LaRedoute.fr - 173 - Всичко за поръчката!

• 36 829
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • Smolyan
Аз поръчах днес маратонките Пума,излезе ми 17.60евро ,използвайки розовата раничка Кити,в интернет сайта на банката виждам,че блокираната сума е 34.48лв,а в суивито ми изписва с начислена още5.95евро доставка общо 23.55  #Cussing out Виза,ПИБ  Peace
Хм ... а при мен общата сума беше 17,40 евро, толкова имах в картата и плащането мина, а в суивито ми пише, че поръчката е на стойност 23 евро т.е. с доставката, но всъщност не са я дръпнали от картата  Simple Smile

# 361
Аз поръчах днес маратонките Пума,излезе ми 17.60евро ,използвайки розовата раничка Кити,в интернет сайта на банката виждам,че блокираната сума е 34.48лв,а в суивито ми изписва с начислена още5.95евро доставка общо 23.55  #Cussing out Виза,ПИБ  Peace
Хм ... а при мен общата сума беше 17,40 евро, толкова имах в картата и плащането мина, а в суивито ми пише, че поръчката е на стойност 23 евро т.е. с доставката, но всъщност не са я дръпнали от картата  Simple Smile

Да де и моя случай е същия  Peace

# 362
Момичета, може ли някой да ми даде размерите на детската додунка на okaou за момченца за 4 и 5 годинки 102 и 108 см .... предполагам, че е обсъждано и се извинявам, но нямам никакво време да изчета всичко.
Благодаря предварително.

# 363
Имам проблем със сайта. Когато вляза в кошницата, продуктите, които съм сложила нямат снимка. Моля, ако някой е имал такъв проблем да ми помогне а го отстраня. Благодаря.

# 364
Може ли някой да ми препоръча хубави дънки или панталонче като за 3год.госпожица Mr. Green

# 365
Момичета,някой успя ли да плати с карта виза електрон на Прокредитбанк?

# 366
Моля, някой ако е получил момчешкия адидас размер 126 да даде размери, че аз пуснах 138, ама маи ще е огромен като слушам как идват. Искам го за рожденния ден на сина ми, та докато има 126 да знам дали да не пусна и един 126 от другия цвятя да не останем без адидас за Happy Birthday. Благодаря предварително.

# 367
# 368
Моля, някой ако е получил момчешкия адидас размер 126 да даде размери, че аз пуснах 138, ама маи ще е огромен като слушам как идват. Искам го за рожденния ден на сина ми, та докато има 126 да знам дали да не пусна и един 126 от другия цвятя да не останем без адидас за Happy Birthday. Благодаря предварително.

Някой беше дал преди няколко страници.
Запомних, че дължината по вътрешния ръб на 126 е 57 см.

# 369
Мерси, Алекс  bouquetМай ще е добре да пусна 126. Утре ще зареждам другата карта. Дано нея я хареса повече, не ми иска Визата на Райфайзен и това е, а е Еврова и има пари в нея #2gunfire

# 370
  • Пловдив
По моите записки мерките на момичешкия адидас р-р 126 са
Долнище:
Вътрешен ръб- 57
Външен 74
Талия 30, разтегната 37
Ширина на крачола под дупето 22
Горнище:
От яката до края на ръкава 54,
дължина на ръкава от подмишница - 38
ширина на гърдите37

Да уточня че нямам комплекта, просто съм си копнала мерките. И аз чакам този размер, днес пуснаха но от двете ми карти нито с една не можах да платя, дано скоро пуснат пак ПП.

# 371
някои получил ли е тази рокличка? какви са отзивите за нея... http://www.laredoute.fr/vente-robe-fille.aspx?productid=32414584 … ross%20sell%20pdp

# 372
Благодаря за мерките.   bouquet  126 ще е размера, а 138 ще остане за напролет или наесенесен. И сега е наличен , ама неще и неще да ми вземе каратта. Лягам си, че се изнервих.

# 373
Защо не ми дава опция да платя с  pay pal  newsm78 newsm78 newsm78

# 374
  • StZ
 Tired и аз не мога да платя - опитвам от вчера и не става - пише ми нещо с червено и само американ експрес май ми дава като валидна опция Crossing Arms
гадно! спи ми се и ще си лягам - лека нощ! Money - харчете!

Общи условия

Активация на акаунт