НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 705
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Katencetoo-за този 1час,през колко време ти бяха контракциите и колко траеха.ако те притесняват по добре звънни на док.

# 241
ехеее, колко сте изписали от вчера, връщам се да ви чета. само да кажа че срещата вчера беше супер, лекцийката за кърменето - страшно полезна (не знам дали успях да запомня всичко  Embarassed
горещо благодаря на людмиланка   bouquet

# 242
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Katencetoo-за този 1час,през колко време ти бяха контракциите и колко траеха.ако те притесняват по добре звънни на док.

Ами през 6-7 минути, накрая изпих 2 хапчета но-шпа и се разредиха.Но толкова контракции не съм получавала досега, наистина не ме боли нищо, но самото стягане е много неприятно.Това, че от но-шпа-то ми намаляха, ме успокои малко, но днес ще видя как съм и ще звънна на докито, само мир да има  Praynig

# 243
  • Козлодуй
здравейте и от мен Simple Smile
разгледах снимките във Фейса, браво на вас. Добре сте си изкарали. Но защо не се тагнете, да не се чудя коя мама коя е Simple Smile
Аз пък си качих една снимка да ми видите пупата в снимка.бг.
Katencetoo: Аз 1 ден не бях пила магнерич понеже забравих да си купя и веднага ме почнаха болките. Така, че не се учудвам че и при теб е станало така. Но защо доки ти ги е спряла. Бях чела някъде че се спират началото на 9-тия месец.
Мама Мими: направо нямам думи за първото ти раждане. Наистина не знам как да го коментирам. А сега ми е интересно да разбера как си решила да раждаш този път.
Честито на yuls: :да е жив и здрав малкия Влади и да слушка леля Simple Smile

# 244
Моите съболезнования на Cecitооо     Cry Стискам палци другото бебче да се оправи! Praynig Praynig Praynig

# 245
  • В две мънички очи...
Май ще е добре да направим едно видео направо следващия път на лекцията. Само незнам къде ще можем да го качим за да може всички да достъпят полезните съвети на Людмила. Мен така ме е яд че нямаше как да дойда иначе клипчетата които беше дала бяха много полезни, особено за хора като мен които и идея си нямат от кърмене.

# 246
Катенце , аз съм с контракции цяла бременност , а сега последните месеци са денонощни ... някой дори вече болят , ама си пия магнерота и си стискам зъби. Проверяват ме за разкритие и скъсяване и това е. В понеделник съм на преглед в София и ще ми кажат кога да се глася за скалпела.

А относно избора ми на екип , към предходното ми постче ще допълня , че съм щастлива да разчитам на същия екип както при предното раждане. Дано не ми мине котка път , че все пак съм на 300 километра разстояние , но се надявам да не се случва нищо непредвидено. Бяхме чудесен екип , не случайно док каза че съм част от екипа със спокойствието и усмивката си през цялото време на операцията. Дано и този път всичко мине добре  Praynig

# 247
  • В две мънички очи...
Дарка ти в София ли ще раждаш?

# 248
  • 42.016399,23.101179
Ле, леее лоша новина имаме днес.
Cecitооо  моите съболезнования. Моля се и стискам палци с другото бебче всиичко да е наред. Praynig
Катенце аз не смея да спра още магнезия, въпреки че отдавна не съм усещала контракции. Confused
По въпроса за избор на екип и аз съм в размисли все още, но по скоро клоня към НЕ. За съжаление поне в нашата болница съм чувала за много подобни случаи на Мама МиМи. А най-много ме е страх от това да не те вкара уговорения доктор не когато е започнало раждането, а когато на него му е удобно, примерно когато е на смяна за да си остане цялата сума която ще дадеш само за него (тук е доста често срещано, пък и не само тук, имаше подобен трагичен случай в софийска болница с прехвален доктор). Та определено дори и да избирам трябва много да внимавам точно кой да избера. newsm78
Снимките ви от срещата са страхотни.
Да се похваля и аз днес бях на кърмаческа срещичка, на която освен че научих нови неща ме зареди с много положителни емоции. А и много се радвам че този път за сметка на предишния имаше доста бременни жени. Wink

# 249
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ами, освен да започна пак да пия магнерот на своя глава. Мисля, че до края на 8ми месец няма да има проблем  smile3506

# 250
Здравейте, момичета. Ама наистина каква гадна новина - моите съболезнования на cecitoo  Cry Ще се моля за другото бебенце, дано се пребори  Praynig  Praynig  Praynig Някой знае ли защо е станало така, все пак май края на седмия са се родили? Tired
Юли, ЧЕСТИТ ТИ ПЛЕМЕННИК!!! Жив и здрав да е и само радост да ви носи!!!   bouquet
Дарче, ти защо ще си секцио? То май не останаха много нормално раждащи в нашата темичка  newsm78
Катенце, според мен почвай Магнерота. С нищо няма да ти навреди, а тоя месец си е много рискован, да не стане издънка накрая (естествено ако можеш се консултирай с док).
Весел ден на всички (че моят само ядове е за сега  #2gunfire )

# 251
Дарка ти в София ли ще раждаш?

Да , в МД  Wink

Дарче, ти защо ще си секцио? То май не останаха много нормално раждащи в нашата темичка  newsm78

Първото ми раждане беше секцио по мед. показания. Сега не ми дават право на избор и задължително ще ме режат.

# 252
Мила Cecitооо,моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose за малкото ангелче. Моля се другото ти бебче да се пребори. Прегръщам те силно.

# 253
На Cecitoo,изпращам хиляди положителни мисли и целувки за бебешока,който ще я радва за двама.  bouquet
Кате,още малко остана.  Hug Кажи на док.за контракциите.Вероятно ще ти назначи магнерот отново. Аз пия магнезии от 4-тия месец и ми го намалиха преди 20дни за спиране не си и помислят.
Смятам,че избор на екип не е за предпочитане в някой болници защото и това носи своите плюсове и минуси.А специално за ВТОРА ГРАДСКА при налагащо се секцио без избор на екип(следователно и без заплащане)се постъпва за едно денонощие(в патологична бременност на 1 ет.в дясно) 10,15 дни преди термина.Искат направление за постъпване(за секцио е нужно и още 1 направление-за раждане),всички изследвания от ЖК.картонче с кръвна група.Оформят документите и определят дата за секцио според свободните дни за раждане,слушат тоновете и взимат кръв за изследване.Постъпва се в родилно в определените дата и час.Нужни за бебо са:мокри кърпи,памперси малък пакет(запечатан) и ръкавички.За мама трябват:хавлия,чехли,четка и паста за зъби,чаша,прибори за хранене,гребен,д.превръзки,Вода(поне1,5л. докато ви донесат),Лична карта,картон за кръвна група,изследвания,направление за раждане.

# 254
Cecitооо, моите съболезнования за загубата  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose вярвам че скоро ще се гушкате с другото ти бебче в къщи  Praynig
момичета някоя ще ми прати ли линка за групата във фейсбук на лични??   bouquet
че като се прибера довечера да видя и аз снимките от вчерашната среща  smile3508(от работа не можем да влизаме във фейса)
точно вчера си говорихме на срещата че засега се държим много добре и няма преждевременни раждания, а то ... Cry
Катенце, другите мами вече са те посъветвали, но и моя съвет е същия, почни магнезия и се чуй с доки. не мисля че ще има проблем. Peace

Общи условия

Активация на акаунт