Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 072
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Алекс, аз не съм убедена, че не е със Сами. Не казвам, че е и с него. Изчаквам да дойде време да отидат в Дубай. Там мисля, че ще се изясни с кого е.
Ако Туба искаше да е с Джансел, досега имаше възможност да го направи. Лятото беше много удобен момент за това според мен.

# 31
  • София
Алекс, аз не съм убедена, че не е със Сами. Не казвам, че е и с него. Изчаквам да дойде време да отидат в Дубай. Там мисля, че ще се изясни с кого е.
Ако Туба искаше да е с Джансел, досега имаше възможност да го направи. Лятото беше много удобен момент за това според мен.

и аз така мисля  newsm78 За мен Джансел е невероятно добра смесица от ориенталско и европейско  Peace

# 32
Привет, мили запленени! Hug Hug Вчера имах доста работа, затова сега ще изгледам серията.
Искам да честитя рождения ден на Джансел! baloni Tada Абсолютно съм съгласна с Кукумбер, че той е най-добрият и интелигентен турски актьор! С такава наслада чета интервютата му и го гледам в сериалите! Да бъде жив и здрав, да намери голямата си любов и да създаде семейство, с което да изживее незабравими мигове!

За вас, запленени, да се почерпим за негово здраве:

Сядам да гледам серията и ще коментирам по-късно.

# 33
Какво ли ще получи Джансел/Мурат за рожденния си ден?

Най-добрия подарък който може да му направи /ако не му го е направила вече/ е самата Туба

[/quote]
Алекс, за разлика от теб аз вече не мисля, че между тях може да има нещо повече от приятелство. Туба май се е ориентирала към мъж, който ще бъде под чехъл и ще я носи на ръце.
Джансел е друг тип мъж според мен.
[/quote]

Уси по какво съдиш че Туба се е ориентирала вече като няма никакви индикации да е още със Сами???
[/quote]

Добро утро,
Алекс, ама няма и индикации че не е със Сами... Аз гледам сега филма му с Берен и там той играе още по-влюбено от колкото в ПС, а пък всички знаем, че с Берен са само приятели. И аз като Уси вече мисля че няма нищо повече от приятелсво между тях.

Стахотно клипче е направила Ети отново. Браво С заслужава тази фенска любов.

# 34
Искам още и да поздравя Ети, Ринка и Алис за невероятните поздрави! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 Много красиви кадри на фона на уникални френски песни! Flutter Heart Eyes
Ринка, мерси за темата! Дано да бъде само с позитивни емоции! newsm51 newsm51 newsm51

# 35
  • София

Уси все пак си мисля че са се ориентирали един към друг - в крайна сметка не разбрахме кой с кого и къде е бил - а само че Сами беше на снимки а Джансел и Туба бяха с тен - може и така да ми се иска само но много ми се иска  smile3521 smile3521 smile3521

# 36
Здравейте,
След като свърши епизода ,ако все още продължаваме да се вълнуваме, значи че сценаристите и целия екип  са си  свършили добре работата.Образите са пълнокръвни защото не са идеални а всеки  има своите силни и слаби страни,силни и слаби моменти,силни и слаби позиции.С много от вас съм съгласна ,че Мурат проявява инат но едновременно с това колко добре познава Хасрет/която не е от тия дето се променят веднага- думи на Гюлназ/Хасрет която непрекъснато пита Това ли съм аз?и все още търси своята индентичност.Левент който като мениджър е прав а като приятел? Една Несрин която обича сина си но не го разбира или Сайме която също обича дъщеря си но все още не може да намери път  към нея.Гюлназ и сестра и майка за Хасрет и Кадир  ,която се  страхува да не загуби обичта на сестра си.Въпросите са много но сериала продължава и с всеки следващ епизод ще получаваме отговори но и  ще си задаваме нови въпроси,т.с. ще продължаваме да се вълнуваме от съдбата на нашите герои.
В този ред на мисли поздравявам невероятния Джансел с рожденния му  ден.  Да  бъде жив,здрав и щастлив.Според мойто скромно мнение в момента Джансел е най-добрия и интелигентен турски актьор.
Не мога да не посоча и перфектната игра на Туба,която от епизод на епизод  почва  да буди моето възхищение.

Много ми хареса поста ти. Относно Мурат - (той е мой любимец), решението му е правилно и аз да бях на негово място (да ми кажат - Това е всичко!) и аз щях д а постъпя по същия начин, нямаше да се върна и да се моля, но не знам, защо сценаристите решиха, че ние зрителите можем да търпим гордостта и ината му вече три, а като гледам май и още почти цяла серия....
Дадоха красивите моменти между тях в една серия, а после четири серии си играят с нервите на зрителите, а оджата събира негативните мнения.... Трябваше в последната серия, в момента когато вкараха в сериала Селин, те двамата вече да се бяха сдобрили.....

Джансел е невероятен актьор, който твърди обратното -  би било лъжа, а явно е не само добър актьор, но и много готин като човек....   bouquet  bouquet  bouquet

# 37

Уси все пак си мисля че са се ориентирали един към друг - в крайна сметка не разбрахме кой с кого и къде е бил - а само че Сами беше на снимки а Джансел и Туба бяха с тен - може и така да ми се иска само но много ми се иска  smile3521 smile3521 smile3521
Алекс, може да е така, както казваш, но няма нищо което да потвърди или отхвърли тезата ти. И аз се шегувам с това сватовничество, но най много искам и двамата да намерят точните хора за тях и да бъдат щастливи.

# 38
  • София

Алекс, може да е така, както казваш, но няма нищо което да потвърди или отхвърли тезата ти. И аз се шегувам с това сватовничество, но най много искам и двамата да намерят точните хора за тях и да бъдат щастливи.
Абсолютно  newsm10

# 39
  • София
момичета,

случайно забелязах това  Cansel Elcin (37) в графата за рожденниците във форума, кой ли е този потребител и защо не се е отбил при нас  Laughing newsm78

профил: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=259247

# 40
Дали е случайност или не,  но защо точно днес ни напомнят и поясняват факт от преди повече от два месеца.

Дали някой се чувства заплашен и предприема отчаян ход, или свободни съчинения, вярно това са техните жълтинки, но знае ли човек?

http://www.gecce.com/haberler/magazin/buyukustun-sevgilisini-kus … virdi-156563.html

# 41
И аз да се намеся.
Първо Джансел и Берен след снимките на съвместния  сериал са имали връзка но е била краткотрайна.
Джансел в началото на снимките на ПС е бил с Езги.Това ,че има връзка потвърди в едно интервю в нощното предаване по телевизията .В края на сезона на ПС обяви че си търси партньорка  в живота.
От миналата година се говори ,че Туба това лято ще се жени за Сами .
Не знам по какви причини  почнаха да излизат статии ,че той е ревнив и тя е притеснена от този факт.През лятото се разминаха със съвместната почивка.Свадба нямаше.
Повече факти нямам но заключения мога да правя.

# 42
момичета,

случайно забелязах това  Cansel Elcin (37) в графата за рожденниците във форума, кой ли е този потребител и защо не се е отбил при нас  Laughing newsm78

профил: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=259247
Погледни му в профила публикациите и ще разбереш кой е.

# 43
Това ,което пропуснах да напиша
Ети разкошен клип за Джансел на фона  на песен изпълненна от Джо Дасен.
Мойто мнение че това е най-добрият ти клип не че другите не са хубави.Но тук музика кадри и ефекти са в перфектен синхрон.
Много красив клип.Още веднъж мойте поздравления.

# 44
ЧРД , Джансел Елчин !

Общи условия

Активация на акаунт