Колко качихте през бременността и колко големи се родиха бебетата ви?

• 86 727
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
... дали ще има ефектн точно за коремната мускулатура, където основно ми е проблема...

Аз на всяка тренировка правех по 4 различни упражнения за корема, във всяко 3 серии по 30 напъна... Първия месец не забелязвах голяма разлика, но след това виждах промяната буквално след всяка тренировка.  Peace

# 166
Aila, и аз съм спортувала карате и таекуондо доста време, но с такъв спорт трудно ще си стегнеш коремчето  Wink Трябва ти кардио, бягане, плуване, каране на колело, кънки, аеробика или тае-бо или някакви специални упражнения за коремните мускули.

Fata, включих се и аз в анкетата Simple Smile Да питам, защо бебетата непременно трябва да са родени над 2,5 кг? Моите се родиха 2290 и 2340, нищо им нямаше, напълно доносени и здрави бебчета са си все още Simple Smile

# 167
  • София
  Предполагам, защото принципно недоносени се водят, ако са родени преди 37 гс, или под 2,5 кг като граница за седмиците или кг. Иначе да като цяло ако са поне около 2 кг, в повечето случаи няма никакви проблеми.

# 168
Айла го е казала вече, под 2,5 кг. бебетата се водят с тегло под нормата.  Peace

Момичета, мога ли да ви помоля, да споменавате и началното си тегло или поне дали сте били под нормата, в нормата или над нормата, както е посочено в началото на темичката, защото иначе става малко объркано.
Simple Smile

Вие от какво тегло стартирахте?
Колко качихте до раждането?
В коя г.с. родихте и колко тежаха бебетата?

# 169
Ок. Забременях 58 кг, качих 17 кг до края. Родих в 37 г.с. - Вихрен - 2290гр, Камен - 2340гр Simple Smile

# 170
старт 44, край 73 кг тони 2,036 кг, теди 2,400 кг, 33 г.с. + 3

# 171
  • София
GJK, смъкнатите органи се получават от бременност/ раждане, тежък труд; на мен ми забраниха да вдигам тежко, а аз дребните още ги гушкам и ги разнасям  Confused, а двойната количка пък що мъкнене беше по стълбите, та нищо чудно. Лошото е, че не се появява изведнъж, може да са тръгнали да се смъкват и да се усети чак след години; на мен на последния профилактичен преглед преди 2 седмици ми казаха за пръв път.  

# 172
  • Пловидв
Има ли темичка като тази ,но за мами с тризнаци, да прочета за техните размери преди бременността и след това... newsm12 newsm12

# 173
  • София
ma6uki, ето какво е писала в тази тема мама cveta

Цитат
Aз качих 27кг,стартирах от 63.На третия ден след раждането свалих 10,и за сега още 2-3.Но не се ограничавам с храната.Но мисля,че покрай грижата с децата ще сваля.Децата се родиха 33г.с(крайния срок беше 34)с мерки-1420г,1470 и 1200.

# 174
  • Пловидв
Мерси tanini , това съм го пропуснала...

# 175
Аз бях 57 кг и качих 18 кг. Родих в 37-ма г.с. планирано секцио, а бебетата бяха по 47 см и 2.880 кг и 2.450 кг. После много бързо свалих всичко без никакви усилия. Докато ги кърмех всичко беше наред /6мес и половина/. Трябва да спомена, че от 5-тия месец започнах да ходя на тае-бо и се чувствах прекрасно. Сега зимата нямам възможност да ходя и качих около 5 кг, което е страшно много за мен. Нямам търпение да се постопли малко и отново да започна тренировките  newsm10
За мен тае-бо е най-доброто решение, включва се цялото тяло и е доста натоварващо!

# 176
Здравейте и от мен! Аз стартирах от 53кг при височина 172см (т.е. много слаба). Качих 22кг, като имате предвид, че лежа от първия ден на бременността си и ходех само на консултации. Родих в 34 г.с. Симеон - 2,5кг и Доротея - 2кг. Бяха 12 дни в кувиоз. Мажех се от първия ден на бременността със скъпа френска козметика, но ...... Коремът ми беше огромен, бях много трудно подвжина и виждах ужаса в очите на хората, когато мъжът ми ме водеше на консултация. Като се прибрах от родилното бях с -12кг. Други 10 кг не мога да ги сваля вече 6-та година. От бременността получих пъпна херния и коремът ми остана много голям. Постоянно ме питат дали съм бременна  Cry. Оперирах хернията, но пак се появи. Сериозно се замислям за абдоминопластика. Но пък всичко изпърпяно си струваше Grinning

# 177
  • русе
Чак ме е срам да кажа колко килца качих като гледам вашите Embarassed
Забременях -52кг,,качих 30кг т.е всичко бях 82кг  Embarassed но да кажа че съм била на легло през цялото време,родих в първата седмица на 9месец планирано секцио-едното бебче 2150кг и 2800 другото,а аз бях 68кг на втория ден след секциото
Доста бързо се възстанових то няма и как да е иначе  Joyдо навършване на 3г на децата нямах нужда от никакви диети и спорт сега са на 7г по спокойно ми е но пък си качих малко килца  Mr. Green
За тае-бото и аз съм му фенка ,препоръчвам го Peace

# 178
Старт 62, качих 22 кг и родих в 37 седмица с планово секцио, бебетата се родиха 2,30 и 2,60 кг

# 179
  • Пловдив
Забременях 62и качих повече от 30 килограма-спрях да се тегля накрая.Родих в 37г.с. Криско-2950,Марчело-2510.И сега 2години и половини имам да свалям още 17кг..Ама какво да се прави.....

Общи условия

Активация на акаунт