Как се запознах с майка ви

• 18 396
  • 149
  •   1
Отговори
# 75
И мен много ме дразни неотминаващата любов на Тед. Симпатична серия. Най- много ми хареса края, когато разказваше на двете момичета в метрото за случката и за миг си помислих, че светлокосата е майката и щях да онемея. Но след това сладураната Рейчъл, каза че ще се обади на бившата й съквартирантка, за да свири на сватбата, а нали всъщност тя е момичето с жълтия чадър Simple Smile.

# 76
И мен много ме дразни манията на Тед по Робин, нали уж майката му е любовта на живота. Барни е жесток! Как се боядиса черен и зайчето му се изпишкало в гащите Joy

# 77
  • край голямата локва
Тя, светлокосата не му ли бе гадже в един стар епизод? Или аз бъркам?

# 78
Не, тази с тъмната коса му беше.

# 79
  • UK
Рейчъл му беше гадже преди няколко сезона, а нейната съквартирантка е майката = момичето с жълтия чадър Wink

# 80
И мен много ме дразни манията на Тед по Робин, нали уж майката му е любовта на живота. Барни е жесток! Как се боядиса черен и зайчето му се изпишкало в гащите Joy

И аз много се смях на Барни, обожавам го! Heart Eyes А Тед винаги е бил и ще ми остане голям дразнител! ПиснА ми от неговите драми. Tired

# 81
Още не съм гледала последната серия, но не мога да не споделя това с вас. Обичам го тоя идиот, бе!  Heart Eyes

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 82
Чак сега видях че има тема за любимият ми филм.
Вчера изгледах последните 4 серии от последния сезон.
Е много ми е любим.
Simple Smile

# 83
По- смотана майка не можаха да изберат  Confused. Надявам се, че вече ще приключи манията на Тед по Робин.

# 84
  • UK
По- смотана майка не можаха да изберат  Confused. Надявам се, че вече ще приключи манията на Тед по Робин.

+1 Mr. Green

# 85
  • Ню Йорк
Доколкото четох от есен ще е последния сезон. Явно Тед ще го женим най-после Wink

# 86
Доколкото четох от есен ще е последния сезон. Явно Тед ще го женим най-после Wink

А чул те Господ Simple Smile. Вече е време и този сериал да приключи.

# 87
  • София
Първият епизод от 9 сезон ще излезе на 23 септември. Малко остана  Grinning

# 88
# 89
  • Ню Йорк
Супер. Днес ще има какво да се гледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт