НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 677
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • В две мънички очи...
Хайде стига всички понякога допускаме грешки като пишем, а предполагам че за момичетата които са в чужбина им е още по - трудно - различни клавиатури, подредби ако пишат на бдс или фонетика... знам ли и на мен във форума ми прави проблем изписването на  " ч`" ето така ми го изписва след като го натисна няколко пъти и ако не си чета постовете преди да дам публикувай ще са пълни с грешки.
Колкото за това колко време ще го гледаме бебока - честно казано мисля че ще бъде максимум година. Просто на квартира със заем за жилище, съпруга ми има дъщеря която е първа година студентка и малко бебе няма как да остана и втора година, а и за момента не мисля че е добре да излизам за толкова дълго време от областта в която работя. Сигурно ще търсим жена която да го гледа понеже в София ми се стори че има само няколко ясли и едва ли бихме се класирали за тях, а бабите нямат възможност за гледане на малко дете. Но ще го мисля по-късно това, засега най-важното е да се роди здравичко  Grinning

# 346
  • В две мънички очи...
Живи и здрави, ние смятаме да се гледаме 2 години и после да си тръгна пак на работа. Но в крайна сметка нищо не се знае и не смея да си правя планове за след толкова време. А пък и нали съм оптимист и с мъж ми сме се засилили да ходим при хАмериканците, ама може и само с оптимизма да си остана  Crazy Божа работа, само бебо да си ми е добре, пък все ще се отледаме  baby_neutral

Ами дано да стане котенце. Вчера обесняваха че има промени в пускането на документи за зелена карта и че няма да се изнася информация за хората които са спечелили и ще бъдат поканени на интервю.

# 347
  • Девето поколение софиянка
Страхотна тема си имаме, все някой се изказва неподготвен, все някой се опитва да налага мнение, а е толкова лесно първо да се замислим, а след това да пишем.

jdesika - можеше, ако искаш да използваш бутона проверка правопис, и да се замислиш, че проблема ти не е в говоренето на два езика, но не по лесно е да спреш да пишеш и да се цупиш.

Другото което исках да каже е за крайните мнения- защо някой ходел при трима доктора и пиел лекарства, еми много просто е, но пак трябва да се замислиш, ако някой е забременял лесно и кара една нормална бременност не е нужно да ходи често на лекар, но когато бременност е постигната трудно, след много лекарства или чрез асистирана репродукция, и самата бременност е рискова тогава се налага по често ходене на доктор и прием на много лекарства, но важно е да се изказваме, а има само едно важно нещо и то е бебетата ни да се родят живи и здрави, независимо дали е нормално или чрез секцио

Все си мисля, че можем да бъдем по толерантни, но явно не всички сме дорасли за това.

# 348
Хайде стига всички понякога допускаме грешки като пишем, а предполагам че за момичетата които са в чужбина им е още по - трудно - различни клавиатури, подредби ако пишат на бдс или фонетика

Е, аз затова попитах, тъй като знам че jdesika живее в чужбина. Просто наистина ми беше любопитно. И хич не ми е гузно, че повдигнах въпроса, защото все си мисля, че един средно интелигентен човек, трябва да приема и критика, а не да чака само дъжд от цветя над главата си. А щом стигнахме и до: " Няма пък да пиша" - уау!  Crazy

Страхотна тема си имаме, все някой се изказва неподготвен, все някой се опитва да налага мнение, а е толкова лесно първо да се замислим, а след това да пишем.
Другото което исках да каже е за крайните мнения- защо някой ходел при трима доктора и пиел лекарства, еми много просто е, но пак трябва да се замислиш, ако някой е забременял лесно и кара една нормална бременност не е нужно да ходи често на лекар, но когато бременност е постигната трудно, след много лекарства или чрез асистирана репродукция, и самата бременност е рискова тогава се налага по често ходене на доктор и прием на много лекарства, но важно е да се изказваме, а има само едно важно нещо и то е бебетата ни да се родят живи и здрави, независимо дали е нормално или чрез секцио
smile3501 Браво, ioli78! Много добре казано! След всички премеждия, разочарования и стрес, през които минах за кратко време, не на 3- ма доктори ще отида, а на 33-ма , ако не съм сигурна, че нещо с бременността ми не е в ред. Дано по-малко хора се сбслъскват с тази нужда.  Praynig

# 349
Ех, момичета, тъкмо си говорехме на лекцията на Людмила, че в темичката ни нямало спорове! Нека да си остане така  Hug
Иска ми се да си остана 2 години вкъщи, но майчинството втората година е направо смехотворно. Шефът ми ме пита, кога евентуално ще се върна, казах му след първата година. Ще си взема и натрупаната отпуска. Засега това е планът, пък живот и здраве ще видим. Знае ли се, мъжът ми играе редовно на тото. Може и да спечелим джакпота и да идем на Ивето на гости на някой от Карибските острови  Joy Joy Joy

# 350
Аз пък след 7те години мъки да зачена , десетки изследвания , процедури и неуспешни бременности как пък няма да ходя на 3ма доктори и да правя всички изследвания. Ама всеки си знае ...

Дано никой не ми се обиди сега  Crazy bowuu
Ей ся мисля да те уважа и да се фръцна  Mr. Green

Катенце , нямам идея колко са хубави тия продукти , но бебефона специално го имаше моята кума и за съжаление работи само 4 дни. Може да е бил от кофти партида , не знам защо се скапа толкова бързо. Но като цяло това всичкото за тези пари си е направо без пари. Дори и едно от 4те да е несполучливо , другите пък може да си заслужават.  Peace

# 351
Започнах малко по малко да приготвям чантата за болницата и се чудя и мая от къде да намеря комплект обикновени пелени newsm78
В обикновените детски магазини близо до нас няма, а не съм се сетила да питам във Вис виталис, а не ми се ходи специално за това до там.
Майчета от Пловдив, изнамерили ли сте от някъде такива пелени?

Тази седмица смятам сериозно да се заема със задачата "избор на педиатър", че до сега все удрях на камък с работното им време и ще пиша на който съм обещала  Wink

# 352
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ами аз бебефона няма да го позвам често, но все пак ще ми потрябва някой ден, а не ми се купува отделно. Другите неща бих ги употребявала по-често, така че ще почакам до другата седмица да им докарат комплекта и ще ида да го видя, и да реша дали да се прецакам или не  Mr. Green

# 353
  • В две мънички очи...
Започнах малко по малко да приготвям чантата за болницата и се чудя и мая от къде да намеря комплект обикновени пелени newsm78
В обикновените детски магазини близо до нас няма, а не съм се сетила да питам във Вис виталис, а не ми се ходи специално за това до там.
Майчета от Пловдив, изнамерили ли сте от някъде такива пелени?

Тази седмица смятам сериозно да се заема със задачата "избор на педиатър", че до сега все удрях на камък с работното им време и ще пиша на който съм обещала  Wink

Не е ли много рано за приготвяне на чантата? Аз още незнам какво ще искат за там твърдо.

# 354
Ysabell , още е рано, но така ще ми е по-спокойно като всичко е приготвено  Wink Още повече като със сигурност знам какво ще трябва да занеса. Помня, че при първото ми раждане се сдобих с доста мъки с обикновени пелени и сега искам да си ги купя навреме, а не в последния момент.

# 355
А защо ти ги искат тия пелени в болницата. Нали уж си държат само на техни си неща , а мамите да носят само памперси и кърпички.

Иначе чантата си ми е почти готова, днес си стерилизирах помпата и шишето. Останаха само нощница , памперси и кърпи да добавя и съм готова. Педито е уредено , купих си картон за бебето и лист за записване от медицинската книжарница ... и чакам вече  Heart Eyes

# 356
  • В две мънички очи...
Моя мъж също ми казва че било добре да си я приготвя и още с първите болки да ме остави в болницата ама аз нещо не съм съгласна  Grinning

# 357
Мами ама моля ви се, никъде в правилата на форума не пише,че всички пишещи трябва да са грамотни или пък трябва да знаят всеки бутон за какво се използва.Използването на "Проверка правопис" е по желание. Не всички сме средно интелигентни и грамотни. Всички хора са с различни характери едни търпят критика,други не, е какво от това аз не виждам проблем.

# 358
Да се запиша преди да е свършила и тази тема.  hahaha
Бърз отчет - завърнах се от поредното странстване, но нямам време за почивка. От самолета - на тръстиката.  #Crazy
Добре поне, че се разминах със стачките по летищата...
Ще ви чета когато мога.

# 359
  • 42.016399,23.101179
Бърз отчет - завърнах се от поредното странстване, но нямам време за почивка. От самолета - на тръстиката.  #Crazy
Миньон добре си завърнала, а аз се чудех къде се загуби. Не те ли беше страх да летиш със самолет? Нали имаше някои авиолинии, които дори отказват да превозват бременни жени след 28 г.с. Joy
EliK  какви са тези обикновенни пелени? В нашата болница май не ги искат? С първата бременност багажа го стегнах веднага щом ми дадоха 45 дневния болничен преди раждане. Сега може и да поизчакам още 1-2 седмици. newsm78
Ох, хич и не ми се мисли още от сега за връщане на работа. Ако зависи от мен ще гледам колкото се може по късно да стане това връщане. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт