ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 221
  • 867
  •   1
Отговори
# 165
А по време на часовете успява ли да пише това което пишат останалите деца -диктовки или задачи независимо какво.Защото  при нас аз му пиша задачите  защото  вече смятат до 1000 а на него все още му е трудно и той решава това което аз съмму поставила като задача.Определено това много ме измъчва защото материала става все по труден и не знам какво ще става занапред

# 166
Да,сварва,но тя е почти на 14г.А на вашата възраст не сварваше често да напише всичко.Те сега плановете им ги диктуват,не ги пишат на дъската,защото не са малки децата. Grinning

# 167
Ох незнам много се притеснявам как ще е занапред. Дали ще успява да се справя с материала или не,,,,,,

# 168
Виж,от начало и на мен ми беше страшно трудно.После Станислава все по-самостоятелно започна да учи,но голямата ми помощ идва от ресурсната ни учителка.Даже на края на учебната година мисля да и купим подарък.Жената си го заслужава! Heart Eyes

# 169
Ако искаш да минем на лични,че виж какво направихме темата за епилепсията! Blush

# 170
Да се надяваме че и ние тази година ще случим на свестни ресурсни учители защото за предишните две години не мога да се похваля с такива просто всичко което постигнахме се дължи на моя упорит труд

# 171
Да се надяваме че и ние тази година ще случим на свестни ресурсни учители защото за предишните две години не мога да се похваля с такива просто всичко което постигнахме се дължи на моя упорит труд
Стискам ви палци! Peace

# 172
Здравейте всички.Имам син с придобита епилепсия от 7 години вследствие вирусен менинго-енцефалит,28-дневна кома.Тогава беше на 15.Сега-на 22.Тежки генерализирани в началото,сега по рядко.Това е.Три изречения-вие знаете какво има вътре.На коя фирма e Brain Booster?

# 173
Фирмата производител е AD MEDICINE  чета на котията произведено в Калифорния  САЩ но за по големи подробности  влезни в гугъла  напиши името на лекарството и там ще прочетеш всеки един продукт върху какво действа  Лично аз ти го препоръчвам ние го пием от ноември месец миналата година и имаме голям ефект .Пиши дали си успяля да го намериш

# 174
Аз имах предвид невролозите в Красна поляна,бул.Възкрасение 1,тел.82-81-869, 82-84-881

# 175
Не съм много наясно с нещата но преди време нас ни насочиха към проф,Чавдаров тогава ми обясниха че той се занимава с епилепсия а в Красна поляна е клиника където се лекуват други заболявания. Пак казвам че не съм сигурна .

# 176
Здравей,
знам че странични действия имат всички лекарства, но те основно действат на черния дроб, за това е задължително на всеки 6 месеца да се прави изследване на черния дроб. Фенобарбитал съм приемала преди около 10 год. Незнам да съм имала някакви странични ефекти, но то беше за кратко време. При мене тази болест не е наследствена, но вече имам чуството, че няма лекарство предназначено за Епилепсията и аз да не съм го пила.  Thinking

# 177
И аз имам същото чувство с моя син , Миналата седмица  на всичкото отгоре се наложи та и постоянните зъбки правихме защото от тези лекарства и те бяха се развалили. Понякога  имам чувство че ще полудея от него  какво ли не сме му правили по какви ли не болници сме го водили.

# 178
IСКАМ ДА ПОПИТАМ ВАЗМОЖНО ЛИ Е МАЖЪАТ МИ КОИТО ОТ 4-ГОД.Е ЗАПОЧНАЛ ДА ИМА ПРИПАДАЦИ КОЕТО ПО КЪСНО СЕ ОСТАНОВЯВА ЧЕ ИМА ЕПИЛЕПСИЯ ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ НЕГОВОТО НЕ Е НАСЛЕДСТВЕНО А ГО ПОЛОЧАВА ОТ ЛЮЛКА КОЯТО ГО УДРЯ  В ГЛАВАТА , А ЕТО ВАПРОСА МИ ТОИ МОЖЕ ЛИ ДА ГО ПРЕДАДЕ НА СВОИТЕ ДЕЦА И МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИ НА УЛТРАЗВУК АКО ИМА ГЕНЕТИЧНО? В МОМЕНТА ЧАКАМ БЕБЕ И МНОГО СЕ ПРИТЕСЯВАМ . Wink Sad И МНОГО БЛАГОДАРЯ

# 179
Придобитата епилепсия не се унаследява

Общи условия

Активация на акаунт