ръката с която държа памука с лакочистител, независимо, че те са ми добре лакирани, а аз точно това искам да избегна. Ох, много лошо го обясних, дано някой въобще ме е разбрал Blush Laughing  Аз си купувам точно за тази цел от тези лакочистители, които са в бърканче вътре с дунапрен, напоен с лакочистител, в което си пъхаш пръстите. Единствено така мога да си изчистя един единствен сгрешен нокът, без да развалям и останалите. Вие как правите в този случай?

# 349
Аз се лакирам само вечер, като оправя и мъжа ми ми трие лака, ако има нужда.

# 350
И аз така, ама обикновено дооста късно вечер и моя отдавна спи, а и не искам да съм зависима от мъжа ми да ми трие лака...той се мръщи, отваря прозорци, че миришело ще съм го отровела.... ooooh! Laughing  На всичкото отгоре не харесва никакви лакове, нито гримове Confused

# 351
Като се налага изтриване хващам памука по специален начин в дланта и се изтривам сама и не си развалям другите нокти. По същия начин процедирам и като съм си лакирала вече ръцете и си правя нов педикюр.

Много рядко за особен случай съчетавам лак на ръце и крака. Повече ми харесва различен.

# 352
Факир съм! Изтривам "разваления" нокът без щети по другите! Crazy
Изтрих черното СА и сложих едно прекрасно нощно лилаво. След малко ще покажа. Flutter

ПП. Ето го:

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 19:23 от Бижy

# 353
  • София
Просто си взимама по-тлъсто парче памук и оправям положението без поражения по-другите нокти.

Борислава   bouquet и се извинявам за недоглеждането  Blush
Hug

# 354
  • София
http://media.snimka.bg/7245/020746047.jpg
http://media.snimka.bg/7245/020746049.jpg

Купих си перфектния червен лак - има леки бляскави частички. Цяло лято го издирвам   newsm44

това червено мисля,че и аз го имам.За мен също е перфектното червено,защото аз по принцип червен лак почти не нося Crazy

Аз почти никога не съм с еднакъв лак на краката и ръцете.А зимата пък и хич не слагам лак на краката,първо защото съм постоянно с чорапи и няма кой да ми гледа краката,пък и винаги са ми студени та оставаше и да чакам да съхне лак и прочие bowuu

# 355
Момичета, много съм доволна от първия Есенс, който използвах. Това е снимка от 4тия ден от нанасянето на лака, като отгоре нямам топ лак, защото не си го намерих.
Мисля, че като за четвърти ден е супер!  Peace

# 356
  • София
Страхотен е цвета...и ноктите ти също   bouquet

# 357
  • Ст Загора
 gardje ,много хубав лак ,а и ноктите ти са прекрасни ! Кои номер е лакчето?

# 358
placholina,аз днес се лакирах с това Опи.В действителност цветът е различен от снимката в нета,но си е много хубав. Wink

# 359
Океан, и аз имам един такъв на КА - 705, хубав цвят, но и три слоя да сложа пак стои прозрачен Confused  Сега съм си отрязала ноктите до край и ще ги лекувам, затова ще се лакирам в повече светли цветове, че на толкова къси нокти не обичам тъмни....направих лека чистка на старите, които не стават за размените, но пък ще се подмажа на свекървата Mr. Green
Бижу, може ли номерчето на Флормара Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт