Февруарчето не може да скучае, иска с мама да играе

• 22 570
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Нищо нямаше да пиша, но не се сдържах...
Ефи, Сиянче, дано всичко мине максимално леко и бързо, и за вас и за дечицата! Praynig
Звездичке, жива и здрава да ти е Рая! Много усмивки и много добро настроение за цялото семейство! Heart Eyes

Неви, кило и сто - браво на момата! Sunglasses
Ванче, пускаме климатици цяла седмица вече, щот' моя милост на температура под 24 градуса не вирее. Grinning
Какво става у форумско - разни изправящи се, щъкащи деца, с по 15 зъба вече! Тц, тц, спирам да чета, щот' се депресирам... ooooh!
По тоз' повод, Никич, браво на седнал Макси! Heart Eyes
Слънчо, точно затова "био" продукти не признавам. Naughty
Браво на Гогич за мерките и теглилките!

# 661
  • До Балкана
Ех, Криси,  Hug
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 17 нови отговора.  Shocked

# 662
Стар, да ти е жива и здрава Душанката, и да те радва много,много  Hug
Сиянче, да са ти вече все здрави децата и успех в ходенето "по мъките" с Иренка  Hug
 ЧЕСТИТИ ВИ ХУБАВИ МЕРКИ НА ВСИЧКИ   bouquet
Секта стани! Секта мирно!
Рапортува майкиня-зверкиня, на Тиното сватиня  Joy...
 Shocked
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Сори, ма забраих ко щях да коментирам...
Криси, съжалявам че си нямате баба  Sad
А сега ще ме простите, но да се оплача от нашата, че ме е срам да се оплаквам на другиго Cry От два месеца майка ми звъни,за да ми каже,че ще вземе Ради за едно преспиване, дори се похвалих на Миото Sad  ( не я Е взимала от как се роди Тин) , викам си ок, тамън ще слезем с Тино до апартамента да го изчистим,че 4 месеца нема никой там освен някой и друг съседски хлебарок  Sick Обаждам й се днес с идеята да се престраша да я попитам "Га бе мааму стара и прасе шай туй", оплака ми се колко домашни имат със сестра ми, как не чистили аквариума от 3 седмици ( аз го подарих на малката Sad много искаше риби), как се притеснявла за мен и т.н. Казах й ,че е време да се прибираме в София, а тя ми даде акъл как по-лесно да се справя с двете дяца, чистенето и пренасянето Mr. Green и каза,че щом си слезем ще дойде да ни види  Mr. Green  Та така с наща баба, ко ша прая ненам  Thinking

# 663
  • Варна
Момичета вижте на какво попадна във фейс тук, горкото детенце, хем ми е смешно като му видях "памперса" хем ми стана жал че така са го вързали.

# 664
Мда.. всякви изтрещялковци има...

Коте, и аз си падам по температури за по къс ръкав, сиреч поне 22-23 градуса... та в къщи се греем от няколко дни, за да ми е уютно  Mr. Green. То кило и сто, ама за два месеца усилено захранване...Бе добре са ни чаветата... и моето не прави ония три работи (пълзене, изправяне и сричкосване:mrgreen:, за зъби да не говорим), но...пък за сметка на това умее да мрънка, да реве, да седи в скута на мама, да не ме пуска до тоалетна...

Любезна, колко много искам да мога да ти помогна, ама... нема как да стане, освен с гушки и виртуални цАлЮФки... Между другото се усетих, че на на зеткото съм му тъща, ама бързах в римуването и тъй стана  hahaha...

Бела, какво изтри  Twisted Evil, пропуснах , аз дъртата клюкарка..

Айде, засЯ целувки на всички мамчета и бебчета...

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 18:09 от s.newa

# 665
  • София
Любезна, вече дълбоко взех да се съмнявам, че майките ни са роднини.  Mr. Green Mr. Green
Котич, недей се депресира, наште са скрити лимонки!  Peace Mr. Green

Уф, аз съм много лоша майкиня, направо идиот.... На леглото на Макси бях сложила една гривничка подарък, със синьо око. Нямах представа, че я достига. Скъсал я е, яде и си мълчи. Вдигнах го да го обличам за навън и дори не забелязах, че е в устата му.  Sad Като я видях щях да припадна - погледнах я, липсваше една халкичка. Добре, че я намерих в леглото, ама така се разтреперих, че не можах да закопчая коланите на количката.
Та внимавайте с такива неща около бебоците, за моя изненада растат много бързо.

# 666
Момичета вижте на какво попадна във фейс тук, горкото детенце, хем ми е смешно като му видях "памперса" хем ми стана жал че така са го вързали.

Shocked Shocked Shocked Абе какви са тия изверги, бее... ooooh! Какво е това чудо?! Shocked ooooh! Това в България ли е, от къде я изкопа тази снимка?

# 667
Здравейте мацки  Hug

Аз съм тука...ако някой е отразил липсата ми, ама кво да пиша...Александра е с подути венци - горни, нос - запушен, драма - голяма  Tired Тъпо ми е да я гледам така задръстена и...само ви чета...Ама редовно де  Crazy

Далче, мнооо готин изглед  Hug

Та да вметна и аз:
За дупето - мажа при всяка смяна, като редувам няколко крема и пудра слагам понякога, мия всеки път когато съм си вкъщи.
За пълзенето - Александра не пълзи, седи по малко самичка. В стаята и и купихме килим, а за хола, където е паркет, взехме от пъзелите дето стават като тепих и там я меткам...пада, удря брада, зъби... Crazy
За къпането - и ние сме от тези с ритуала и за това - всяка вечер и то с косата Simple Smile Първите две вечери в които си легна не къпана са тези две (тази и снощи) щотоооо мнооо сополи и нали имунитета отслабвал покрай зъбите...викам си да не дърпам дявола за опашката. Но утре я мятам ако ще и каквото ще да е  Crazy
 За играчките - играе най-много с дребни играчки независимо какви са те. Важното е да може да ги обхваща целите с ръчичка или поне 2/3 от тях и да може да ги набута целите в устата, поради тази последната причина рядко се заиграва много, щото майка и трябва да Фнимава, а тя е заплес и затова - с дребните по-рядко се играе  Crazy
За парно - още не пускам и в нас е 21С, само обличам повечко.
Сушилня - имаме Miele, нооо суша вътре само чаршафите и те даже се посвиха, щото не знам как да я ползвам  Embarassed Всичко е на немски, който аз не разбирам, а превода на български - явно някой го е мързяло и звучи горе долу така "Сушилнята суши дрехи от всички материи.", ама какво, защо и как...та за сега не я ползвам на 100% докато не намеря някой който иска да ми преведе инструкциите и ако може и на другите 5 уреда, че е срамота вече  Embarassed Embarassed Embarassed

И аз, и аз си записах час при Калина за снЕмки Blush Та в понеделник (следващия) сме таааам. Дано киселячкова се представи добре  Crazy

Криси и на мен ми стана много мъчно в частта за бабите. На мен тва ми е най-големия кошмар - че ще дойде момента и... Cry Дано не е скоро пу, пу  Praynig

Ника, столчето, Максо  rotfImbo rotfImbo rotfImbo За гривичката - и аз така бях закачила една дребна, смешна играчка от племеницата ми - тя мнооого настояваше да я дам на бебето  Crazy та закачих я аз с една безопасна игла от тези дето едно време са ни казачали по пелените и...добре, че хванах Александра в момента в който се протягаше и я дърпаше  Shocked  ooooh!

Уф пиша тоя пост от 17ч днес....пускам го пък после ще дописвам...пфффффф то не бе ядене, то не ме размотаване, то не бе шушкане  ooooh!

П.П. Само да питам - някой да е ползУвал услусгите на жена/фирма за почистване на прозорци (за вкъщи става дума) и да е доволен  Rolling Eyes

# 668
Здравейте!
Звездичке да ти е жива и здрава рожденничката и да имаш само поводи за гордост с нея!
Сиянка успех на прегледа!
Теб все ще те питам кога и дали празнуваш имен ден,че нали сте съименички с моето злато,а не мога да разбера има ли въобще такъв ден?
Криси  Hug
Любезна,Ника ние май само сами на себе си може да разчитаме за децата.
Ники браво на Макс за сядането Heart Eyes Наистина вече много трябва да  внимаваме с децата,представям си какво ти е било Hug
Неви,Елфи,Слънчо браво за перфектните мерки на Деа и Изабел и Гогич!

Ние днес останахме вкъщи,много студено беше навън.Дано утре е по-сносно времето,че подивяхме и двете вкъщи.А и само се чудя какво да си сложа в устата.
Днес малката опита прослувутия кисел,на мен лично не ми хареса въобще,но тя така хубаво си го хапна.

# 669
  • Варна
Пухи нямаме имен ден с Адашката, а така ми се иска да имам  Crossing Arms

# 670
Ника, предлагам да ги запознаем, белким започнат да се чуват по тел-а, та де ни ме се оплаква толкоз усилено и двуразово всеки ден Tired
Аааа, Неви, ако не ви поникнат зъби в най-скоро време разваляме пазарлъка  Naughty
Вие също мое да си помислите,че Тински не се е обръщал от корем по гръб поне от две седмици  Rolling Eyes Та ако ти се ще по-пъргав зет, кефиш ма, ще те освободя от дадената дума, хвърления камък  Wink
Коте, ако искаш дай да организираме учебна школа за наще захлупените деца  Mr. Green
Теди, оздравявайте  Hug
Не си сама в борбата със сушилните, и двете ми перални са с такива животни, едната дори не мога да я пусна, а другата така ги мачка, че  ooooh! Уж чета, уж спазвам, но  Crazy научих се да гладя седнала докато Тин си играе с етикета на бельото ми  Laughing
Аааа Пухи, аз явно много хленча, защото моята свекърва помага жената като я помоля  Rolling Eyes Даже не я моля, казвам,ч имам работа и тя взима голямата къде за час, къде за преспиване, което си е безценна помощ  newsm78

# 671
Любезна,Ника включете и моята маман в отбора на бабите НЕ гледащи деца. Hug
Аз не се разминах само с гърлобол, ами два дни едва дишам, но си назначих наличния у нас АБ и вече се съвземам, само се моля да не заразя и Преслав, който постоянно ми се вре в устата. Praynig
Старда ти е жива и здрава рожденичката

# 672
Добро утро,поднасям ви едно топло кайвенце в тази студена и мрачна утрин  Grinning

Пу голям студ бе,май вече ще пускам климатика  cold Мразя го това време!

# 673
  • гр.София
Добро утро дами Hug
Завърнах се.... Малко съм пропуснала, но ще наваксам, ама нали цяло лято бяхме на село при нашите и такова голямо пренасяне му ударихме. Пълна лудница: каката първокласник, основно чистене на целия апартамент, а за капак Жори не желае да остава и за минута сам, много му беше непознато. И тъкмо се пооправихме с тези неща и двамата ги пипна вирус, сополи, кихавици......ужас. Слава богу вече са добре. Иначе Жори е 10 килограма и 72 см. Седи самичък, не се изправя, не пълзи, казва та-та-та, ббба-ббба и това е. Зъбите са си два.
За играчките - играе с едни кубчета от плат, които дрънкат, книжки пак от плат и гризалки  и дрънкалки всякакви, но предимно по-мъничките.
При нас темпаратурата е около 22-23 градуса, Жори е по боди потниче и тънка блузка.
За къпането- всяка вечер къпя, като през вечер измивам косичката  само с вода.
Друго-друго не се сещам
Честито на празнуващите и стиснати палчета, за нуждаещите се.
Чао за сега.

# 674
  • София
Добро утро дами!
Не видях кафенце, затова слагам:

и закусчица

и притурчица:

Аз пак не спах, тия зъби ш'ма ликвидират! Дано избият по-скоро  Praynig
Ужасно студено е, обмислям пускането на духалка.
Любезна, Ники, Пухич - не се ядосвайте, няма смисъл.  Hug Много е гадно да не можеш да разчиташ на най-близките за помощ, но ...
В тази връзка, Любезна, извинявай, че любопитствам, ама понеже домашните на сестра ти бяха проблема за помощ, та ми стана любопитно тя колко е голяма?
Айде сега - школа за захлюпени деца  Laughing Децата ви са прекрасни, т.е. децата ни са прекрасни, всичките! Само да са ни живи и здрави!
Теди, не разбирам от немски, но идеята е, че дрехите се сушат на възможно най-ниската темпертаура в сушилнята.  Така се пазят цветове и материи и не се степват дрехите. Бързо да оздравявате!
Божеее, сега виждам, че свткавичката е сервирала невидимо кафенце - мерси Светкавичке!   bouquet
Пухич, Сиянче - имам идея за ваш имен ден. Знам, че нямате, но ако датата 5 декември ви харесва тогава е Св. Сава, та може да го префасонирате  Mr. Green
Дари и вие бързо да оздравявате!
Със сигурност съм изпуснала някого, но Ш'Ма прощавате!
Хубав ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт