Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 229
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Това ,което пропуснах да напиша
Ети разкошен клип за Джансел на фона  на песен изпълненна от Джо Дасен.
Мойто мнение че това е най-добрият ти клип не че другите не са хубави.Но тук музика кадри и ефекти са в перфектен синхрон.Много красив клип.Още веднъж мойте поздравления.

Написала съм същите думи  и смисъл , но в друг ред  в пост№702 от тема 46 !
Сега го "копнах " и тук , защото беше на последните страници , а много исках  ЕТИ , да го види!

# 61
  bouquet Хайде и аз да поздравя отново Ети и всички момичета за клипа. Страхотни сте! Българските фенове показват, че са изключително креативни!

п.с. Ринка мерси и за гостоприемната и красива тема, супер си!
  newsm51  newsm51 baloni
Алис Благодаря и за твоя клип Страхотен е!!! newsm51 newsm51 newsm51
Радвам се че сте харесали клипчето за Джансел Hug Това ме радва много  bouquet
Ринка Благодаря за Новата  темичка!!!

# 62
 цитат на kukumber :
:Образите са пълнокръвни защото не са идеални а всеки  има своите силни и слаби страни,силни и слаби моменти,силни и слаби позиции.:

Това е моето обянсение , защо веднъж защитавам Мурат , а  друг пъг го критикувам , като , това важи за Хасрет , а и  за останалите герои!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 18:47 от shtereva6

# 63

Ети, твоите клипове за мен са филмови миниатюри.

Посветени или обединени от определена тема или идея  винаги имат собствен живот, с тях страдам или мечтая!

За клипа и избора на песента на  Жо Дасен не искам да бъда банална, но нямам какво да кажа друго - очарователен!!!

newsm51 newsm51 newsm51

# 64
Момичета няма ли материали в турската преса  за Джансел или само ние феновете го поздравяваме.

# 65
Турската преса по мои скромни наблюдения е консервативна/и / или нещо друго и не реагира особено на такива събития,

но феновете във всички форуми са много активни.

Най-стилни са поздравленията от българските фенове, благодарение на клиповете на Ети, Алекс, Алис и Рина.

# 66
Турската преса по мои скромни наблюдения е консервативна/и / или нещо друго и не реагира особено на такива събития,

Най-стилни са поздравленията от българските фенове, благодарение на клиповете на Ети, Алекс, Алис и Рина.

Аз защо не открих никъде клипчетата на Ринка и Алекс. Имаш ли възможност да ми дадеш линкове за тях?

# 67
  • София

Аз защо не открих никъде клипчетата на Ринка и Алекс. Имаш ли възможност да ми дадеш линкове за тях?

Уси и на мен ми стана интересно  newsm53 - защото с Ринка не сме правили клипчета просто дадохме на Ети наши колажи, за да направи клипа от всички запленени бг- мами  Peace

# 68
  • Пловдив
Да цопна и аз в новата темичка HugКакто винаги всичко е newsm10 newsm51 smile3525 newsm51Честит рожден ден на  Джансел   и от мен,дано си прекара в най-желаната от него компания!А клипчетата до едно са великолепни!!!Изключително съм щастлива,че попаднах м/у вас и мога да се наслаждавам на красотите ви newsm51  love001

# 69
Явно на нас ни харесва , защото освен отличен актьор  той е и  свободна личност.Свободен както в начина си на живот,така и в отговорите на въпросите ,които му задават дори за личния му живот.

# 70
Дали има възможност и самия Джансел да види това клипче на Ети ?

Но , такова , като сегашното на Ети , което от снощи  съм на път да въртя почти толкова на колкото години е "виновника "за създаването му .....не съм гледала  , подобно нещо! #Crazy

Гледам всички , но много рядко пускам някое повече от два - три  пъти ! newsm78
А , сега ........., ако включа и тази вечер мога да стигна годините на Джансел - 37! newsm78

# 71

Уси и на мен ми стана интересно  newsm53 - защото с Ринка не сме правили клипчета просто дадохме на Ети наши колажи, за да направи клипа от всички запленени бг- мами  Peace

Да така е, вашите колажи са в клипа на Ети, и имате своя принос за отличния клип, аз посочих всички с принос, дано не съм сгрешила.

# 72
Явно на нас ни харесва , защото освен отличен актьор  той е и  свободна личност.Свободен както в начина си на живот,така и в отговорите на въпросите ,които му задават дори за личния му живот.

smile3501 smile3501 smile3525 smile3525

# 73
  • София
Дали има възможност и самия Джансел да види това клипче на Ети ?

Но , такова , като сегашното на Ети , което от снощи  съм на път да въртя почти толкова на колкото години е "виновника "за създаването му .....не съм гледала  , подобно нещо! #Crazy

Гледам всички , но много рядко пускам някое повече от два - три  пъти ! newsm78
А , сега ........., ако включа и тази вечер мога да стигна годините на Джансел - 37! newsm78

От снощи клипа е качен по всички сайтове - български, турски, румънски, фейса, ютуба, атв и къде ли още не  - надяваме се все от някъде да го види истинския Джансел  newsm17

# 74
Специално се обръщам към Алис ,Рина и Алекс благодаря ви момичета !!!

Общи условия

Активация на акаунт