Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 792
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
 newsm78 Всичко ми е наред, но кръвното е 160/100.  newsm78 Доктора казал ли е какво се прави в този случай? Дали да не си пийна хапчето   Sunglasses

# 661
От мен добър ден.  Grinning
Спах до късно, в 12 чак пих солта.
Сега пия кафе. После ще последват  фрешове, вода и чайове.

Сигурно сте го обсъждали, но все пак да попитам димящата вода какво е ?
Всяка течност, която е вряла ?
Нали не се изисква да се консумира докато е много гореща ?

# 662
Добро утро  Simple Smile
Аз се отказах още вчера  Rolling Eyes ....много ме болят бъбреците
Кalaka, на опаковката на солта пише, че е противопоказана при бъбречна недостатъчност. Ти пи ли я? А имаш ли по принцип проблем с бъбреците?  Peace

Сигурно сте го обсъждали, но все пак да попитам димящата вода какво е ?
Всяка течност, която е вряла ?
Нали не се изисква да се консумира докато е много гореща ?
Вода, толкова топла, че да можеш да я пиеш, да не вземеш да се изгориш от стриктност, ей  Hug

# 663
  • Варна Моретооо...
Здравей ralykiss" аз съм хипертоночка  това ми е 9 детокс никога в периода на детоксикация не съм си спирала хапчетата. Това по никакъв начин не ми нарушава детокса. Ако имаш време за четене влез в другия форум където Д–р Михаилов дава савети или се свържи с него, но не спирай самоволно лекарствата за високо кръвно. Naughty Той Тук се появи но само да ни окуражи за което благодаря, но едва ли има възможност и време да отговаря на въпроси.

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 13:29 от orhidee

# 664
  • в мечтите си
Здравейте и от мен. Аз стартирах вчера с белтъци и грейпфрути/ с тях се бях заредила/, и вчера детето беше цял ден едно нервно, плачливо, нощес се буди с рев няколко пъти. За първи път откакто се е родила не съм спала през нощта. На всичкото отгоре не чувствам и гърдите си пълни, а бе само първия ден. Реших да сменя тактиката за днес, да карам на ябълки/ сега прочетох поста на Detoxmama, че не се сменя начина на детоксикацията, но аз вече съм с една ябълка напред, ансол, 2 чая и литър вода. Да се отказвам ли, ще имам ли кърма? Ще полудея. Иначе глад никакъв, даже с тези белтъци и грейпфрути през час, ми то деня мина в хапване - корена ми се прибра и съм с -1,200кг. Стана ми много студено снощи, а главоболието беше зверско. Взех си врял душ, и под юргана и едно вълнено одеало.Чувствах като да се разболявам от грип. Днес ми е малко отпаднало, но няма да се товаря с нищо. Готвих снощи, за първи път без да опитвам, нямаше оплаквания. Преди час и закуска правих, седях при мъжа ми и детето докато хапваха, че каката само пита, мама защо няма да вечеря, мама защо не идва при нас, та да не стресирам нещо детето. Пих си чая и така... Напълно постижим е за мен този детокс, ама много ме е страх за кърмата, че а ме видят да вадя запасите от фризера шамарите са ми в кърпа вързани. Вчера доста четох старите теми, в тях има постове на доста кърмещи, но с много по-големи бебета. Нямат никакви проблеми, само няколко мами споделяха, че от цитросите имат проблем бебетата им/обрив или колики/. Айде, от мен толкоз, че бебка плаче, за сега продължавам.

Аз когато кърмех с ябълките докарах страшни колики на бебка.Е,то всяко дете си е различно де Simple Smile Аз съм точно -1 килограм  Wink

# 665
Привет и от мен...втори ден да детокс и се чувствам много добре,пих си ансола,изядох си единия грейфруф,белтъци-2..снощи ми беше малко студено и имах главоболие, но излезнах да се разходя и се оправих...днес се меря -1,500 макар, че вчера ме изненада и МЦ..малко съм подута още и с болки в корема..но се справям..... Hug  Не изпитвам никакъв глад....

Продължавам напред в понеделник с житната...успех на всички!!!!!

# 666
  • под дъгата
Привет и от мен!И аз като Флайбъл спах до късно и започнах късно-към 12ч.За масълцето...какво да кажа-ами масълце Joy Ансола като пия чак ми се повдига понякога,а сега не.Е,става ти едно мазничко такова...ама след 30 мин топлата водичка го измива.Чувствам се добре,ориз още не съм яла,може би ще хапна към 17-18ч и това ще е за днес.Не ми се яде.Плодовете ми липсват...но 2 дни се изкарва.С течностите съм ок-около1,5л дотук чай и димяща вода.Аз пък много я обичам-не знам навик ли е..(от 7-8г може би пия сутрин на гладно 1 чаша топла вода)
Е,смело напред момичета!То не остана Wink
Хубав ден! Hug

# 667
  • Пловдив
Здравей ralykiss" аз съм хипертоночка  това ми е 9 детокс никога в периода на детоксикация не съм си спирала хапчетата. Това по никакъв начин не ми нарушава детокса. Ако имаш време за четене влез в другия форум където Д–р Михаилов дава савети или се свържи с него, но не спирай самоволно лекарствата за високо кръвно. Naughty Той Тук се появи но само да ни окуражи за което благодаря, но едва ли има възможност и време да отговаря на въпроси.
  bouquet Благодаря ти! Отивам да си пийна хапчето. Аз през всички детокси ги спирах и не съм от тези, които са вманиачени да си измерват налягането, а и ми се нормализираше по време на детокс и няколко дни след това до 120/80, което не постигам и с хапове.

# 668
Устискам фронта. Макар че мие доста трудно. Страшно ме боля главата сега ще си направя чай с една лъжичка мед.

# 669
Здравейте и от мен,
маслото е много вкусно и ароматно, но да си го намажеш на филийка.... Първата лъжица - никакъв проблем, но втората по никой начин не искаше да влезе, но някакси се справих. И то проблемът се появява само защото е мазно на гърлото. Да видим утре как ще пребора 4л., а вдруги ден може вече и да съм свикнала Laughing
Оризът си е екстра - сварих кафяв, а за утре купих див ориз. Вкусово донякъде напомня на жито когато е без сол. Иначе димящата вода я превръщам в димящ чай - мента, мащерка (собственоръчно набрана) и зелен чай. Така с един куршум - два заека. Но най-вече глад няма никакъв 

# 670
  • София
И аз продължавам. Сутринта бях - 2 кг  Grinning Пия си фрешове, излизам с голямото шише на разходка. Глад- няма  Hug

# 671
Ql4e_ZLAto  не не съм. Бях само на фреш и вода.

# 672
ама че приятна атмосфера- няма гладни ,всички доволни Hug
и на мен днес грейпфрутите са ми малко по -малко неприятни Simple Smile
а като чета че  се изпитва студ и главоболие-от вчера ходя с един блистер аналгин, навлякла съм се в една дебела блуза и направо умирам от жега ,ама нали чакам да ми стане студено... Laughing но слава богу- нито главоболие, нито студ Simple Smile
не остана- утре всъщност е "големия" ден ,нали Sunglasses
да не дърпам дявола за опашката- но май ще чакам с нетърпение следващата детокс дата Simple Smile  а декември всъщност кога са датите- нали не е по Коледа ? Rolling Eyes

# 673
Да се включа и аз. Тпзи път реших да съм на фрешове и за сега ми е добре, но на моменти малко ми се замотава главата и лапвам по една малка мъжичка мед. Дали ще е голям проблем? Иначе с глада и при мен положението е под контрол. Хубава вечер на всички.

# 674
Добър вечер.  Grinning
Тези фрешове са ми като ядене, доста засищат.
Глад не усещам. Аз знам, че сок от пресни плодове запазва вкусовите си качества до 30мин. след направата, затова фрешовете ги приготвям на порции.
Първият, който си направих беше половин лимон и 3-4 мандарини, изцедени на ръчния уред за цитруси. Мандарините са доста сочни и се получи доволно количество. Разредих със същото количество вода и говото.
По-късно приготвих фреш на ел. сокоизтисквачка.
Половин грейпфрут(обелен, само плода), 5-6 моркова и 2 ябълки.
Получи се 600мл фреш след разреждането.
За да си следя течностие  количествено, съм сложила разграфен по видове течности лист на хладилника. Laughing Периодично ходя и записвам в графите.
4л се съмнявам да стигна , но поне до към 3 ще се опитам да ги докарам.

Общи условия

Активация на акаунт