Колко качихте през бременността и колко големи се родиха бебетата ви?

• 86 703
  • 320
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Боже, как са оцелели тези бебета от по 900 гр...  Praynig Praynig Praynig

Аз съм качила 16 кг до сега Simple Smile В началото четях блога на фата и си казвах, "ето, тука пише да ям", сега ви чета тук и си мисля, че май е време да спирам да ям. Обаче ми се струва, че в момента започват яко да ме смучат  newsm78

# 136
  • Бургас
Боже, как са оцелели тези бебета от по 900 гр...  Praynig Praynig Praynig

Аз съм качила 16 кг до сега Simple Smile В началото четях блога на фата и си казвах, "ето, тука пише да ям", сега ви чета тук и си мисля, че май е време да спирам да ям. Обаче ми се струва, че в момента започват яко да ме смучат  newsm78

Никакво спиране да ядеш  Naughty И аз съм +17кг. досега, но бебчетата отсега нататък започват да трупат. Колкото качим, после ще ги сваляме  Laughing

# 137
Момичета, не се тревожете!
Фата мисля беше качвала статия, в която се твърдеше, че при двуплодна бременност се качва най-усилено във втория триместър. Аз в 22 г.с бях +16 кг и бях в шок и ужас, защото все пак не ми изглеждаше толкова голям корема, а по таблиците това трябваше да е тотала качени кг.
Е, родих доносени здрави деца, с малко повече от 30 кг отгоре, но те се стапят повечето още в болницата. Другото е за след прохождане Laughing

# 138
  • София
Никакви проблем нямам с качването. Съгласна съм да кача и 100 кг, стига да родя здрави и доносени деца. Но започвам да се чудя, че това най - вероятно вреди и на тях. Все пак освен месо, плодове и зеленчуци си хапвам и доста сладки работи, от които просто не мога да се лиша. Абе, душата си на дявола ще продам, ако трябва, само да се родят живи и здрави. Като гледам как капят близнашките майки в отчетните теми и ми иде да рева с пълно гърло.

# 139
Няма как да вреди на децата. Разбира се, ако предпочиташ "качествените калории" вместо сладкото ще е малко по-добре  Wink Наблягай на протеините, те градят тъканите, т.е. бебетата, а не захарта. Месо, риба, плодове, зеленчуци, дастатъчно калции...
Досега си наддала съвсем добре, всъщност при близнаците е важно да се наддава в първите два триместъра, защото после за разлика от "единичните" бебета те забавят растежа си поради ограниченото място в утробата.  Peace Ако не ме лъже паметта в последните седмици трябваше да се качва по килограм някъде  Grinning
И аз потвърждавам да не се притесняваш, след като си чела статията си видяла и табличката с изчисленията къде отива натрупаното ти тегло. Аз качих 27 кг., от които след 6 месеца нямаше и следа, в болницата оставих 16-17. А ще ти трябва запас и за кърменето  Sunglasses

# 140
Никакви проблем нямам с качването. Съгласна съм да кача и 100 кг, стига да родя здрави и доносени деца. Но започвам да се чудя, че това най - вероятно вреди и на тях. Все пак освен месо, плодове и зеленчуци си хапвам и доста сладки работи, от които просто не мога да се лиша. Абе, душата си на дявола ще продам, ако трябва, само да се родят живи и здрави. Като гледам как капят близнашките майки в отчетните теми и ми иде да рева с пълно гърло.

Това не ти е на дневен ред сега.
Добре наддаваш, предполагам децата са в норми /не съм чела стари мнения/. Такива мисли ги изолирай и мисли за положителните финали. На всяка разходка често срещам близнашки колички, вероятно майката е имала проблеми, но добрият финал е налице. Защо и при теб да не е така?
Вярвай, че ще износиш и родиш здрави, хубави деца! Пожелавам ти го от все сърце, защото знам какво ти е на душичката.

Сладкишите наистина не са добра идея, не ги спирай, но ги ограничавай. На мен към 15 часа ужасно ми се прияждаше сладко и хапвах някоя бисквитка и после с килограми мандарини Laughing. Сезонът предлага голямо разнообразие на плодове и се стреми да си заобиколена от тях, в моменти на сладка страст Wink

# 141
  • В древна страна на край света!!!
За цялата бременност качих 13 кг.Родих секцио в 37 г.с. две момичета 3кг и 2,5кг.Седмица след секциото и качените килограми си заминаха.

# 142
И аз да се отчета, качих 18кг и родих в 37г.с. Неда и Рами, всеки по 2,5 кг.
15кг. Качих първите 5месеца, а последниа останалите 3кг. Така качих и с първото си дете.
В болницата останаха 10кг, сега имам 6-7кг, които ще си заминат сигурно като спра да кармя, поне така беше със синът ми първия път.

# 143
  • София
Един въпрос, не пряко по темата, но все пак.. Има ли някоя от вас без стрии или поне с минимално количество?

# 144
Да,аз родих преди три години в първия ден на 37 г.с,момче и момиче-2,600кг и 1,900кг.Качих 17 кг.и нямам нито една стрия,кг свалих още в болницата седяхме 20дни.

# 145
  • София
Аз също нямам стрии.  Peace 

# 146
  • София
И аз нямам стрии, а бях качила 25 кг, всичко на корем и гърди Confused Бебета бяха общо 6,5 кг, коремът ми беше меко казано огромен, още се носят легенди из квартала  Simple Smile

# 147
Аз също се отървах без стрии, което ми е направо чудно, защото имах огромен корем, който растеше само напред  Crazy Но ми остана преразтегната кожа  Confused

# 148
  • София
Дами, изумихте ме! Мислех си, че е невъзможно да си остана красива Simple Smile А с нещо по - специално мазахте ли се?

# 149
  • София
Честно казано и аз не вярвах, че този път ще ми се разминат стриите (с каката също нямах). Аз се мажех с олиото на Бюбхен, нищо друго, първият път също с олио, но според мен си е до кожа.

Общи условия

Активация на акаунт