Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
Кога е отворено магазинчето на Сали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
-
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
-
Кога е отворено магазинчето на Сали?
-
Как мога да облекча коликите на бебето си?
-
Мога ли да приемам лекарства, докато кърмя?
Освен това и Дани се изрива по подобен начин, но според нашата педиатърка това са запушени мастни жлези и с нищо не мажа. Елоком е тежка артилерия за сериозни обриви и не трябва да се маже често с него, друго не знам за съжаление. Дано ви мине скоро
Аз за себе си не виждам кое ще е това АМ, дето ще е по-полезно от кърмата за алергично дете, много наум имам по отношение на алергиите и ме е страх да не те объркам и теб. Дано ви размине скоро без проблеми
Наистина е страхотно това, което вие правите за всички нас!

Ако не тръгне утре бебчето само на 29-ти с чантичката и на системки...шийката била добре нямало нужда от хапче за нея ......вече съм изморена .......ама му се вижда края цунки на всички с тумбачета, а който е без коремче целувки на бебчетата
но е ужасно неприятно и не знам откъде се появи. Дали е от многото лежане ....
Стои отекло и е много болезнено.След като го третират в болницата и изстискат течността ме отпуска и си ползвам Д-то,но това е само за часове,докато не набере отново