Жената Везни-2 част!

• 32 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • русе
честото на всички именници да им е живо и здраво името  bouquet

мама Цо да ти е жива и здрава именичката и много да те радва

със същото се поздравявам и аз тъй като и моята щерка е от празнуващите Laughing иска ми се да ви почерпя с нещо ама кат не знам как ....

# 691
  • ул. "Мечтание"
Мамо Цо, mypi, да са ви живи и здрави именничките!  Hug

Ели, малко ми дойде нанагорно тоя път това гостуване. Май като остана повече от три дена там и започват много да ми лазят по нервите.  Tired

# 692
Здравейте!  Hug Честит имен ден на малки и големи   bouquet здраве и усмивки желая на всички  Hug
За татуировки си говорехте преди няколко поста, та реших да ви покажа моите  Grinning
http://prikachi.com/images/804/2647804P.jpg тази я правих миналото лято, малко преди концерта на МАДОНА  Heart Eyes малко е кофти снимката, за тези, които не разчитат под короната пише именно МАДОНА  Mr. Green (много голям фен съм й на тая хубавица)
http://prikachi.com/images/802/2647802x.jpg - тази е от септември 2о1ог., съвсем прясна, под това цвете се мъдри един скорпион, който моя татуист заличи много успешно. Скорпиона исках да го залича понеже беше 1.правен от непрофесионалист 2. избелял и стар 3.писна ми да ме питат зодия Скорпион ли съм  Crossing Arms
Предстои ми тия дни да си правя трета  Crazy вече съм я избрала, чудя се дали да ви я покажа  newsm78
Вярна е приказката, без една може, но само с една не може...  ooooh!

# 693
mypi, честита ти и на теб именничка, много здраве и усмивки и желая  bouquet
Нощни очи, аз съм същата, поседя ли повече при нашите и се скарваме Rolling Eyes
Трендафила Hug браво на теб, второто тату много ми хареса PeaceПокажи и бъдещата Praynig
Аз имам само една, но нищо чудно да станат и повече Grinning

Да се похваля с новите си покупки, две блузки, ризка и кремче на Виши Grinning.Много съм доволна и си ги купих за кратко хойкане и без предварителен план, но аз за дрехи бързо решавам както писах по-рано.Няма кой да ме зарадва, че ми се налага сама да си създавам радости Mr. Green

# 694
  • ул. "Мечтание"
Момичета, вие хаотични ли сте?  Thinking

# 695
Аз съм много организирана и винаги си знам задачите за деня, хауса ми е чужд.

# 696
Аз се завърнах от поредното ми обикаляне днес, но съм много доволна от свършеното PartyДнес беше мрачно, но много топло и приятно, цял ден бях по блузка, а якето ми служеше само за тежест Grinning
Направих си една подхранваща маска newsm03 и се намазах с новото кремче и съм бомба.Много обичам да се глезя и да си обръщам внимание.Милото иска да ходим на спа-хотел, но на мен там не ми е хубаво, колкото и пъти да сме били той се възползва максимално от процедурите, а аз само от хотелските условия Close, но не обичам масажите, а в парната баня и сауната ми става лошо, а в басейн не влизам Naughty
Вие какво правите?

# 697
  • ул. "Мечтание"
Имам да пера и простирам, но нещо се потривам.  wash hang Нещо не ми се занимава в с нищо днес.  newsm56 Цял ден чета книжка и ям.

Имам един проблеме зъб и нещо започна да се обажда преди час. Уф, тъкмо закрепихме бюджета, сега ако трябва и със зъболекари да се разправям... аман вече. Confused

# 698
Не питай  Blush Като ми е подредено нищо не намирам.Като е на вили и могили знам кое къде е.

Татяна,дистанционно ще е.Остава да избера специалност и училище.Доста ми е трудно да се ориентирам.Дълги години /пет/ смятах хич да не уча висше.Работила съм продавачка основно.Сега в тая криза и с трудното намиране на работа почвам да се замислям.Основното е че гаджето ме побутва леко-"ще ти помагам,но реши какво искаш".За изминалото време се е оказвал прав във всички небрежно дадени съвети.
Та проблема ми е какво.Не искам да уча нещо,което не ми е интересно,а не знам кое ми е интересно.Нямам някакви трайни интереси.

Ели,при нас е обратното.Аз мрънкам,че не ставам за нищо,той казва че не е така.

Трендафила,розата и на мен ми харесва.Браво за смелостта!

Мамо Цо,гледах репортажа,видях трима като последния е най-сладък.Да сте живи и здрави!Чакам за книжка и не бързам.Тая седмица излезе седма,до десета има още три седмици.

Мъпи,
напиши в Гугъл почерпка/маса/вечеря или каквато почерпка искаш да ни покажеш.
Натисни Изображения.
Ще ти излязат много картинки.
Избираш една,щракаш върху нея и натискаш Отвори в нов подпрозорец.
Отваряш го подпрозореца,щракаш на картинката и натискаш бутон на мишката Вземи адреса на изображението.
Поставяш адреса в темата.
Маркираш го и натискаш картинката над полето,където пишеш.
Дай предварителен преглед и трябва да е готово.

Честит имен ден на щерките на Мъпи и Мама Цо

# 699
Къде сте?

# 700
Аз съм тук HugЗапочва Стъклен дом и мисля да го гледам.Изморих се от толкова обикаляне днес и си лежа.Ти какво правиш?

# 701
  • русе

благодаря на всички за пожеланията  Hug
Естел благодаря за съветите дано да съм се справила и ако е така ще ви почерпя с малко закъснение   bouquet

# 702
# 703
Успя,мъпи! smile3501

Не ми се спи и си чета.

# 704
  • русе
да така е  и на мен нещо не ми се спи но трябва че утре пак ще гледам като зомби

Общи условия

Активация на акаунт