Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 309
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Аз изказах вече предположение, че компромата е подготвен от Селин или близначката й, все едно коя е. Според мен обаче е Селин.

Вали, след като изгледах серията клоня към Селин. По време на предаването дори водещият се усети какво става между Хасрет и Мурат. Той каза "Значи се разбирате много добре. Вие се допълвате идеално." След като особата го чу, някакси затвори очи и наведе глава. Усещам, че нея я притеснява връзката на Мурат с Хасрет.

# 106
Мен ме зове  smile3524 , затова ви казвам Лека нощ!
Утре  ще ви изчета с удоволствие.  Peace

# 107
Мен ме зове  smile3524 , затова ви казвам Лека нощ!
Утре  ще ви изчета с удоволствие.  Peace

Лека и на теб Hug
и аз ви напускам

# 108
Здравейте!
Включвам се по-късно , но проверявам домашни , пишем ченгели ...изобщо ......първолаци ( и то момче!) няма как!
Относно това кой им прави снимките в ресторанта , и аз мисля , че е Селин!
Нормално е хората , които творят музика , да не са толкова добри при лансирането на тази музика !
Затова този свят на продуценти и мениджъри да им се струва много "коварен"!
Те не познават този свят ......в този свят липсва или е прекалено оскъдна онази емоционалност , характерна за техния свят , светът на творците!
Но , работата им е свързана , те са зависими едни от други!
Да , Мурат е прав , има много пошлост , егоизъм , комерсиалност  ,когато излезеш на "жестокия "музикален пазар , трудно е да запазиш себе си , но другата алтернатива  е певците да пеят "под душа"в къщи , а композиторите сами да си слушат произведенията !
Просто не бива да се слагат етикети , не бива всички да минават под един знаменател!
Както се казва .....във всяко стадо има мърша ....., та и при тях е така!
Това , че Хасрет може да срещне много недобронамереност в тези среди , трябва не да я отказва да влезе в тях , а да я направи по-внимателна и предпазлива!

# 109
Всички се изказахте за Левент. Мой ред е.
Отново съм с противоречиви чувства. Не мога да кажа, че предава Мурат, защото неслучайно го пита по няколко пъти дали работата с Хасрет е приключена. Той каза "Няма да се успокоя, докато не ми го кажеш ясно." Цитирам по памет. На Мурат тогава също трябваше да му присветне лампичката, ама беше толкова концентриран в залъгването на Левент, че не обърна внимание. Mr. Green Продуцентът поне изкара Хасрет от махлата. Подхранва самочувствието й, като непрекъснато й прави комплименти. Знаем го Левент какъв е словохотлив, когато става въпрос за жените. Той се опитва да направи Хасрет извстна по начинмът, който си знае, не го обвинявам. Ако Хасрет не беше говорила толкова много в предаването, той нямаше да й наговори всички онези неща след това. От ревност й каза да забрави за Мурат и чувствата си. Да, под чувствата си имаше предвид любовта й към Мурат. Това, че отиде на сутринта да обясни на Мурат как не е напътствал Хасрет да каже, за мен говори, че той държи на приятелството си и на иска Мурат да си  мисли, че Левент го е използвал за реклама на Хасрет.
В този ред на мисли, искам да споделя, че в предаването Хасрет най-много ми хареса, разбира се ако изключим влизането й в часа на Мурат (умно момиче!). Толкова беше естествена, макар и притеснена, защото знаеше, че е наживо. Ако Мурат беше видял цялостното й представяне щеше адски много да се гордее с нея. Изненадах се как заговори за бедния квартал, при положение че знаеше в какъв фалшив и лицемерен свят навлиза. Докато говореше, изпъкнаха нейните качества, а именно честността, невиността, всичко, което Мурат обожаваше в нея.  

# 110
20 Eylül 2010 Pazartesi - 13:16
Tuba Büyüküstün sevgilisini kuşa çevirdi!
"Gönülçelen"in Hasret'i Tuba Büyüküstün 1,5 yıldır aşk yaşadığı Sami Aydan'ı kuşa çevirdi.

Yıllardır uzun saçı ve sakalı olan Sami Aydan, sevgilisi Tuba Büyüküstün'ün isteği üzerine imaj değiştirdi.

Birkaç gün önce saçını sakalını kesti. Bu değişimi bir yıldır bekleyen Tuba Büyüküstün setteki arkadaşlarına "Sevgilim öyle yakışıklı oldu ki görünce herkes hayran kalacak" dedi.

Gecce

# 111
Елма, Уси, тъкмо си написах дългооооото мнение и вие се оттегляте! Mr. Green Лека ви нощ, тогава! Hug Hug
Щерева, да ти е жив и здрав първолакът! От другата година все шестици да нарежда! newsm51 newsm51
Дориана, това била стара новина. Peace

# 112
Привет Hug

С какви очи Селин ще иска отново да влезе в живота на Мурат при положение, че го съсипа като се метна през балкона #2gunfire Що за егоизъм е това, къде е спала тези 2 години Crossing Arms И аз искам да я махнат по-бързо от сериала ама надали ще стане, кой знае какви мизерии ще направи ooooh!

# 113
Здравейте!
Включвам се по-късно , но проверявам домашни , пишем ченгели ...изобщо ......първолаци ( и то момче!) няма как!
Относно това кой им прави снимките в ресторанта , и аз мисля , че е Селин!
Нормално е хората , които творят музика , да не са толкова добри при лансирането на тази музика !
Затова този свят на продуценти и мениджъри да им се струва много "коварен"!
Те не познават този свят ......в този свят липсва или е прекалено оскъдна онази емоционалност , характерна за техния свят , светът на творците!
Но , работата им е свързана , те са зависими едни от други!
Да , Мурат е прав , има много пошлост , егоизъм , комерсиалност  ,когато излезеш на "жестокия "музикален пазар , трудно е да запазиш себе си , но другата алтернатива  е певците да пеят "под душа"в къщи , а композиторите сами да си слушат произведенията !
Просто не бива да се слагат етикети , не бива всички да минават под един знаменател!
Както се казва .....във всяко стадо има мърша ....., та и при тях е така!
Това , че Хасрет може да срещне много недобронамереност в тези среди , трябва не да я отказва да влезе в тях , а да я направи по-внимателна и предпазлива!
Интересна гледна точка! Peace Донякъде разбирам какво Мурат искаше за Хасрет. Той я научи не само да пее хубаво, но и да вниква в музиката, да я цени и обича. Композиторът разбра, че циганката пее от сърце и тя има богата душевност, за да може да оцени музикрата като изкуство, а не като начин за забогатяване. Накрая на разговора им в студиото Мурат каза на Хасрет "Гримът е страхотен." С тези думи той й показваше какво може да се случи в бъдеще. Как хората ще виждат само красивото й лице, фигурата, дрехите и бижутата. Няма да я оценят заради таланта й.

# 114
                                               Здравейте запленени и пристрастени момичета!!!!!

На хоризонта на турското кино се появи най-ярката звезда за последните години наречена Джансел Елчин!!!Най-добрият,най-запленяващият,най-харизматичният и най-завладяващият сърцата ни актьор и мъж,който днес е рожденник!Да е жив,здрав, преуспял и щастлив,а сърцето си нека дари на жената,която ще изпълни с любов живота му,с обич душата му и с деца дома му.  

Честит рожден ден Джансел!!!!! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 115
Привет Hug

С какви очи Селин ще иска отново да влезе в живота на Мурат при положение, че го съсипа като се метна през балкона #2gunfire Що за егоизъм е това, къде е спала тези 2 години Crossing Arms И аз искам да я махнат по-бързо от сериала ама надали ще стане, кой знае какви мизерии ще направи ooooh!
Галка, за мен Селин е невероятна егоистка и психически лабилна. Действията й в първи епизод ми говорят за тези й нейни черти. Очаквам от нея доста злини.

# 116
                                              Здравейте запленени и пристрастени момичета!!!!!

На хоризонта на турското кино се появи най-ярката звезда за последните години наречена Джансел Елчин!!!Най-добрият,най-запленяващият,най-харизматичният и най-завладяващият сърцата ни актьор и мъж,който днес е рожденник!Да е жив,здрав, преуспял и щастлив,а сърцето си нека дари на жената,която ще изпълни с любов живота му,с обич душата му и с деца дома му.  

Честит рожден ден Джансел!!!!! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Кески, супер си! Hug newsm51 newsm51 newsm51 Много хубаво си написала всичко!

# 117
Елма, Уси, тъкмо си написах дългооооото мнение и вие се оттегляте! Mr. Green Лека ви нощ, тогава! Hug Hug
Щерева, да ти е жив и здрав първолакът! От другата година все шестици да нарежда! newsm51 newsm51
Дориана, това била стара новина. Peace

Видях,че са го публикували днес и не само геджето, но са го обсъждали и в сайтана сериала. Май в последно време няма новини и само показват някаква стара снимка.

# 118
Лийче , усети се липсата ти вчера!
Благодаря за пожеланията за първолачето ми !
Споделям голяма част от мислите ти , но най-много ми харесва , че се опитваш да тълкуваш всеки от героите в зависимост от конкретните им постъпки и действия!Защото никой , никога не е само добър и прав  или обратното!Кукумбер , беше споделила нещо много истинско и житейско :
".......Образите са пълнокръвни защото не са идеални а всеки  има своите силни и слаби страни,силни и слаби моменти,силни и слаби позиции......."
И другото , което много харесвам у хората ........движението на мисълта   и погледа  т.е. умението да виждаш нещата от различни ъгли !Това го забелязвам в коментарите ти  и определено ми допада!С такива хора дори и спора е позитивен и градивен !

# 119
Лийче , усети се липсата ти вчера!
Благодаря за пожеланията за първолачето ми !
Споделям голяма част от мислите ти , но най-много ми харесва , че се опитваш да тълкуваш всеки от героите в зависимост от конкретните им постъпки и действия!Защото никой , никога не е само добър и прав  или обратното!Кукумбер , беше споделила нещо много истинско и житейско :
".......Образите са пълнокръвни защото не са идеални а всеки  има своите силни и слаби страни,силни и слаби моменти,силни и слаби позиции......."
И другото , което много харесвам у хората ........движението на мисълта   и погледа  т.е. умението да виждаш нещата от различни ъгли !Това го забелязвам в коментарите ти  и определено ми допада!С такива хора дори и спора е позитивен и градивен !

Направо се изчервих. Радвам се, че си си изградила хубаво мнение за мен! Аз си ви харесвам и обичам всичките във форума и с всеки ми е приятно да водя дискусия! Hug Hug Hug
 По принцип по литература не съм правила толкова анализа, колкото тук. Mr. Green  Ако имаш точно, че Хасрет и Левент ги виждам в различни ъгли, така си е. Просто и двамата имат много хубави качества, но невинаги успяват да ги покажат. С такъв веселяк като Левент и аз бързо бих се сприятелила. Хасрет на моменти е като истинско торнадо, чак ми иде да й се разкрещя, ама после като се опитва да поправи грешката си и преследва целта си, я чувствам много близка.

Общи условия

Активация на акаунт