Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 312
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Привет Hug

С какви очи Селин ще иска отново да влезе в живота на Мурат при положение, че го съсипа като се метна през балкона #2gunfire Що за егоизъм е това, къде е спала тези 2 години Crossing Arms И аз искам да я махнат по-бързо от сериала ама надали ще стане, кой знае какви мизерии ще направи ooooh!

Галка , ние все още не знаем нищо за нея!
Но , какво е провокирало това и поведение и действие ( да се самоубие) все още само можем да гадаем!
В уравнението "Селин"има много неизвестни!
Разбира се , ние сме субективни спрямо нея , защото я виждаме , като потенциална заплаха за нашите влюбени!
Но , монетата има винаги две страни ........., аз лично виждам така нещата .......както е  в приказката ....всяко зло за добро .......или вместо да извади очи , ще изпише вежди......т.е. появата и ще се отрази като "лек грип" за любовта  между Хасрет и Мурат , но и  тя , любовта им ще придобие  по- силен "имунитет"!

# 121
Сега вече мога да кажа-РИНКА,благодаря за темичката Hug Hug HugДнес е особенно вълнуваща,заради празника на любимия ни актьор!
ЕТИ,клипчето ти е завладяващо и обсебващо!Започваме да се пристрастяваме и към филмчетата/т.е. видеоклипчетата ти/ от филма.По правилно е да казваме-оставам без думи!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Алис,и твоето творение е супер на фона на прекрасната френска музика! Peace Peace Peace Peace

Седмицата започва повече от прекрасно-рожден ден на Джансел.Тинчето е на линия от студената и дъждовна Шотландия,но мило момиче, нашата обич ще те топли дори и далеч от нас.Обичаме те!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 122
Лийче,мерси мила!!!Но каквото и да направим не може да се сравни с радостта и удоволствието,които ни дарява този прекрасен актьор.Той заслужава да получи признателността и обичта на феновете си от цял свят.

# 123
Сега да си кажа за Селин.Струва ми се,че образът и ще наподобява този на Еда от филма 1001 нощи.Зла,завистлива,отмъстителна и пренебрегната,заради друга жена.От такъв персонаж нищо добро не можем да очакваме.

# 124
Лийче,мерси мила!!!Но каквото и да направим не може да се сравни с радостта и удоволствието,които ни дарява този прекрасен актьор.Той заслужава да получи признателността и обичта на феновете си от цял свят.
 newsm10 smile3521 newsm51
Галка , ние все още не знаем нищо за нея!
Но , какво е провокирало това и поведение и действие ( да се самоубие) все още само можем да гадаем!
В уравнението "Селин"има много неизвестни!
Разбира се , ние сме субективни спрямо нея , защото я виждаме , като потенциална заплаха за нашите влюбени!
Но , монетата има винаги две страни ........., аз лично виждам така нещата .......както е  в приказката ....всяко зло за добро .......или вместо да извади очи , ще изпише вежди......т.е. появата и ще се отрази като "лек грип" за любовта  между Хасрет и Мурат , но и  тя , любовта им ще придобие  по- силен "имунитет"!
Затова съм настроена позитивно! Peace Да ти кажа, за мен призракът от миналото ще бъде силен грип, но нашите любимци ще се справят! Flutter

Лягам си, че утре ще се става рано. Утре вечерта ще стоя до по-късно!
Беше ми много приятно, както винаги! Hug Hug

# 125
Ехооооо,нерде сте бе къзлар?Май си легнахте и аз си пиша самичка в темата!

# 126
Лийче , усети се липсата ти вчера!
Благодаря за пожеланията за първолачето ми !
Споделям голяма част от мислите ти , но най-много ми харесва , че се опитваш да тълкуваш всеки от героите в зависимост от конкретните им постъпки и действия!Защото никой , никога не е само добър и прав  или обратното!Кукумбер , беше споделила нещо много истинско и житейско :
".......Образите са пълнокръвни защото не са идеални а всеки  има своите силни и слаби страни,силни и слаби моменти,силни и слаби позиции......."
И другото , което много харесвам у хората ........движението на мисълта   и погледа  т.е. умението да виждаш нещата от различни ъгли !Това го забелязвам в коментарите ти  и определено ми допада!С такива хора дори и спора е позитивен и градивен !

Направо се изчервих. Радвам се, че си си изградила хубаво мнение за мен! Аз си ви харесвам и обичам всичките във форума и с всеки ми е приятно да водя дискусия! Hug Hug Hug
 По принцип по литература не съм правила толкова анализа, колкото тук. Mr. Green  Ако имаш точно, че Хасрет и Левент ги виждам в различни ъгли, така си е. Просто и двамата имат много хубави качества, но невинаги успяват да ги покажат. С такъв веселяк като Левент и аз бързо бих се сприятелила. Хасрет на моменти е като истинско торнадо, чак ми иде да й се разкрещя, ама после като се опитва да поправи грешката си и преследва целта си, я чувствам много близка.
Май не само ти не си правила толкова анализи, защото филма наистина е различен от всички други сериали и щом ни кара и след като свърши серията да продължаваме да мислим, значи всички са си свършили много добре работата...... това не е просто една любовна история....

Между другото (вчера писах в другия форум) попрехвърлих интервюто и ми направи впечатление  как е отговорил на един въпрос Джансел в онази организирана (мисля, че от Дизифилм) среща на Джансел с феновев интернет....
Ето цитат:
11) В какво бихте предпочели да участвате – драма или любовна история?
Джансел: Драма, ако трябва да участвам в организацията. Любовна история – по принцип, всички сериали са свързани с драма, понеже връзките са винаги изпълнени с болка. Но ако трябва да кажа, какво бих предпочел да снимам повече от романтична любов, е..... по-полемична любов. Това е GONULCELEN....

Това интервю е от 27 август (до колкото се сещам) и ако се бяхме "зачели" по внимателно в отговора, щяхме да разберем какъв филм ще е по-нататък Пленителката на сърца......, Джансел е дал доста голям джокер за него, той не е една обикновена романтична любовна история......

# 127
Ехооооо,нерде сте бе къзлар?Май си легнахте и аз си пиша самичка в темата!
Не си сама ! На хоризонта сме! Поне -  аз!

# 128
# 129
Кали , това за по-полемичната любов ,  ми светва , като лампичка!Много от нещата в сериала ми се наместват по-добре!
Вярно , че е трябвало по-рано за го "зачетем ", но , по-добре късно от колкото никога!
Благодаря за това , че си го открила  и го сподели с нас!

# 130

Hello, dear Bulgarian Fans !

Thank you for attention and for all wishes for my Birthday !

C A N S E L

# 131
# 132
  • София
аз започвам с питанката: дали утре ще имаме трейлърче  newsm78

# 133
аз започвам с питанката: дали утре ще имаме трейлърче  newsm78
Мисля , че ще е в сряда!

# 134
  • PLEVEN
  за всички запленени    най - после успях

Общи условия