НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 582
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
ако раждането ще е с планово секцио, за какво трябва да се плаща на болницата за избор на екип? Отиваш си пре лекаря, който искаш да ти прави секциото. Той си знае графика, избирате дата и му даваш пари на него. Да не ме погнете сега, че така се увеличава корупцията по болниците. Да , така е, но пък трябва да се мисли и реалистично.  Знам, че при избор на екип, избраният лекар не получава почти никакви пари. Затова и има много случаи, когато уж си си платил за по-добро отношение, а де факто не го получаваш.Това са си мои разсъждения. Аз нямам намерение да давам пари на никого. Може би само почерпка при изписването, бонбони, уиски...

Е, и мен това ме гложди!Адски тъпо са го направили.  Tired
Че каква заслуга има болницата, че съм си избрала моята док. още от самото начало, когато дори не ми е стъпвал крака там. Доколкото знам, половината пари отиват за болницата, другата половина се дели м/у Аг, анестезиолог и акушерка  newsm78. И въпреки, че знам как ще реагира док. и ,че ще ме изхвърли не мога да не й дам ощя някой лев.
Я дайте идея, чудя се как да си изразим благодараността, толкова много е направила тая жена за мене, че.. няма начин просто  Thinking

Бебославка, и аз разгледах. Много, много са сладки. Видях, че си купила и шалче, затова не се бях сещала.

# 646
момичета, забравих да ви споделя, на една моя приятелка й откраднали количката отпред пред тяхната врата на апартамента. те вярно, че живеят на партера, ама в една малка кооперацийка, закътана, направо да се чудиш. сетих се сега, понеже гледах в снимка.бг Куини-то на Дъгичка и количката на мойта приятелка е (беше) същата. какви са тия хора, направо не мога да проумея  #Crazy
така че никакви колички на етажите, извън апартамента  Peace
Kölsches Mädel, ами то при планово секцио обикновено се прави така, не плащаш за избор на екип, ами се уговаряте с твоя лекар кога е на смяна и така. поне аз така съм чувала от приятелки  newsm78
иначе мен първо ме пратиха при Велев, но той е в отпуска и ми записаха час чак за 26.10, което ми е вече много късно, затова се записах при Ненов. той Ненов е заместник на Велев или нещо такова беше. абе почти съм сигурна че ще иска отделно пари  smile3555

# 647
Привет и от мен!Цял ден нямахме нет по метеорологични причини и сега дано си отдъхнем.Днес взех изследванията на Неси и утре живот и здраве сме на детска.Когато и казах уж се зарадва,а сега е много разстроена плаче и ме гушка за всяко нещо  Cry Дано утре да е по-добре опитвам се да я успокоя,но за сега спряхме пък ще видим.Незнам при тези,които се боядисват как е,но при мен боята за коса ми пада доста бързо и за около 2мес.бях поспряла,но днес вече се боядисах добре а и скоро имам 2  повода да изглеждам добре.
Има ли някоя мама с моите оплаквания от вчера като си полегна да почина и сякаш се задушавам и не ми стига въздух?Дори в кабинета на зъболекъря щях да припадна. #Crazy
*Beboslava* -дрешките ти са чудесни.
Дъгичка-аз също карам моята док.да ме прегледа ,а и за секрет ще я подсетя че тя все казва че няма направления и трябвало чак в 9тия мес.Така и разглежда шийката обстойно.
Mimoza-Plovdiv -пазии леглото още малко остана.

# 648
Здравейте момичета,
Кьолнче /и на мен така ми е по-лесно, ако нямаш нищо против/, имаш ли спомен колко са стрували трите боденца с дълго ръкавче /видях ги в снимка.бг/, които са в бяло, светло и тъмно синьо. Намерих ги в един български сайт, който уж предлага дрехи от Англия. Тук с доставката излизат 18,50, а за Пловдив 13,50. Иска ми се да сравня цената колко е по-висока, ако имаш спомен на теб колко са ти стрували.

# 649
Мимоза-Пловдив, и аз да ти размахам пръстче тука , ако може ,  Naughty лягай и се пази , че не е шега работа да излизат преди 9я месец.  Пазете се момичета , че да не плачем после  Naughty

# 650
Дидке, аз също се задушавам, и даже 2 пъти почти припадам на зъболекар като ме легнат, и се налага даже да ми отварят прозорци и да ме пръскат с вода  Blush   А последния път зъболекарката, даже се наложи права да ми прави зъба, защото не можах да съм в легнало положение  ooooh!   Ааа, и забелязвам даже и вечер че на дясната страна не мога да спя, задушавам се повечко, и вече спя само на лявата страна...и съм цяла схваната  Crazy

Благодарско за комплиментите за бебешорските дрешки  Blush  

Кьолшесче, 65 и 66 снимка са комбинирани от тук и от Румъния (татито като беше в командировка ги купи), от американския пакет са от 67 нататак, а космонавтчето и комплектчето шалче и шапчица са дето ги чаках от Емпреса  Peace

# 651
Освен Веси ми се струва, че и Людмилка нещо се поизгуби напоследък. От лекцията не се сещам да съм я виждала да пише  Thinking

# 652
  • Козлодуй
ей мимоза, почивай повечко Simple Smile рано е още. Не се преуморявай, че с това разкритие.....не е шега работата.
Какво ще кажете за това? http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2034
Гледах и няколко интервюта с д-р Михайлов и мисля да питам мойта доки какво мисли по въпроса. Все пак е билка.
КАкво е вашето мнение

# 653
  • София
Кьолшес, питах, защото в едно магазинче на пазара ни ги рподават по 5 лв. бройката. Исках да видя колко са оскъпени. Та по този повод, спомняш ли си цената им?

Бебославче, честити да са ви придобивките  Hug.

Дарил_Хана, браво и за вашето легъле  Hug.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 14:48 от Dori

# 654
аз ще ида тези дни да си купя арника. не ми я е препоръчвала лекарката ми, ами една приятелка дето много чете за хомеопатия и се интересува. беше я препоръчала на друга наша приятелка и тя роди много лесно и бързо. е то няма гаранция че е от арниката де, ама със сигурност не пречи. така че съм много ЗА  Peace
Бебославче и аз не мога да спя на дясно, имало някаква вена дето се притиска и затова. въобще спането почва да ми става проблем. като поспя на едната страна и ме заболява таза, все едно се натъртвам и само се въртя по цели нощи  Tired

# 655
  • В две мънички очи...
Ами гледам че в другите теми мамите го пият както и малинови листа..

# 656
Бебославче и аз не мога да спя на дясно, имало някаква вена дето се притиска и затова. въобще спането почва да ми става проблем. като поспя на едната страна и ме заболява таза, все едно се натъртвам и само се въртя по цели нощи  Tired

И аз съм така, много е неприятно, не мога да се наспя като хората, а като тръгна да се обръщам как болиии, като рачекнато пиле се чувствам  Tired

# 657
Здравейте момичета,
Кьолнче /и на мен така ми е по-лесно, ако нямаш нищо против/, имаш ли спомен колко са стрували трите боденца с дълго ръкавче /видях ги в снимка.бг/, които са в бяло, светло и тъмно синьо. Намерих ги в един български сайт, който уж предлага дрехи от Англия. Тук с доставката излизат 18,50, а за Пловдив 13,50. Иска ми се да сравня цената колко е по-висока, ако имаш спомен на теб колко са ти стрували.

Поразрових се в плащанията ми в Пей Пал, в Ибей вече не мога да видя детайли за покупките, защото са от средата на юни.Купих ги от една продавачка заедно с три пеленки, пакет от 7 бодита на Марк&Спенсър за 3-6мес и 5-те броя чорапчета на ГАП за общо с доставката до Англия за 7.50 лири  (!!!) На посредническата фирма да съм дала не повече от 2, 3 лева, защото те са много лекички. Частен продавач е, не е магазин. Всичко си беше в оригиналните опаковки, неразпечатани!
Дори, на Mothercare  не мога да намеря плащането, но всеки пакет да ми е излезнал не повече от двайсет и няколко лева. Ще потърся един продавач в Ибей да покажа.
Давам примерни линкове : http://cgi.ebay.co.uk/BNIP-Baby-boys-bodysuits-7-pack-Mothercare … sh=item19bf91a903
http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-BABY-BOYS-X-7-VESTS-BODYSUITS-MO … sh=item27b544bdd7
http://cgi.ebay.co.uk/13-NEW-GIRLS-VESTS-MOTHERCARE-AGE-0-3-MONT … sh=item336136f711http://cgi.ebay.co.uk/Mothercare-BNWT-3-6-months-longsleeved-bod … sh=item41530f6f62

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 14:54 от Kölsches Mädel

# 658
  • София
Да добавя за арниката, във вид на крем се ползва и за масажи, т.е. при болки в ставите например  Peace.

Кьолшес, благодаря   bouquet. При нас продават бройката по 5 лв.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 15:02 от Dori

# 659
Ние в къщи, крема от Арника го хабим като топъл хляб. Ако има някой да го сърби, боли, изгоряло, изтръпнАло - Арниката ще ни спаси!  Crazy
Иначе доста се обсъжда гледам в темата на декемвриики. Явно си помага!

Общи условия

Активация на акаунт