Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 479
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Желаещи да си осигурят дом в Истанбул? / не върви комплект с оджата!:/
$ 4.500.000

# 241
Струва ми се , че потенциалната "мишена " на Селин, ако е тя , не е  Мурат , а Хасрет!

Защо Хасрет, дори тя да не съществуваше в живота на Мурат дали той би се събрал със Селин Naughty Според мен - не. Селин ако беше умна щеше да го е разбрала. Той няма да и прости лъжата, нито тези 2 г през които се съвземаше от преживяното.

със сигурност, НО определено би се объркал за определен период в чувствата си, като всеки нормален човек, а това колебание няма лесно да бъде преглътнато от Хасрет която ще го почувства  Rolling Eyes

Дано объркването му да не трае много, какво има да мисли Crazy Да я маха тази Селин и да се събира с Хасрет, че и ние да мирясаме Crazy

# 242
Желаещи да си осигурят дом в Истанбул? / не върви комплект с оджата!:/

Изключение - само за Туба!!! Joy hahaha

# 243
Той е, да - много чаровен мъж. Още от  "Сълзи над Босфора" си го харесах, ама за какво ми е като го харесвам - ръцете ми празни. То много ми станаха любимците вече. Имам си "най", "по-по-най" и "най-най-най"...

# 244
Цитат
със сигурност, НО определено би се объркал за определен период в чувствата си, като всеки нормален човек, а това колебание няма лесно да бъде преглътнато от Хасрет която ще го почувства

Мисля че ,ще бъде категоричен и няма да покаже никакви чувства и емоции, освен гняв

# 245
Той е, да - много чаровен мъж. Още от  "Сълзи над Босфора" си го харесах, ама за какво ми е като го харесвам - ръцете ми празни. То много ми станаха любимците вече. Имам си "най", "по-по-най" и "най-най-най"...

Много , точно казано!
Браво !
Не се бях досетила за такава класация , но ако позволиш ще се възползвам от нея!

# 246
Цитат
със сигурност, НО определено би се объркал за определен период в чувствата си, като всеки нормален човек, а това колебание няма лесно да бъде преглътнато от Хасрет която ще го почувства

Мисля че ,ще бъде категоричен и няма да покаже никакви чувства и емоции, освен гняв
Аз пък си мисля, че ако Селин съумее да ги изманипулира всичките, ще излезе като жертва и всички пак ще се отнасят с нея като с принцеса. Хасрет може да възприеме това погрешно и олеле, майко! ooooh!

# 247
Ринка , в тази тема нямаме анкета!
Дали е добра идеята да си направим една , свързана с появата на Селин или с намеренията й?

# 248
Момичета,вие как мислите кога ще се сдобрят нашите хора,а целувка май ще видим чак след 10-тина серии. #Cussing out :bad-words: #Cussing out

# 249
Видях, че и Тинчето е писала. Радвам се, че е намерила време за нас! Hug И аз като нея харесвам актрисата, която играе Селин. Ама погледът й си беше страшничък. По това съдя, че е добра актриса, ама да видим. Мисля си обаче, че интересният й говор не може да остане незабелязан от Мурат, Левент и сем.Туралъ.

# 250
  • София
Момичета,вие как мислите кога ще се сдобрят нашите хора,а целувка май ще видим чак след 10-тина серии. #Cussing out :bad-words: #Cussing out

ааа Роси аз съм вечния оптимист - според мен или ще се сдобрят в 21 епизод или поне в края ще има индикация за сдобряване  Praynig Praynig Praynig

# 251

ааа Роси аз съм вечния оптимист - според мен или ще се сдобрят в 21 епизод или поне в края ще има индикация за сдобряване  Praynig Praynig Praynig
А целувка мила кога ще видим. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 252

newsm10 newsm10

# 253
  • София

А целувка мила кога ще видим. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

При сдобряването бе Роси то иначе как ще се отбележи - стига вече караници малко и любов да видим

# 254
Вълнува ме и въпроса :
Дали мама Несрин ще предприеме действия да издири Селин , какво ли й минава през ума след като я видя от "плът и кръв"?
Очаквах още в предната серия да направи нещо или поне да сподели ( с Етем или Левент , но не и с Мурат ) , но тя беше толкова" бясна "на Хасрет , че явно забрави за това , което видя !

Роси , в епизода в петък ще видим целувка ...... в онзи момент , когато Мурат я хваща за ръката ......сякаш за да я спре.........ще бъде по-убедителен едва след , като я целуне .....дълго и страстно!

Общи условия

Активация на акаунт