Подсъзнанието може всичко 30 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 418
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
БГ. Мама е продаден , такава информация имах миналата година. Нека се включи юрист или администратор  Peace

# 586
БГ. Мама е продаден , такава информация имах миналата година. Нека се включи юрист или администратор  Peace
Ето собствениците на сайта и форумите им:
http://www.neg.bg/about

# 587
Привет, Феички Simple Smile
попаднах на това, с което искам да ви поздравя  Hug
Ако мислиш “Сразен съм”, сразен си.

Ако мислиш “Не смея”, не смееш.

Ако казваш “Бих искал”,

но си мислиш “Не мога”,

просто няма как да успееш.

Ако мислиш, че губиш,

“загубен си”- ще ти каже светът

без упойка.

Успехът се крие във твоята воля

и е в умствената ти настройка.

Ако мислиш “Назад съм”, назад си.

Който мисли високо, не пада.

Просто трябва да бъдеш

напълно уверен,

Щом си тръгнал да търсиш награда.

Не Най-силният, нито Най-бързият

Обезателно грабват залога.

Но човекът, който печели играта е този,

който мисли “ АЗ МОГА “

# 588
Аз да вметна,че съденето на автори звучи добре на теория,но на практика е трудно осъществимо с многооо несигурни резултати.  Дори и след безброй отлагания и разходи да се спечели делото то резултата може да е твърде незадоволителен и спорен. Аз съм водила дело с съвсем ясни доказателства и то документирани (в римското право върху което е основано българското правораздаване документите имат най-голяма доказателствена стойност ) спечелих го и в резултат направо съм на загуба.Минало заминало.И   ставаше дума  за материална собственост-твърд терен,а какво да говорим за хлъзгавите въпроси с интелектуалната собственост.
Да копи пействаш и то без да промениш дори курсива е много низко и евтино Mijjka много добре го е казала.Мисля,че и коментарите които са написали момичетата под книгата може да замислят хората и да осуетят част от продажбите.А това,че знанието ще достигне до хора които нямат компютри и интернет някак не ми се вярва, защото тези хора едва ли ще купят книга за 12 лв.

# 589
  • София
БГ. Мама е продаден , такава информация имах миналата година. Нека се включи юрист или администратор  Peace
Собственици на форумите са си мамма и татти.
Преди да бъдат занимавани с това би следвало наистина авторките на съответните техники, които са публикувани и в книгата, да заявят, че са техни лични и не са ги взели от някъде, нито са ги публикували някъде.

Света, в случая един толкова голям сайт няма какво да губи, освен това, подобно дело си е реклама, така че личните дела са различни от корпоративните. Тук може да бъде съден не само авторът, но и издателството.

# 590
Grinning
Вчера, признавам си, бях бясна на "авторките". Днес обаче след като ги видях на снимките, гневът ми се изпари  Grinning
Дори не мисля, че бих имала и какво да кажа на жени с толкова евтино излъчване, евтино като стореното от тях.
Единствено това, че те никога няма да бъдат истинска част от нас, дори и да пишат в темата /допускам и това/.
Защото нашата тема е нещо истински живо и развиващо се, за разлика от мъртвородения "плод на тяхната дългогодишна работа в областта на духовните практики и неконвенционалната психология", издаден в мизерен тираж   Laughing

В крайна сметка по-мъдрите от нас са казали "Каквото посееш, това ще пожънеш" и "Всекиму - своето"

Hug

Мише, подкрепям всяка твоя дума!   bouquet Hug

# 591
  • Tам през Атлантическия океан
Хах копирали са бързия ми и нескопосан превод 1:1   Mr. Green

п.п. връщам сА да дочета новините

# 592
Както е казала sv_harmony, ако бяха подарявали тези книжки на читателите , щяхме да погледнем на ситуацията от друга страна, защото все пак тук е хвърлен много труд и време, за да се създаде тази тема. Най-вече старанието на Лени, да подреди всичко, за да изглежда темичката  ни такава...снимки, текстове. Имате ли си идея, колко време и енергия  отнема това????  Rolling Eyes

Та тези двете да са живи  и здрави...ама поне едно БЛАГОДАРЯ!!! на Лени за целия труд да бяха казали...щеше да е достойно! А не да се крият инкогнито ...защото явно пишат тук Tired

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 16:04 от Винце

# 593
Клонка,това е другият въпрос освен неясният резултат от делото да не стане реклама за въпросната книга,която иначе би минала незабелязано покрай многото подобни. Сега като се замислих "Господари на ефира" няма ли да е по добър вариант да се разобличат "авторките"?

Та тези двете да са живи  и здрави...ама поне едно БЛАГОДАРЯ!!! на Лени за целия труд да бяха казали...щеше да е достойно! А не да се крият инкогнито  ...защото явно пишат тук Tired [/b]

Така е не мога да го кажа по добре!

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 16:24 от Sweta

# 594
Здравейте милички, извинявайте че се включвам извън темата за книгата, искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички които се отзоваха на молбата ми за помощ тази сутрин. Операцията на майка ми мина чудесно и дори са отхвърлени съмненията за рак! sun newsm51 

БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА!

# 595
Ха, Суета и аз мислех да предложа господари на ефира.
Тях ги гледат доста хора, нека тези двете да си понесат последствията публично, както са си представили и книгата #2gunfire

# 596
Хах копирали са бързия ми и нескопосан превод 1:1 Mr. Green
п.п. връщам сА да дочета новините

Някой си е правил труда да пише, да превежда и т.н. На него се полагат само чест и почитания.
А някой друг (визирам двете "авторки") най безцеремонно си го присвоява, за да го продава #2gunfire

# 597
  • Tам през Атлантическия океан
evsa Hug

Интересно и поучително ще бъде да видим как ще се развият нещата  Thinking
 няма нищо случайно  Wink

Може да получим един нагледен пример , как не се прави  Sunglasses

Тях ги гледат доста хора, нека тези двете да си понесат последствията публично, както са си представили и книгата #2gunfire
Peace

# 598
Абе аз съм си суетна но не чак толкова че да ми е ник.На кирилица Света. Simple Smile

# 599
Операцията на майка ми мина чудесно и дори са отхвърлени съмненията за рак! sun newsm51 

БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА!
Ето това да се чува! Новината е чудесна. Hug

И аз си мисля, че въпросните авторки са съфорумки.
Не че има значение. Толкова си могат, толкова правят. Предвиждам небивали печелби на издателството, инвестирало средства в този хм, продукт. Все с минус отпред. Книжният пазар е заринат с подобна /авторска при това/ литература.

Общи условия

Активация на акаунт