Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 353
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Ехооооо,нерде сте бе къзлар?Май си легнахте и аз си пиша самичка в темата!
Не си сама , но ти отговаряш избирателно!

# 136
Рени , поздравления!

# 137
Кали , това за по-полемичната любов ,  ми светва , като лампичка!Много от нещата в сериала ми се наместват по-добре!
Вярно , че е трябвало по-рано за го "зачетем ", но , по-добре късно от колкото никога!
Благодаря за това , че си го открила  и го сподели с нас!
В края на отговора той казва: Ето това е Gonulcelen. (съвсем открито го казва).
Аз сега като гледам сериите, наистина тук става въпрос за нещо по-нестандартно от всичко което сме гледали до сега, това не е една обикновена романтична любовна история, а нещо много много по-задълбочено и точно това ни провокира, така да се впускаме в анализи.....

# 138
Кали , това за по-полемичната любов ,  ми светва , като лампичка!Много от нещата в сериала ми се наместват по-добре!
Вярно , че е трябвало по-рано за го "зачетем ", но , по-добре късно от колкото никога!
Благодаря за това , че си го открила  и го сподели с нас!
В края на отговора той казва: Ето това е Gonulcelen. (съвсем открито го казва).
Аз сега като гледам сериите, наистина тук става въпрос за нещо по-нестандартно от всичко което сме гледали до сега, това не е една обикновена романтична любовна история, а нещо много много по-задълбочено и точно това ни провокира, така да се впускаме в анализи.....[/
b]
По- добре не би могло да се каже!
Съгласна съм стеб!

# 139
Момичета, какво става, какъв е този Джансел Елчин.... във форума.... (на 9 страница)

# 140
Момичета, какво става, какъв е този Джансел Елчин.... във форума....
Благодари ни за пожеланията !
Дори и да е шега е забавно!

# 141
Момичета, какво става, какъв е този Джансел Елчин.... във форума....
Благодари ни за пожеланията !
Дори и да е шега е забавно!
Доколкото си спомням май преди даже контактуваше - малко с помощ от Гугле но пак му се разбираше newsm78

# 142
Абе,момичета всеки може да се регистрира с това име и да се представя за Джансел. Peace
Нали той си няма друга работа,та е седнал да пише в нашия форум. Joy Joy Joy Joy Joy
И аз мога да се регистрира с името на Туба и да представя една нейна страница с нейни данни. hahaha Joy Joy Joy Joy

# 143
# 144
Абе,момичета всеки може да се регистрира с това име и да се представя за Джансел. Peace
Нали той си няма друга работа,та е седнал да пише в нашия форум. Joy Joy Joy Joy Joy
И аз мога да се регистрира с името на Туба и да представя една нейна страница с нейни данни. hahaha Joy Joy Joy Joy

Роси , каквато и да е истината .......     важното е , че е забавно!
Не мислиш ли?

# 145

Роси , каквато и да е истината .......     важното е , че е забавно!
Не мислиш ли?
Да,забавно е спор няма. Hug Hug Hug

# 146
  • София
днес видях ник-а в колоната на рожденниците във форума и попитах кой е, но никой не ми отговори. То е ясно, че е някой потребител  Peace

# 147
днес видях ник-а в колоната на рожденниците във форума и попитах кой е, но никой не ми отговори. То е ясно, че е някой потребител  Peace

Обаче не е от Б-я  - виж му постовете Rolling Eyes

Хайде пак поздрав с едно колажче.

# 148
Роси , чета коментарите ти в другия форум , споделям голяма част от тях......особено за Левент!
Пиши по-често и тук! Ще ни се отрази добре!

# 149

Обаче не е от Б-я  - виж му постовете Rolling Eyes
Аз вече го проверих!Може и да не е шега  или много добре "изпипана "шега!
Ще се повторя , но ..........важното е , че е забавно! Поне за мен!

Общи условия

Активация на акаунт