Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 048
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Спомням си многозначителното:

Честит рожден ден мистър Президент!

Фенче, чудесно поздравление, браво за попадението!!!
Peace Peace

# 46
Хайде и аз цоп в новата тема и честит рожден ден на Джанс! Да е жив и здраве и да снима още много филми, за да му се радваме Simple Smile По едно следобедно кафенце с торта за негово здраве!

# 47
По повод статията разбрах, че по настояване на скъпата му Туба, Сами си е постригал брадата и косата и е станал по-красив. Ама не му е мястото до нея...

# 48
Хайде и аз цоп в новата тема и честит рожден ден на Джанс! Да е жив и здраве и да снима още много филми, за да му се радваме Simple Smile По едно следобедно кафенце с торта за негово здраве!

Благодаря за почерпката.  Hug Hug Hug
Благодарности и на Лийчето за шоколадовото изкушение.    Hug Hug Hug Дано е сладък животът на Джансел! Peace

# 49
Момичета, нашето Тинче се появи в нета.

# 50
        Привет момичета!!!

# 51
Тинчето изпрати във Фейса запис на мача между Манчестър Юнайтед и Ливърпул.Бербатов вкара и трите гола. Българското си казва думата. Пише, че е много студено,вятър,малко дъжд и задух...

# 52
Привет Hug

По повод статията разбрах, че по настояване на скъпата му Туба, Сами си е постригал брадата и косата и е станал по-красив. Ама не му е мястото до нея...

Определено и да стане по красив не стои добре до нея, но важно е разбира се как се чувства с него и колко го обича....но все си мисля че това не е голямата и любов newsm78, нещо ми липсва страстта .....

# 53
  • София
момичета,

случайно забелязах това  Cansel Elcin (37) в графата за рожденниците във форума, кой ли е този потребител и защо не се е отбил при нас  Laughing newsm78

профил: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=259247
Погледни му в профила публикациите и ще разбереш кой е.

пак нямам идеа, някога април е писал в нашата тема, даже не си спомням. Всъщност няма значение кой е, беше чисто любопитство заради ник-а.

# 54

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 19:16 от zmiyata777

# 55
Хоп и аз в новата темичка!

Значи тук сте били, а аз ви търся в старата  Joy Joy Joy

Присъединявам се към поздравите за рожденния ден на Джансел! Нека ни радва все так с чудесни филми! Желая му и една прекрасна любов в истинския живот!  Heart Eyes

А вие момичета сте сътворили страхотни неща  newsm10 - то клипчета, колажи, много сте надарени милички!

# 56
  • София
ЧРД на Джансел! С мнооооого любов! Вижте, даже интернета ми го пуснаха именно днес - няма случайни неща. hahaha hahaha
Не мога да постна картинка засега, защото имам лек проблем. Но пък радостна новина - след 6 часа дърпане, успях да изтегля 20ти епизод. Сядам да гледам. Hug Hug

# 57
Ети , не съм гледала през живота си по-вълнуващ и въздействащ клип!
Перфектна комбинация на музика , подбрани снимки и кадри , съчетани със страхотни ефекти!
Просто ме остави без дъх!
Браво!

П.П. Ринка , не трябваше ли да се изпише темата до стр.50 и тогава да се местим в новата?

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 18:34 от shtereva6

# 58
  • Пловдив
  bouquet Хайде и аз да поздравя отново Ети и всички момичета за клипа. Страхотни сте! Българските фенове показват, че са изключително креативни!

п.с. Ринка мерси и за гостоприемната и красива тема, супер си!
  newsm51  newsm51 baloni

# 59
ЧРД на Джансел! С мнооооого любов! Вижте, даже интернета ми го пуснаха именно днес - няма случайни неща. hahaha hahaha
Не мога да постна картинка засега, защото имам лек проблем. Но пък радостна новина - след 6 часа дърпане, успях да изтегля 20ти епизод. Сядам да гледам. Hug Hug

Добре дошла миличка!  Hug Hug Hug
Честита ти придобивка - нет! Предполагам, че епизодът ще ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт