Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 393
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Амиииии, то и да истинският, ние пак няма да повярваме. Grinning
Кой от двамата - Джансел или Туба-  казваха, че се регистирали някъде и ги изхвърлили.  Laughing

# 151
Момичета, нашата работа е като тази на Джансел  Елчин...
Тръгнал той да се регистрира във фейсбук  и от фейса го отхвърлили, като му казали, че не е истинския Джансел...., та и нашата работа е такава,  дори и да е истинския - не можем да му имаме вяра....
В неговия сайт всеки който е регистриран, винаги получава информация и покани за някакви участие и така нататък, щом си има страница, той си има и хора които я поддържат..... (говоря за неговия сайт), а от неговия сайт можеш да се прехвърлиш в истинската страница на Джансел Елчин във фейсбук (защото там наистина има няколко), та като нищо тези хора следят, от кои сайтове пристигат поздравления и не им представлява трудност, да направят обратна връзка...
А за това тук, както казва Щерева, най-малко е забавно.....

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 01:14 от kali_georgieva

# 152
Амиииии, то и да истинският, ние пак няма да повярваме. Grinning
Кой от двамата - Джансел или Туба-  казваха, че се регистирали някъде и ги изхвърлили.  Laughing
Права си , покрай този сериал и аз станах "Тома неверни"!

# 153
Момичета, нашата работа е като тази на Джансел  Елчин...
Тръгнал той да се регистрира във фейсбук  и от фейса го отхвърлили, като му казали, че не е истинския Джансел...., та и нашата работа е такава,  дори и да е истинския - не можем да му имаме вяра....

Поста си е хубав , за мен това е по-важно от това дали е истински( т.е. от Джансел)!

# 154
  • София
днес видях ник-а в колоната на рожденниците във форума и попитах кой е, но никой не ми отговори. То е ясно, че е някой потребител  Peace

Обаче не е от Б-я  - виж му постовете Rolling Eyes

как познахте по постовете, че не е от БГ, всичко може да се манипулира в нет пространството  Rolling Eyes

# 155
# 156
Кали , има логика в това , което казваш !
А, и когато получиш поздравления  , израз на добро възпитание е да благодариш!
Може да не е лично от него .....той все пак е един , а форуми и почитатели много , най-вероятно от негови "асистенти" с негово знание и позвление!

# 157
днес видях ник-а в колоната на рожденниците във форума и попитах кой е, но никой не ми отговори. То е ясно, че е някой потребител  Peace

как познахте по постовете, че не е от БГ, всичко може да се манипулира в нет пространството  Rolling Eyes
Мише , предполагаме , защото така вероятността да е от него е по-голяма!
Нали знаеш ,... надеждата умира последна......!

# 158
  • София

Мише , предполагаме , защото така вероятността да е от него е по-голяма!
Нали знаеш ,... надеждата умира последна......!

ясно  Wink

# 159
Може да не е лично от него .....той все пак е един , а форуми и почитатели много , най-вероятно от негови "асистенти" с негово знание и позвление!
Ами права си, който и да е, не е лошо да му се отговори, ако някое от незаспалите момичета знае английски, да отговори от името на целия форум....

# 160
Мише, към диагнозата "запленени " се прибавя и "хронично "!
Както казва , Уси :.........аз други сериали , вече не мога да гледам.........!(Май , беше тя , ако бъркам да ме извини!)
Следя ги само по" диагонал ".....това го допълвам аз, за себе си!

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:09 от shtereva6

# 161
Кали , радвам се , че тази вечер си по- активна тук!
Прави го по-често!
Постовете ти са интересни!

# 162
Ами права си, който и да е, не е лошо да му се отговори, ако някое от незаспалите момичета знае английски, да отговори от името на целия форум....
Ами да - представяте ли си сега да се мъчи да си обръща с Гугъл постовете ни Shocked Laughing
Ама май знаещите добре англ. език вече позаспаха...

# 163
Фенче, аз на "Гугъл преводач" съм му измислила ново име ....."Гугъл опъващ нерви"!

# 164
Аз през деня съм доста заета , вечерта с децата ( имам си  и първолаче) и едва след 11ч. мога да си следя темата, но участниците много намаляват и е много трудно!
А , пък ме "сърбят" ръцете! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт