Звездни компромати-76 част

• 48 919
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
И въпреки това, в писмото никъде не пише, че няма общо с Николета,че това са лъжи, че са заедно с Алисия и т.н. Опровергава това, че е правил друго дете, което беше ясно, и това, че я нападали с розни думи, като алчна. Нищо повече.

Изпревари ме. Защитава я, дотолкова, че Алисия да не му се цупи, че не прави нищо за да и защити авторитета. Типичен стил на ритнитопковец. hahaha

# 226
  • ...край Дунава

И въпреки това, в писмото никъде не пише, че няма общо с Николета,че това са лъжи, че са заедно с Алисия и т.н. Опровергава това, че е правил друго дете, което беше ясно, и това, че я нападали с розни думи, като алчна. Нищо повече.

Абсолютно Peace

# 227
Това, че не отрича означава ли, че потвърждава.
Защо не ги оставите на мира? Мисля, че всичко до момента се изкоментира.

# 228
# 229
малеее 2 дни не съм влизала какво сте направили бе  ooooh! Laughing Някъде има ли линк за снимки от цялата сватба, четох цялата тема не видях да ги има накуп снимките  Thinking

# 230
Боже мой Shocked Много кофти снимка, много...ще се гътне, яко я види Laughing

# 231
# 232
  • ...край Дунава

Ами като е тръгнал да пише писма, да спомене и това. Както се говори, за това, че ще има друго дете, така се говори и за връзка с въпросната.

# 233
# 234
Извинявай Нино, но след като едва ли не ме нападат тук, и аз искам да кажа нещо. Не съм казала, че потвърждава, но най-важното е, че не отрича.
За мен това писмо е пълен гаф от страна на Валери, който и без това не блести с акъл, но това надмина всичко. В такива писма се пише, това не е вярно, с Ася сме, щастливи сме и прочие. А не - не е вярно, е съм я изгонил, защото е алчна, тя е майка на детето ми...дъра-бъра. Значи друго не е ли, само майка на детето му, затова я защитава? Но да не разсъждавам повече над писмото. За мен е много тъпо и нищо не опровергава, освен това за бремеността, но аз и не мисля, че някой е мислил че другата е бременна.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 12:39 от Just*AvvA*

# 235

Защото, не е лесно да си звезда. В цял свят е така.

# 236
  • София
Андрея е потресаваща на тази снимка  Mr. Green

Най-вероятно не е публикувано цялото писмо на Валери, а само извадка от него. Какво още пише там - я разберем, я не  Wink

# 237
За бременността беше толкова нелепо и смешно написано, че се набляга на това от четящия, а не на потенциалната бременност.
Митко Бербатов също беше писал такова писмо, ако не се лъжа пак заради Николета, но верно неговото беше на "по високо ниво". Може пък да са редактирали на Валери писмото, може да не го е писал сам....

# 238
# 239
  • Балчик
Joyприлича ми на Гага- та тук  Joy

Общи условия

Активация на акаунт