Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Какво ли ще получи Джансел/Мурат за рожденния си ден?

Много ми се иска  Хасрет да му подари, това което той най-много желае, самата нея...

А какво ли ще подари Туба на Джансел,  е това е вече загадка и предизвикателство???

Най-добрия подарък който може да му направи /ако не му го е направила вече/ е самата Туба

# 16
  • София
момичета,

в събота съм на сватба и дано в петък да мога да гледам с вас, стискайте палци, че се очертава интересна серийка  Praynig

# 17
момичета,

в събота съм на сватба и дано в петък да мога да гледам с вас, стискайте палци, че се очертава интересна серийка  Praynig
Пожелавам ти да имаш тази възможност, защото и аз мисля че в 21 епизод ще има " извинявай, прости ми, обичам те" евентуално.

# 18
Здравейте,
След като свърши епизода ,ако все още продължаваме да се вълнуваме, значи че сценаристите и целия екип  са си  свършили добре работата.Образите са пълнокръвни защото не са идеални а всеки  има своите силни и слаби страни,силни и слаби моменти,силни и слаби позиции.С много от вас съм съгласна ,че Мурат проявява инат но едновременно с това колко добре познава Хасрет/която не е от тия дето се променят веднага- думи на Гюлназ/Хасрет която непрекъснато пита Това ли съм аз?и все още търси своята индентичност.Левент който като мениджър е прав а като приятел? Една Несрин която обича сина си но не го разбира или Сайме която също обича дъщеря си но все още не може да намери път  към нея.Гюлназ и сестра и майка за Хасрет и Кадир  ,която се  страхува да не загуби обичта на сестра си.Въпросите са много но сериала продължава и с всеки следващ епизод ще получаваме отговори но и  ще си задаваме нови въпроси,т.с. ще продължаваме да се вълнуваме от съдбата на нашите герои.
В този ред на мисли поздравявам невероятния Джансел с рожденния му  ден.  Да  бъде жив,здрав и щастлив.Според мойто скромно мнение в момента Джансел е най-добрия и интелигентен турски актьор.
Не мога да не посоча и перфектната игра на Туба,която от епизод на епизод  почва  да буди моето възхищение.

# 19
  • София
момичета,

в събота съм на сватба и дано в петък да мога да гледам с вас, стискайте палци, че се очертава интересна серийка  Praynig
Пожелавам ти да имаш тази възможност, защото и аз мисля че в 21 епизод ще има " извинявай, прости ми, обичам те" евентуално.

Уси, ха дано си права  Peace

# 20

Много ми се иска  Хасрет да му подари, това което той най-много желае, самата нея...

А какво ли ще подари Туба на Джансел,  е това е вече загадка и предизвикателство???

Най-добрия подарък който може да му направи /ако не му го е направила вече/ е самата Туба

Алекс, за разлика от теб аз вече не мисля, че между тях може да има нещо повече от приятелство. Туба май се е ориентирала към мъж, който ще бъде под чехъл и ще я носи на ръце.
Джансел е друг тип мъж според мен.

# 21
  • София
А, да ви попитам: в трейлъра има сцена с Гюлназ и Кадрие на масата в махала, някой седи с/у тях и припада, кой ли е?  newsm78

# 22
А, да ви попитам: в трейлъра има сцена с Гюлназ и Кадрие на масата в махала, някой седи с/у тях и припада, кой ли е?  newsm78
Аз не го познах, но момичетата казаха че е Кобретин.
Обаче аз пък усетих, че Гюлназ ще има нов обожател. Дали заради това Кобра не припадна? newsm78

# 23
# 24
  • София
А, да ви попитам: в трейлъра има сцена с Гюлназ и Кадрие на масата в махала, някой седи с/у тях и припада, кой ли е?  newsm78
Обаче аз пък усетих, че Гюлназ ще има нов обожател. Дали заради това Кобра не припадна? newsm78

кой ли ще е този обожател? newsm78

# 25
А, да ви попитам: в трейлъра има сцена с Гюлназ и Кадрие на масата в махала, някой седи с/у тях и припада, кой ли е?  newsm78

кой ли ще е този обожател? newsm78
Мисля, че е този който поиска чай от Гюлназ, а Кобра му се скара, че трябва да й казва госпожица.

# 26
  • София

Алекс, за разлика от теб аз вече не мисля, че между тях може да има нещо повече от приятелство. Туба май се е ориентирала към мъж, който ще бъде под чехъл и ще я носи на ръце.
Джансел е друг тип мъж според мен.

Уси по какво съдиш че Туба се е ориентирала вече като няма никакви индикации да е още със Сами???

# 27

Време е вече пак да ни покажат нещо такова:

# 28
  • София

Време е вече пак да ни покажат нещо такова:

Наистина е време Ринка, че се нагледахме вече на инати и караници - сега да ни покажат малко чувства

# 29
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт