Крем за около очи - III тема

• 77 111
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Каква е цената на крема?

# 106
Каква е цената на крема?

Аз си го взех от чужбина,  за 18 евро. Не съм гледала в Бг. дали е по-скъп. Предполагам, че ще е към 35 лв.

# 107
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря!

# 108
Ето този си взех преди известно време:

http://www.yvesrocher.ca//control/product/~category_id=1730/~product_id=80242?

Не съм никак доволна, общо взето никакъв ефект. Исках нещо, което да хидратира и освежава околоочния контур. Не хидратира въобще, все едно не се мажеш с нищо!

# 109
  • София
Някой ползвал ли е кремовете на Sisley?

Ползвала съм тестер на околоочен на Сисли, много ми хареса  Heart Eyes Но цената ми идва доста висока -над 200 лв са  Shocked
Имат и много хубава маска за околоочния контур.
Все някога се надявам да успея да си купя от техните кремчета.

# 110
Аз също се загледах наскоро в околоочния си контур и запознах да забелязвам бръчици (според мен нормално вече) на 21 съм. Мимически бръчици имат всички, но реших да започна да използвам  кремче или гелче, като превантивна мярка. От 1 седмица ползвам на майка ми (тя използва на Amway, Beauty cycle), но на него пише, че е Anti-age и си мисля, че ми е още рано за чак такива кремчета. Търся си нещо за млада кожа, което да не е скъпо и да е хубаво (такова животно нема  Laughing ). В други форуми много хвалят българките кремчета - Дева, Арома.... и забравих още кои. Имате ли някакви предложения? Или поне какво да търся - ясно е, че колагенът, Q10 и всякакви такива не са подходящи, ами кофеинът? И като всеки начинаещ ...не съм много наясно как се нанася. Знам, че не е много хубаво да се "търка" областа около очите, защото е много чувствителна и спомага образуването на бръчки. Тогава как точно - с потупване? От вън на вътре или обратното?

Много въпроси станаха (angel). Все пак благодаря предварително за отговорите ви!:)

# 111
Ок,ето ме и мен.На 22 съм,досега съм ползвала кремчета хидратиращи на Талодерма,Нивеа,Авен и Биодерма,но не съм забелязала някакъв супер ефект. Не пуша,но ходя кой знае колко по купони,но явно много се смея,защото ми се струва,че ми се образуват леееки фини линии около очите вече,а и имам тъмни кръгове,защото кожата ми е много тънка.Та,ако може да ми препоръчате някакъв крем за моя проблем? Grinning

# 112
Здравейте, искам да попитам и аз за кремче за околоочния контур против тъмни кръгове? Много ме дразнят, омръзна ми да се мацам с какви ли не коректори и фдт-на.... На 20 години съм Simple Smile Hug

# 113
# 114
Цитат
vins, моите очи имат малки торбички, като подпухване и съм доволна от Плант Систем балсама против бръчки. Много дбре ми прибира и изглажда. Не съм очаквала, че с такава скромна цена ще си оправя проблема. Докато се чудя с кой околоочен да сменя Редермика ползвам тестер на балсама и  Grinning Преди го бях мазала, но все си мислех, че си въобразявам.
didaka[\b] кой е този балсам против бръчки на Плант систем,може ли да го покажеш?Понеже не го намерих като разглеждах продуктите от тази марка,видях само гел против торбичи и подпухналост.

# 115
  • Варна
keisi-r, балсамът е http://www.plantesystem.com/en/produits/organic-skin-care-1/the- … -rides-liftant-13. Има стягащо действие и избистря контура.

# 116
Сдобих се се био концентрата на Биороза, отдавна се каня да го пробвам Peace Зарязах по-скъпите кремове, които ми идват недостатъчни като хидратация (ще се върна на тях напролет), и сега мажа само него и сутрин, и вечер. Подхранващ е и по-мазен. За зимата ми е добре, лятото ще ми е тежък и нормалният ми контур вероятно ще се изпъпчи Tired, ако го ползвам.
Доволна съм на този етап и за тази цена, мажа го от половин месец Peace Даже има минимално омекотяване на финните линии Laughing Wink

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 20:50 от kiora

# 117
Цитат
keisi-r, балсамът е http://www.plantesystem.com/en/produits/organic-skin-care-1/the- … -rides-liftant-13. Има стягащо действие и избистря контура.
Благодаря ти,ще го потърся.Предполагам че само в аптеките продават продуктите на тази марка или...

# 118
  • Варна
keisi-r , има го в аптеките. Бяха ми го предложили там и аз малко скептично настроена го взех. И да не ти хареса парите не са много.

# 119
  • Пловдив
Момичета предложете ми някакъв крем от масовата козметика (Нивеа, Лореал и т.н) До сега ползвах само медицинска козметика, но искам да пробвам и нещо от този клас  На 27 години съм, доста си напрягам и присвивам очите заради проблемите с тях. Искам да овлажнява и да е против първи бръчки. Благодаря предварително.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт