Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
Кога е отворено магазинчето на Сали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
-
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
-
Кога е отворено магазинчето на Сали?
-
Как мога да облекча коликите на бебето си?
-
Мога ли да приемам лекарства, докато кърмя?

Повече никога няма да родя нормално 

И браво че сте овладя ли коликите! Никола засега няма колики, само рядко приплаква, изпръцква се и се кротва. Но въпреки това бях решила превантивно аз да пия чай против колики, та нещо да отива и в него чрез кърмата. Взех Бебезан, но се оказа, че има мента, която пък е противопоказна за кърменето. Затова мисля да пия тази запарка с копър и анасон, която ви е помогнала. В билковите аптеки ли мога да ги намеря?
Нали ние скоро минахме от там и разбирам притесненията ти. За Инфлуцида нищо не мога да кажа. На Никола педиатърът му предписа за хремата хомеопатичното Allium Cepa 9 ch на Боарон и дали от него или просто така се случи, но я пресече. От петък каката ни отново е със сополи от градината и снощи и малкия ми се стори че прохърква. Дано този път отърве хремата!
Днес съпругът ми най-сетне е намерил време да отиде до там, но огромната опашка го е отказала да чака. И си мисля дали да не накарам майка ми да се пробва да ги подаде.
Малкия обикновено вечер между 18 и 21 ч суче изключително активно, но вчера буквално 3 часа беше нон-стоп на гърдата. И през нощта като ме събуди за кърмене в 2,30 ч. гърдите ми бяха доста твърди. Едната от тях и болезнена в долната си част. От тогава до сега, въпреки че вече си е мека, при лек натиск продължава да ме боли. Нямам бучки или някакво възелче. До сега не ми се е случвало и не знам трябва ли да предприема някакви мерки или просто ще си отмине? 

В неделя ходихме и на църква за молитва ( и след това през три къщи да събирам лук, брашно и яйце, бабини деветини, ама на погачата ме подлудиха от тъпи суеверия