НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 621
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мравчице, почти съм сигурна, че Смърфи е купила бодитат от бялта къща, "Даяна и Ники". Там ги има, цена 3,50лв. белички, а цветните към 5.50лв. Ето ти координати: http://www.dianainicky.com/component/option,com_contact/Itemid,3/
Във "Вис Виталис" също има бодита с предно закопчаване.

# 631
Незнам за Кьолшес, но и аз взех такива бодита по 7 броя в опаковка от Асда. Има ги по 6и по 7 лири различни десени. Има и опаковки по 2 и по 3броя, не им помня цената обаче. При всички положения са по-качествени от нашите тук.

Дъгичка, на мен при вагинален преглед ми видяха разкритието и състоянието на шийката. А после си направихме и ехографа. Незнам само на ехограф дали ще се види.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 12:59 от Mimoza-Plovdiv

# 632
привет и от мен   bouquet
аз още ходя на работа, макар че от днес ми почна 45-дневния болничен. мисля да изкарам до края на тая седмица и стига толкова. евентуално от вкъщи ще доработвам нещо ако има  Thinking
момичета, много ме забавлявате вчера и днес, скъсах се да се хиля като четях темата  Laughing
аз за щастие проблема с чистенето съм го решила, една жена идва в нас и ми е толкоз гот че не се занимавам с тва, щото наистина ми беше вече тежко и все не успявах да изчистя перфектно. ние сме на голяма улица и е такъв прахоляк и мръсотия  ooooh!
Дъгичка, а стягаше ли ти се корема?? днес как си? не знам дали на ехографа се вижда разкритие, знам че в болницата като те проверяват за разкритие е ръчно  newsm78
нека мамите с повече опит да кажат
за раждането, аз май също се насочих към Шейново, в понеделник съм на преглед при д-р Ненов, препоръчаха ми го, пък да видим, дано се харесаме  Praynig
ох, аз чакам всеки момент да ми дойде количката и кошарката и вече нямам търпение  Peace
Mimoza-Plovdiv и аз търсих такава опаковка бодита в Асда, ама нямаше, дано скоро доставят, че да поръчам. а в Даяна и Ники хубави ли на нещата, да взема да прескоча и до там  newsm78
опасявам се че накрая ще накупя повече дрехи отколкото ми трябват  Laughing

# 633
  • В две мънички очи...
И аз да се отчета, нали от днес съм в болничен Simple Smile
Аз успях да задам малко въпроси докато бях в Шейново.
За тоновете казаха че записи започват да правят от 38 седмица и не се заплащат, тук обаче не съм сигурна дали мамите които не са били с пакет ЖК дали не ги заплащат.
За упойките казаха че тест не правят и по всяко едно време на раждането може да се заяви, не е задължително предварително да се каже че ще се иска упойка.
Не успях да поразпитвам повече че дойде една септемврийска мама с паднала тапа и трябваше да се погрижат за нея за да са сигурни че всичко е ок.
Иначе аз от понеделник съм на училище за бременни там и предполагам ще имам отговори и на останалите въпроси за там специално.
И докато се мотках в анасьора с надежда да открия изхода поразгледах малко болницата  Laughing

# 634
  • в гората
...
за раждането, аз май също се насочих към Шейново, в понеделник съм на преглед при д-р Ненов, препоръчаха ми го, пък да видим, дано се харесаме  Praynig
...

Ooo, ще се харесате гарантирам  Peace .Няма друг лекар с такова прекрасно отношение към пациента, малко е меркантилен, но то идеално няма  Wink.

# 635
Дори, и двете опаковки бодита са на Mothercare, но ги купих не от сайта им, а от Ибей. Беруш   Wink
Мравчице, и блузките са от Ибей, на марката Адамс са. Стискам ти палчета!
Веси, сега и аз те видях  Hug

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 13:11 от Kölsches Mädel

# 636
Дъгичка, на мен при вагинален преглед ми видяха разкритието и състоянието на шийката. А после си направихме и ехографа. Незнам само на ехограф дали ще се види.
мими, а как решиха да ти правят вагинален преглед? Заради контракциите ли?

bella girl    33uu не знам дали усещах втърдяване. По принцип си имам поне веднъж на ден, от онези подготвителните контракции, но не ме боли.

# 637
Благодаря за паролата!
Покупките са страхотни, аз все още нищо не съм купила. Трябва да се разровя и да видя какво имам от баткото. Май почти всичко, все пак беше преди 2 години.  Но все пак искам да си му купя някои неща на Малчо. Още не сме му измислили име  newsm78, тате държи за едно, аз за друго и така.

А снимките на момичета са много готини.

Трябва да кача и аз малко снимки.

# 638
мими, а как решиха да ти правят вагинален преглед? Заради контракциите ли?

Дъги, сигурно заради контракциите, при мен са всеки ден от 5-тия месец насам, и са болезнени. Понякога ме държат повече от час и дишам като риба на сухо.

А и това ми е първия вагинален преглед досега. Док каза, че в 9-тия ще ми прави, но явно заради контракциите реши да провери. Каза, че за моето състояние се влиза в болница, но мен ме пожали заради малчо, че сме само тримцата, нямаме си никой близък тук и двамата ми мъже трудно биха се справили сами.

# 639
Ако се повтори това моето, в петък ще кажа на доки, да видим какво е дереджето.
Мерси   bouquet

# 640
Дъгичка, ами да, кажи на доктора, той ще каже кво е положението. а днес как си??
Kölsches Mädel, ама какъв си ибей-агент  Laughing ще взема и аз да се разровя там за дрешки, досега само по-едри работи търсех. а от снощи си имам електрически стерилизатор на Авент. тука гледах в някакъв сайт че са по 140лв., аз го взех за 48  Peace
сега ровя за нагревател за шишета на Авент, гледам доста са евтини  smile3508
m@m@, ти била ли си при него?? ох, мен много ме дразни меркантилността у някои лекари, когато е някак си натрапчива, та не знам. чудя се дали ще иска да му платя за раждането, освен таксата за избор на лекар дето си я плащам в болницата  newsm78
то накрая едно раждане в шейново ще излезе сума си пари  Sad мъжо вече ще ме застреля  Laughing
момичета, пратете ми на лични паролата за снимка.бг, че аз имам старата и на срещичката Kölsches Mädel я каза, ама аз я забравих  Embarassed
Ysabell това с училището за бременни много помага  Peace
аз ходя от началото на септември и се чувствам много по-спокойна и подготвена. щом оная вечер на един рожден ден давах акъл на една млада майка за кърменето и определено бях по-наясно с нещата от нея (поне на теория де )  Laughing

# 641
  • Карнобат
Мимозка, пази се много. Дано всичко да бъде наред и бебчо да остане колкото се може повече в коремчето на мама.
Мравче, стискам палчета.

# 642
За Шейново мога да ви кажа за д-р Велев (зълва ми ражда при него януари) - той си иска допълнително пари за него, освен тези дето се плащат на касата в болницата. Иначе зълвата (егати смешната дума  Crazy) остана доволна от него, той и следеше бременността.

# 643
Ох бре момичета и аз много се смея с вас тези дни  Hug   Мравче, ти пък направо ме разби  Joy  И как така не си казала досега, че ходиш на ЖК в Студентска поликлиника, та направо си ми била в комшии, могли сме да пием по някое кафенце  Wink   А при кого ходиш там на ЖК, че и аз в началото ходих там, и не се сещам за някоя свестна докторка ?!?  newsm78

Дарил-Хана, честито ви креватче, супер изненада ти е направил мъжо  Peace

Bella girl, в Даяна и Ники има хубави нещица, трябва само да се поразровиш малко из дрешките. Аз също мислих да ходя пак тези дни, но видях че вече имам доста неща, които не знам дали ще ги облечем всичките, като се има в предвид как бързо растат бебовците  Blush  Татито ми вика, ще го пресъбличаш по няколко пъти на ден, че да успеем да му облечем всичко  Mr. Green

Мимозке, почивай си, лежи си повечко и говори му на бебо да поизчака още малко  Wink   

Хайде днес и аз забравих мързела за малко, та снимах някои от дрешките и качих на Снимка.бг  Grinning    Друго обаче си ме мързи да правя, то времето си е само за лежане и за смях във форума  Mr. Green   И днеска като видях до коя страничка сме стигнали, взех да се чудя дали има друга тема във форума, която се изписва толкова бързо?!  Laughing

И верно, къде се губи Весито?!  Thinking   Нека да драсне някой ред, а не само да наблюдава...и да дойде на някоя лекция  Hug

# 644
Бебославче, разгледах дрешките! Супер са! Особено бодитата от 65 снимка и сетчето от 66. Да не са от американския колет?  Heart Eyes
bella girl , комисион трябва да ми дава Ибей , а един ваучер не са се сетили да ми пратят последно време  Crossing Arms !
Беруш, и аз съм чувала много добри отзиви за Велев! Аз си мислех нещо друго: ако раждането ще е с планово секцио, за какво трябва да се плаща на болницата за избор на екип? Отиваш си пре лекаря, който искаш да ти прави секциото. Той си знае графика, избирате дата и му даваш пари на него. Да не ме погнете сега, че така се увеличава корупцията по болниците. Да , така е, но пък трябва да се мисли и реалистично.  Знам, че при избор на екип, избраният лекар не получава почти никакви пари. Затова и има много случаи, когато уж си си платил за по-добро отношение, а де факто не го получаваш.Това са си мои разсъждения. Аз нямам намерение да давам пари на никого. Може би само почерпка при изписването, бонбони, уиски...

Общи условия

Активация на акаунт