Отговори
# 465
akspet, при дъщеря ми АБКМ не се изразяваше с обрив Confused При нас беше друг вид проява, и то не от кърма, а от АМ. Така че не знам какво да кажа, какъв АБКМ от кърма идея си нямам, ако ти не приемаш млечни продукти Crazy Освен това и Дани се изрива по подобен начин, но според нашата педиатърка това са запушени мастни жлези и с нищо не мажа. Елоком е тежка артилерия за сериозни обриви и не трябва да се маже често с него, друго не знам за съжаление. Дано ви мине скоро  Hug Аз за себе си не виждам кое ще е това АМ, дето ще е по-полезно от кърмата за алергично дете, много наум имам по отношение на алергиите и ме е страх да не те объркам и теб. Дано ви размине скоро без проблеми  Hug Аз ще кърмя поне 1 година и нека се опита някой педиатър да ме спре.  Stop

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 21:49 от Dana_2010

# 466
Айла,благодаря много. Горе долу така ги правя възглавниците, но под бебка не слагах. Ще пробвам. Беше ми написала, че си ми пратила нещо за рефлукса на скайп, но аз не бях на линия. Ако имаш възможност можеш да ми го пратиш сега. Благодаря ти.

# 467
  • София
  Не, не съм ти го пратила, защото не съм те видяла, пиши ми и ми пиши че е затова, за да ти го пусна. На англииски е обаче да кажа.

# 468
talktoher, много добре си се сетила да предлагаш първо нея и ето ,че има резултат! Можеш да опитваш докато суче бебето да правиш лек масаж на твърдото място от края на гърдата към ареолата, за да помогнеш на мялкото да излезе, като започнеш масажа когато текне кърмата и бебето започне да преглъща.

# 469
  • София
Акспет, и Йоанка се беше обринала около първия си месец или малко след него, точно с такива пъпки, стояха си известно време, но после разминаха.

Според дерматолога бяха знак, че детето е алергично, но не съм спряла да я кърмя и не съм мазала с нищо, минаха си сами, но беше доста опъпчена в лицето...

И аз тогава уж почнах да пазя диета... Кърмехме се до година и два месеца.

# 470
  • София
Aila, благодаря за бързия отговор!   bouquet Наистина е страхотно това, което вие правите за всички нас!  Peace
Gergan_ka, моята възглавница за кърмене е на Бертони. Може да я видиш ето тук - http://family-bg.com/prX_4122.htm На мен ми я даде моя приятелка, но виждам че в доста он-лайн магазини я има.  Аз лично съм много доволна от нея. Разбира се, както и Айла каза, най-удобно ми е да кърмя легнала, но пък така не мога да си джъткам в нета.  Blush

# 471
Адреналинка, честито бебче!
Да ти е живо и здраво!
Много да ви радва и слуша!!!

bouquet

Мен ме боли много опашката, нищо друго. 

Talktoher, аз се чувствам по същия начин. Sad
Не знам какво да правя, ти ползваш ли нещо обезболяващо?

# 472
Честити принцеска на мама Адреналинка и от мен!Много радост и усмивки да изпълнят дома ви с малката!
Паламирка нещо ми се губи,дали няма да ни извести с бебче  Heart Eyes Mr. Green !
СЛадки сънища на мъничетата и мамите от мен  Heart Eyes Mr. Green Hug!

# 473
Лека вечер и от мен ..бях на запис учестен сърдечен ритъм  PraynigАко не тръгне утре бебчето само на 29-ти с чантичката и на системки...шийката била добре нямало нужда от хапче за нея ......вече съм изморена .......ама му се вижда края цунки на всички с тумбачета, а който е без  коремче целувки на бебчетата  newsm51

# 474
September 2010, не пия нищо, защото кърмя, не знам дали мога да приемам някакви хапчета въобще ...  newsm78 но е ужасно неприятно и не знам откъде се появи. Дали е от многото лежане ....  newsm78

Secret girl , точно това правех и вече определено е по-добре, но някак си кърмата ми се струва по-водниста  Confused Confused Confused

Айла и secret girl, вие сте просто уникални. Добре че ви има!!!   bouquet  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 475
Момичета болката в опашката е съвсем нормална Peaceтака както ни се разширяваха костите,така се и събират.
С Мая много ме болеше опашката след раждането,сега по-малко,но пак има дискомфорт.

АДРЕНАЛИНКА,честита радост,нека расте здрава и щастлива.  bouquet

Палмирка,ми то не останало,утре и след това с бебе на ръце. Heart Eyes

На всички чакащи погал по коремите Hug

Вани666, пита ли си доктора дали не може да ти свали конците за да не те дърпат?Аз и преди ти бях писала.Ох като си спомня миналата година и аз как бях и ми е много жал за теб,аз 40 дни не можех да се храня седнала,кърмех на коленца или права ooooh!

# 476
alximika на мен не ми дърпат шевовете а ме боли мястото където бере течност  Tired Стои отекло и е много болезнено.След като го третират в болницата и изстискат течността ме отпуска и си ползвам Д-то,но това е само за часове,докато не набере отново ooooh!
Писна ми да ме боли и започвам да се депресирам  #Cussing out

# 477
nekva si, по-добре осрани, отколкото запечени мадами Mr. Green, викам аз.

Palmirka, стискам палци всичко да мине леко и бързо Praynig!

NKl, съжалявам, че е наистина болничко детето. Стискам палци бързо да се оправя Praynig! В тази брошура http://www.dhu-bg.com/ пише, че до 1 година не може да се дава Инфлуцида, така че се консултирай и с друг педиатър най-добре.

Оо, Мирка, и вие ли ползвате възглавницата за спане? Аз, да ти кажа, хем виждам колко й е уютно и удобно в нея, хем не ми се ще да свиква само там да спи. Иска ми се и в кошарката си да поспива през деня. Предполагам, че няма проблеми за гръбначето така, ама все пак тя като е будна, половината време е там.

Gergan_ka, аз кърмя в поза люлка и ми е много удобна възглавницата, но не мисля, че я има в БГ. Но ето Мирка ти е казала коя ползва. Но както и Aila е казала - най-обикновени възглавници вършат добра работа.

akspet, то не става толкова лесно отбиването, просто давай биберон само когато смяташ, че те ползва вече за залъгалка, а не когато е гладна. А за водата, не знам, аз няма да давам до 6 месеца. Но няма да ме е страх да давам кърма от шише от време на време, Дара все пак е вече достатъчно голяма, за да прави разлика между гърдата и шишето.
А за обрива на Андреа - дано не е алергия наистина, или поне да не е толкова засилена, че е доста ограничаващо наистина.

# 478
  • София
Момичета ,
искам да ви питам дали кърма прибрана в хладилника ,впоследствие съм изкарала ,стоплила и не използвала ,мога да пребера в хладилника отново?

# 479
Мами някоя от вас бече споменла за друг спрей за носле освен СТЕРИМАР,но не се сещам коя  Blush Искам  да купя друг,че този стеримар е с ужасен накрайник и не мога да го ползвам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт