Крем за около очи - III тема

• 77 048
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • София
запис и от мен Peace

аз съм на 18 години, мислите ли по-големите дами, че трябва вече да си взема някакво по-леко гелче или нещо такова? като превантивна мярка newsm78 като за начало бях гледала от по-обикновените - на Билка, ако не ми хареса да не ме е яд, ако съм дала много пари, но пък има лифтинг ефект... не знам, посъветвайте ме какво да си взема newsm78
На тази възраст не ти трябва крем за очи,има време Simple Smile

# 16
Според мен от 18 г. нататък е време да се започне с околоочната грижа. Вземи си нещо хидратиращо от медицинската козметика, например - Виши (Акуалиа Термал), Ла Рош Посей, Биодерма или пък фитокозметика, като Nuxe Peace

ами сега ги погледнах 30-45 лева ми е много скъпо Mr. Green Embarassed

# 17
Според мен от 18 г. нататък е време да се започне с околоочната грижа. Вземи си нещо хидратиращо от медицинската козметика, например - Виши (Акуалиа Термал), Ла Рош Посей, Биодерма или пък фитокозметика, като Nuxe Peace

ами сега ги погледнах 30-45 лева ми е много скъпо Mr. Green Embarassed

Тогава, нещо от българската козметика или по-масовите марки (Нивеа, Гарние, Алверде), по твой избор Hug, но гледай да е само хидратиращо. Не си вземай кремове с лифтинг ефект, против първи признаци на стареене или вече изразени бръчки Peace

# 18
 Simple Smile ами не съм от София, за съжаление...

иначе ще се поразтъпча още из магазините - за сега си харесах
Нивея http://www.nivea.bg/products/show_new/44822
и Талодерма http://www.adora.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%BB-thalloderma-%D0%BE%D0%BA% … %D1%83%D1%80_5798
но ще видим Simple Smile

# 19
ох обиколих всички аптеки, имаха само за зряла кожа. НО! намерих последната опаковка околоочен крем, на който не пише, че стяга или че е за зряла кожа в ДМ.
Марката честно казано не съм я чувала, ето:
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BE … vitamina-c-e.html

Някой случайно ползвал ли е или да има някакви наблюдения? newsm78

# 20
ох обиколих всички аптеки, имаха само за зряла кожа. НО! намерих последната опаковка околоочен крем, на който не пише, че стяга или че е за зряла кожа в ДМ.
Марката честно казано не съм я чувала, ето:
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BE … vitamina-c-e.html

Някой случайно ползвал ли е или да има някакви наблюдения? newsm78

Аз съм го ползвала преди доста време,мисля,че е подходящ за твоята възраст.
Доколкото си спомням кремчето хидратираше добре,но някак не попиваше добре и оставяше мазен и лъщящ филм върху кожата на околоочния контур.
Тази марка имат и един околоочен ,но във вид на гел,може той да е ОК с попиването Laughing,но не съм сигурна за каква възраст е  newsm78

# 21
ами на този пише крем-гел, знам ли... утре ще го изпробвам.. айде и аз си напрайх сефтетоо Laughing

# 22
набелязала съм няколко на Плантерс,някакви отзиви за тях,тестерите ми харесаха,но като цяло впечатления.

# 23
  • В къЩи.
Препоръчайте ми кремче за жена на 50год ,нещо което да я отърве от торбичките  Praynig По възможност не много скъпо.

# 24
И аз да попитам за торбичките. Наскоро в някакво предаване се обясняваше как се слага фон дьо тена и как с времето се просмуквал в кожата под очите и от това впоследствие се увеличавала подкожната мазнина и ставали торбички. Не съм сигурна, че повтарям точно или че съм разбрала точно.

# 25
  • София
Аз още ползвам околоочния на ЛА биоестетик, който коментирахме в предишната тема. Повече от половин година мина, а той не свършва... Писна ми и ще го сменям. Но съм много доволна. Иначе още ползвам гел против подпухване на Кларинс, коректор с "грижа" на Сисли, имам в хладилника неотварян Сенсибио на Биодерма, един на Диор от хидратиращата серия (в 5 мл разфасовка). Въобще не знам какъв ще ми е следващият крем. Често вместо околоочен слагам гела на Кларинс, а отгоре какъвто крем си слагам на цялото лице и накрая прикривам тук-там с коректора на Сисли. НЯмам проблеми с тази схема, не ми се разваля кожата около очите така.

# 26
? newsm78

За твоя случай бих препоръчала овлажняващия ОРАНЖЕВ на Avon (8-10лв). Аз съм на 28г и го ползвам от около 2г. Много съм доволна. Сега пак съм го поръчала, но се замислям вече за нещо по-подходящо за възрастта ми, въпреки, че все още нямам линии и бръчки.  Naughty

# 27
Всъщност в тази връзка, препоръчайте моля кремче за моята възраст (28г) и за очи, които все още нямат линии и бръчки. Тоест предполагам не е необходимо да заглажда и опъва, а с превантивен ефект.

# 28
здравейте
искам да попитам крема на NIVEA Q10 за околоочния контур дали е подходящ за 25 год възраст,че на опаковката не видях да пише за каква възраст е подходящ

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 21:41 от Силвето_85

# 29
здравейте
искам да попитам крема на NIVEA Q10 за околоочния контур дали е подходящ за 25 год възраст,че на опаковката не видях да пише за каква възраст е подходящ

Да, подходящ е зa 25+ Peace Той е за първи признаци на стареене Wink, макар че го дават, че се бори и с вече съществуващи по-дълбоки бръчки. За мен е лекичък за тях Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 11:17 от kiora

Общи условия

Активация на акаунт