Отговори
# 555
  • София
Щица браво за надаването !

Ние също правим нощна пауза за около 4-5 часа.Но сутрин като се почно до към обед почти постояно ми виси по циците ,после правим паузи м/у кърменията през около 2-3 часа и от към 8-9 пак се започва един маратон с велико сукане почти без паузи до към полунощ.

Да ви се оплача .Нали реших да се доизцеждам ,ами изпадна една пластинка беличка от помпата от незнам къде и сега не прави никакъв вакум  Sad .

# 556
Аз тази нощ пробвах да не будя бебко в 1:00ч, когато му е времето за ядене. Нахраних го в 22:00ч. и го оставих да спи. За моя радост той спа до към 4ч, после го нахраних и спа до към 7ч, когато пак го нахраних. Ако успее да си изгради такъв режим ще съм много щастлива. Защото така хем се получава почивката на стомахчето му, хем и мама може да поспи. Обаче сега нали е хремав и може дългият съм да се дължи и на това.

Ние другата седмица сме на консултация и на ваксина. А някои би ли споделил тази ваксина на първата консултация в болницата за Хепатит ли е и къде я слагат?

# 557
  • В царството на мечтите
Исках да попитам каза се че пак няма ваксини /по телевизията/ да ли е истина???

# 558
здравейте момичета, аз още чакам да излезе бебчо. Вече преносвам и докито каза, че ако не родя до петък ще ме приема в събота в родилното. Днес обаче като станах на бельото си имах нещо слузесто премесено с кръв, това тапата ли трябва да е? И ако е така това значи ли, че скоро ще почне раждането или мога да си откарам така до събота?

# 559
NKl, ваксината е за хепатит.
Ние ще ходим утре - дано не плаче детето.

Kipinik, според мен не е добре да чакаш до събота.
Ако можеш обади се на лекарката или отиди да те видят.

# 560
  • В царството на мечтите
здравейте момичета, аз още чакам да излезе бебчо. Вече преносвам и докито каза, че ако не родя до петък ще ме приема в събота в родилното. Днес обаче като станах на бельото си имах нещо слузесто премесено с кръв, това тапата ли трябва да е? И ако е така това значи ли, че скоро ще почне раждането или мога да си откарам така до събота?
и при мен имаше такова нещо само че при мен беше в четвъртък и ме приеха в събота в болница и предизвикахме раждането в понеделник. Само да кажа че термина ми беше 2.09 а родих на 06.09

# 561
Кураж и леко раждане на всички неродили и преносващи септемврийски мами. Още мъничко остана до срещата ви с бебоците...Стискам ви палци всичко да мине леко и безпроблемно Hug

# 562
NKI, мен ако питаш по-добре да поотложите ваксината, ако бебчо сега е с хрема, едва ли е добре скоро да му поставяте такава. И нашата я отложиха за другия месец.

А Дани вече 10 дена е с хрема.  Confused Купих капки Вигантол,  но не съм му капала още, страх ме е да не се задави от тях, някой слагал ли е от тях? Аз пръскам само Стеримар, и то рядко.

# 563
Dana_2010,
аз давам на Яна Вигантол.
Слагам в лъжичка две капки Вигантол и отгоре няколко капки мляко,
давам ги сутрин преди първото й ядене за деня.
Повечето пъти е толкова гладна, че веднага отваря уста и
докато се усети - капките вече ги няма  Simple Smile

# 564
Ох, September2010, извинявай, объркала съм се, не Вигантол, а тези черните капки за нос, забравих им името  Embarassed Тези, дето цапат... Сетих се - Коларгол!!! Все е "ол" накрая, та се обърках

# 565
Dana, за тях не знам  Confused

Grinning

# 566
Аз вчера ходих при лекарката и тя ме прегледа каза, че имам 1-2 см разкритие и каза че повреме на прегледа е отлепила долната стена на шийката от нещо си(не разбрах точно). Каза че го е направила, за да сме сигурни, че разкритието ще продължи да расте. Тогава на ръкавицата и имаше малко зацапване. Тя каза да не се притеснявам, че било нормално.  И каза, че в следващите дни може да има зацапване и аз да не се притеснявам. Също каза,че ако не ми изтекът водите или не ми се появят контракции да не се притеснявам. Затова не смея да и звънна, защото тя каза че е нормално.

# 567
kipinik, обади й се веднага, все пак си преносила вече. Аз и 1 минута не бих чакала сигурно... Simple Smile

# 568
Още една неродила "колежка" Hug Мен ме викат утре на преглед, но смятам още днес да цъфна, че корема ми почти непрекъснато е твърд.

# 569
Аз нямам никакви симптоми, нито болки, нито корема ми се втвърдява, нито кръста ме боли
Нищо! Даже на записите, които ми правиха вече два дни и контракции нямам никакви. А докторката каза, че ще имам зацапване, защото била отлепила нещо си. Каза, че ако нямам болки всичко е наред. И ме предопреди, че много бременни последната седмица като имат зацапване много се притеснявали и постоянно звънели, а нямало нужда. Жената ме предупреди предварително, как да и звънна сега?

Общи условия

Активация на акаунт