Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 585

Така е Личе, относно чувствата му нямам съмнение, обаче че, ще си зададе въпроса какво е била за него Селин newsm78 и докато си отговори, не само на себе си / защото го знаем какъв е потаен и горделив/ ,а  докато убеди Хасрет ще има куп недоразумения помежду им
Права си, Елма. Оживяването на Селин си има и плюсове. Ако наистина е така луда, както изглежда, Мурат ще осъзнае каква всъщност е била и какви са били неговите чувства към нея.
Позволявам си да цитирам Рослава, която е написала възможен вариант за развитие в другия форум:
Цитат
Тъй като Селин познава много добре Мурат, а и знае той какво харесва и обича да прави.
Селин ще направи всичко възможно по-често да бъде с него,независимо дали с работата или с неговите странични любими занимания.Това ще направи силно впечатление на Мурат,че има човек който го разбира,защото той в момента е много уязвим.Като естествено,че и той ще търси компанията на Селин/Бахар,можеби не като любима жена,но ще му бъде приятно да бъде с нея.
Така Хасрет ще започне да ревнува и ще започнат още по-големите им проблеми.

Звучи доста логично за мен и е неклиширано.Мурат може би ще погледне на Бахар като на приятелка и довереница. Тя неслучайно по телефона казва, че е започнала да печели доверието му.

Напълно възможно, вече споделих, че  в тази връзка  и Несрин ще бъде манипулирана от Бахар.

# 586
Цитат
Позволявам си да цитирам Рослава, която е написала възможен вариант за развитие в другия форум:
Цитат
Тъй като Селин познава много добре Мурат, а и знае той какво харесва и обича да прави.
Селин ще направи всичко възможно по-често да бъде с него,независимо дали с работата или с неговите странични любими занимания.Това ще направи силно впечатление на Мурат,че има човек който го разбира,защото той в момента е много уязвим.Като естествено,че и той ще търси компанията на Селин/Бахар,можеби не като любима жена,но ще му бъде приятно да бъде с нея.
Така Хасрет ще започне да ревнува и ще започнат още по-големите им проблеми.

Звучи доста логично за мен и е неклиширано.Мурат може би ще погледне на Бахар като на приятелка и довереница. Тя неслучайно по телефона казва, че е започнала да печели доверието му.

Прави сте и ти и Рослава, ето от това се страхувам най много, загубата на доверие в любовта, защото чувствата са си чувства, но не са достатъчни

# 587

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 16:53 от riminiii

# 588
Интересно колажче -подсказка...дано желаното стане реалност! newsm17 newsm17

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 16:54 от riminiii

# 589
Интересно колажче -подсказка...дано желаното стане реалност! newsm17 newsm17

Четеш ми мислите! Heart Eyes Flutter

Тъкмо гледах романтична комедия и се питам "Боже, кога нашите ще си кажат, че се обичат?!" Не знам ще доживея ли този миг!

# 590

Личенце, ще го доживеем, считай че е станало, за къде да бързаме, ние си го знаем,  те също си  го знаят.

Ако много ги притискаме ще вземат да претупат нещата, а ние искаме много, ама много  хубаво, а и бързо, а и в много серии.../b]

# 591
Сърчицето на оджата ни дали се сви при прочитането на това инфо newsm78

Благодаря ви, момичета, радвам се, че подписчето ви хареса   Hug

Какво ти свиване , Фенче! Направо кърви! Стана като градоносен облак! buria buria buria

# 592
Хей,Фенче направо си неузнаваема с новата премяна Peace Peace Peace
Много оригинално и специално подписче!Супер си!С Алекс ме разбивате!Все приятни и хубави неща творите.

# 593
Поздравявам ви с новата музика на сериала!
Много ми харесва!

Gönülcelen - Yeni Dizi Müzigi

http://www.dailymotion.com/video/xevhlk_gonulcelen-yeni-dizi-muz … art=16#from=embed

И колажът та Ети е много нежен!

# 594
Слушайки песента изпята от Хасрет на голямото представление в подписа на Фенчето ме обзе тъга по първи сезон.Като че ли нищо в новия не ни свързва със събитията и чувствата на героите от първия.Като изключим актьорите се чувствам като в нов филм.Не зная вие как се чувствате.Иска ми се много да греша и най-търпеливо чакам ласки,нежност,любов и обещаните много целувки,но нещо не се появяват,точно обратно играта загрубява към все по-лошо.

# 595
Нов клип на ETI80:

Gonulcelen - Hasret & Murat

http://www.youtube.com/watch?v=P_iEM7eBJxw

newsm10 newsm10 newsm10

# 596
Ринка,новата музика към филма наистина е чудесна,но само потвърждава казаното от мен в предния ми пост.Музиката е динамична и борбена-загатваща динамични събития,в които няма нежност и ласки,а тия ниски тонове,когато Хасрет натиска клавишите на пианото-тръпки ме побиват.Ако загатват моменти от бъдещи събития не ми се иска дори да си помислям какво ще е!Няма я нежната и романтична музика.Както каза Хасрет:Свърши се!

# 597
Браво на Ети. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ринка,Благодаря и на теб. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
И снимката на Туба е много хубава. newsm10 newsm10 newsm10

# 598
ЕТИ,клипа ти е супер и е в унисон с моите мисли smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 599
 Е, сериала беше предвиден за един сезон.  

Във втория ни разказват нова история, това бе обявено от екипа, която разбира  се стъпва на основите на старата и я доразвива, но има свой нов живот.

Според мен не е необходимо да дават подробности и обяснения за липсващи герои, скъсани връзки, неизпълнени обещания и т. н.,

ако се наложи ще ги включат,  но ако не,  не е недостатък.

И аз искам много ласки и нежности,  но съм запленена от интересните характери и развитието им, а пък играта на актьорите ... нямам думи.

И Ал Пачино ги наблюдава и  поздравява.

smile3501 newsm10

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 18:00 от riminiii

Общи условия

Активация на акаунт