НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Наминавам само да споделя, че моето секцио ще е на 7 или 8 ноември, ако дотогава всичко е ок. newsm10 newsm17
Иначе бебоците са 1600 и 1300 гр.; диаметъра на главичките е 87.7 мм и 85.0 мм.; бедрата са им 59.9 мм и 55.9 мм.
Околоплодните са в норма, а плацентата е втора - трета степен на зрялост. Единия е главично, а другия - надлъжно разположен.
Общо взето това е от нас. Иначе аз се чувствам като балон, адски са ми подути краката и ръцете и ръцете ме болят вътре самите стави.
Обадих се на доки, защото сутринта като се събудих направо бях като плондер, утре ще отида да ми пусне урина вероятно. Simple Smile

Момичета, аз попитах в близнашката тема, ама да попитам и тук - някой знае ли какво става с Понпонче, че май не съм я срещала скоро из форума ( дано не съм изпуснала някоя новина, че не мога да ви насмогвам да ви чета тук)
Лек ден на всички...

# 661
Айлан, браво за страхотните резултати! Пожелавам ти да мине всичко много добре със секциото! Моя термин е на 07.   Heart Eyes
За понпонче и аз попитах, но никой нищо не знае. Дано всичко да е наред с нея и с тризначетата!  Praynig

Дори, намерих ето тези бодита, които бях купила за братовчедка ми  Wink http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2005181 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 662
  • в гората
 bella girl , Ненов ми е правил лапароскопия, наистина няма такова отношение ще видиш  Peace, и явно просто си е такъв, защото на мен ми го бяха препоръчали и си му платих, но имаше и момиче оперирано по спешност, което не беше дало една стотинка и към двете ни се отнасяше еднакво - супер внимателен е  Peace.Но и той си гони интересите, то в общи линии така стават нещата, че вместо да платиш на касата - му даваш парите на ръка пък той ги разпределя после  Rolling Eyes .Друго важно при него е, че станеш ли му пациент, можеш да го търсиш по телефона по всяко време - винаги вдига!!!А в Шейново дори и санитарките са меркантилни, аз като съм била една санитарка муфтеше една женица да и даде пари, за да й купи сандвич от кафето  ooooh!.

# 663
Ха здравейте и от мен  Heart Eyes
нито мога да ви изчета, нито да се класирам да ви пиша, много сте бързи тези дни и си личи, че малко мами останаха да работят. Много теми сте обсъдили и все интересни, че и малко сте се посдърпали, ама сте се оправили. И пак не ви изчетох докрая, ама да не се притеснявате, че липсвам нещо  Hug
Иначе се размотавах тези дни и се опитвам да свърша нещо полезно. В понеделник бях при док и сме станали кило и половина и 38см. Нищо друго не каза, на 11 съм за болничен вече и ще го питам за матки и води.
Още не успях да си сменя документите, че ми трябва медицинско за книжката, а моята ЖП е много заета и чак за другата седмица можела  Shocked Иначе пред районното винаги има тълпи, ама ще почакам да видим някой дали ще направи място  Rolling Eyes
Пак трябва да изляза, а така не ми се мърда в това време  Sad Но после ви дочитам и се завивам с котката  Sleeping

# 664
  • В две мънички очи...
Как се проверява това състояние на плацентата и нивото на водите?

# 665

на ехографа като те гледат и ги виждат тези неща. Може да попиташ, ако не ти казват.

# 666
Здравейте, момичета. Днес ходих на дежурното изследване на калция, малко по-ниски са нивата, та да видим какво ще каже ендокринолога, май ще се увеличат хапченцата, че е важно това за нормалното раждане, на което се надявам  Praynig. И да се оплача - вече втори ден ми се гади почти постоянно, от време на време доста силно  Sick И киселини имам, но не е от тях, защото са рядко, повече вечер. Май някой беше споменал за такова гадене, ама не помня кой  newsm78 На всичкото отгоре и бебата е доста неспокойна, та се чудя дали може от нейните ритници да ми е кофти на стомаха - нали там рита. Вашите бебчета ритат ли така по много, разпъват ли се постоянно - чак почнах да се притеснявам дали се чувства добре, утре съм на ЖК и ще питам.
Кьолнче и m@m@ - накефиха ме лиричните отклонения  Hug Особено първото ме разплака, защото преди да станеш майка не можеш да си представиш колко е вярно - всичко е толкова ествествено и не го възприемаш като повърнато, ако, урина, а просто като част от най-скъпото ти!
Мимозка, стискай още малко!!! И аз като Дарка да ти размахам пръст  Naughty - в сравнение с преждевременното раждане липсата на пранета, покупки и разходки ще са ти най-малкия проблем. И на мен не ми се лежи и ми се води нормален живот, но целта оправдава средствата многократно  Peace
Дъгичка, на видеозон в нашите седмици вече е почти невъзможно да се види състоянието на шийката. Най-много да се види дали е започнала да се изглажда, т.е. дали е тръгнал някакъв родов процес, но и това не е много точно. Най-надежден си остава ръчния преглед за съжаление.
С видеозон.
Весел ден на всички!

# 667
  • В две мънички очи...
Аха, точно защото не са ми казвали нищо досега и затова питам, ама кой знае кога ще ме гледат на екограф сигурно чак 9-тия месец, не че е далече доколкото разбрах следващия път ще ми вземат секрет само - а как я мразя тази процедура Sad

# 668
Здравейте,
Мимозке, за съжаление и аз имах вчера същите приключения. При мене се появих силни болки и бодежи отдолу и се наложи спешен преглед. Бебето е главично, в родовия канал вече, приготвило се да излиза. Не дадох вагинален преглед, въпреки че знам, че така се установява разкритие. Много ме беше страх...Гледаха ме на ехограф дълго и вероятно имам същото разкритие. Юнакът е 2.300 кг. Докторите ме пуснаха със същата уговорка - никакво мърдане от леглото, да избутаме до 37 седмица и да се доближим до 3 -те кила. Увеличих дозата Гинипрал и сега лежа. Така че, давайте вестителките, че както сме се засилили... Simple Smile
Дарка, размерите ви са внушителни, браво на вас. И при мен плацентата се доближава до 3-та степен, водите също казаха, че са узрели?, за пръв път го чух. Наближава си...
Позабавлявах се с вашите истории. Майка ми имаше подобен на Мравката случай миналата година. Махнала на жълта кола, за такси го взела. Колата спряла, нашта се качила и си заръчала Руски паметник като посока. Човекът я откарал до там и като дошло време за плащане й казал, че не е такси, но за него било удоволствие да я повози.  Grinning

# 669
  • В две мънички очи...
mim4ето, аз ако имам 5 минути без ритане, ръчкане и опити да се обърне (слава богу че не може) съм щастливка. Има случаи в които ме е разревавал опитвайки се да си избере удобна позиция. Но при мен откакто го следят все си рита с крачета и маха с ръчички, може би и затова още в четвъртия го усещах как мърда.
А това с гаденето може и заради ритниците да е, на мен ми премаля така единия ден след като малкия беше изпънал всички крайници в различни посоки и едва стоях.

# 670
  • София
Здравейте!!
Еее много гадно време днес!Цял ден се чувствам като парцал, нищо не ми се прави и ми е едно такова подтиснато...ужасно направо...
За гаденето - аз съм така от няколко седмици.Питах докторката и тя каза,че е нормално - обясни ми подробно как матката притискала стомаха и някаква клапа невинаги можела да затваря отвора към хранопровода....та от там идвали и киселините,и гаденето.Каза да пия Талцид и аз така както бях против него и се помъчих няколко седмици от два дни го пия при нужда и съм много изненадана,че има ефект!!! Grinning

# 671
Майка ми имаше подобен на Мравката случай миналата година. Махнала на жълта кола, за такси го взела. Колата спряла, нашта се качила и си заръчала Руски паметник като посока. Човекът я откарал до там и като дошло време за плащане й казал, че не е такси, но за него било удоволствие да я повози.  Grinning

Ето това вече ме довърши  Joy Joy Joy уникална случка. Аз не помня разправях ли като  бяхме на морето как се обяснявах на един господин на шведската маса. Стояхме с мъжа ми един до друг и аз виждам,че има пастет и почвам да му обяснявам колко много обичам пастет и как ми се яде, ама за бременните не е много препоръчителен, но все пак ще си взема малко. И му викам ти ще си вземеш ли и го поглеждам въпросително, а насреща ми някакъв човек седи и ме гледа странно  Joy А моя бил мръднал на някъде без да видя.

Оф нещо друго бях тръгнала да пиша, ама забравих....

ааааааа сетих се - на първата страничка вече пише кои са вестителки, избирайте и искайте телефони на лични.

# 672
Ето това вече ме довърши  Joy Joy Joy уникална случка. Аз не помня разправях ли като  бяхме на морето как се обяснявах на един господин на шведската маса. Стояхме с мъжа ми един до друг и аз виждам,че има пастет и почвам да му обяснявам колко много обичам пастет и как ми се яде, ама за бременните не е много препоръчителен, но все пак ще си взема малко. И му викам ти ще си вземеш ли и го поглеждам въпросително, а насреща ми някакъв човек седи и ме гледа странно  Joy А моя бил мръднал на някъде без да видя.

Оф, сълзи ми потекоха от смях!  rotfImbo
 Нашата бебка не ритка много, само се дупи повече и на корема ми щръква топка!

# 673
  • в гората
Майка ми имаше подобен на Мравката случай миналата година. Махнала на жълта кола, за такси го взела. Колата спряла, нашта се качила и си заръчала Руски паметник като посока. Човекът я откарал до там и като дошло време за плащане й казал, че не е такси, но за него било удоволствие да я повози.  Grinning

Оф нещо друго бях тръгнала да пиша, ама забравих....

ааааааа сетих се - на първата страничка вече пише кои са вестителки, избирайте и искайте телефони на лични.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 674

tooth tooth tooth  Момичета, мерси много, че ми разведрявате така деня   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт