...

От два месеца майка ми звъни,за да ми каже,че ще вземе Ради за едно преспиване, дори се похвалих на Миото
( не я Е взимала от как се роди Тин) , викам си ок, тамън ще слезем с Тино до апартамента да го изчистим,че 4 месеца нема никой там освен някой и друг съседски хлебарок
Обаждам й се днес с идеята да се престраша да я попитам "Га бе мааму стара и прасе шай туй", оплака ми се колко домашни имат със сестра ми, как не чистили аквариума от 3 седмици ( аз го подарих на малката
много искаше риби), как се притеснявла за мен и т.н. Казах й ,че е време да се прибираме в София, а тя ми даде акъл как по-лесно да се справя с двете дяца, чистенето и пренасянето
...
Като я видях щях да припадна - погледнах я, липсваше една халкичка. Добре, че я намерих в леглото, ама така се разтреперих, че не можах да закопчая коланите на количката.
Какво е това чудо?!
Това в България ли е, от къде я изкопа тази снимка? 
Тъпо ми е да я гледам така задръстена и...само ви чета...Ама редовно де

Първите две вечери в които си легна не къпана са тези две (тази и снощи) щотоооо мнооо сополи и нали имунитета отслабвал покрай зъбите...викам си да не дърпам дявола за опашката. Но утре я мятам ако ще и каквото ще да е 
Та в понеделник (следващия) сме таааам. Дано киселячкова се представи добре 
Дано не е скоро пу, пу 
За гривичката - и аз така бях закачила една дребна, смешна играчка от племеницата ми - тя мнооого настояваше да я дам на бебето
та закачих я аз с една безопасна игла от тези дето едно време са ни казачали по пелените и...добре, че хванах Александра в момента в който се протягаше и я дърпаше 
Наистина вече много трябва да внимаваме с децата,представям си какво ти е било 

Уж чета, уж спазвам, но
научих се да гладя седнала докато Тин си играе с етикета на бельото ми

Много е гадно да не можеш да разчиташ на най-близките за помощ, но ...
Препоръчани теми