Жената Везни-2 част!

• 33 017
  • 743
  •   1
Отговори
# 720

Нещо днес ме е ударила музата и се хващам по всякакви теми да развивам "велики" теории и да си чеша езика!  Mr. Green
Колко познато hahahaВъобше не се притеснявай, аз изслушвам всяко мнение, но си знам моето Peace Wink

# 721
  • русе
Нещо днес ме е ударила музата и се хващам по всякакви теми да развивам "велики" теории и да си чеша езика!  Mr. Green
  Mr. Green да се възползвам и аз?

Как да се ориентирам професионално тоест как да разбера какво висше да запиша?

много е трудно така да ти отговорим може би трябва да си избереш няколко неща и да отсяваш от тях -предимства, реализация и най вече до колко би искала след като го завършиш да се занимаваш с тази специалност
кажи нещо на какво си се спряла

# 722
Все още на нищо.
В търсене и мислене съм.

# 723
  • русе
мм да трудно ще е да ти се помогне Joy
така като стане най го мразя хем ми се иска нещо  хем не знам какво и направо стигам до лудост #Crazy

# 724
  • русе
ехо....къде сте защо никой не пише newsm78

# 725
  • ул. "Мечтание"
Добрютрю!

Как да се ориентирам професионално тоест как да разбера какво висше да запиша?

Тук ме хващаш натясно!  Joy И аз имам същата питанка.

Успех с интервютата днес!  Hug  bouquet

Колко познато hahahaВъобше не се притеснявай, аз изслушвам всяко мнение, но си знам моето Peace Wink

Само така, ЕлиSunglasses

Закуска?

# 726
Нощни очи,добре дошла в клуба на неориентираните!
За мненията и аз така-говорете,говорете,аз ще направя каквото си знам. Twisted Evil Whistling
Тая закуска е гадна.Купих си Несвита,хапнах една лъжица /миришеше добре-на ягоди/ и го изхвърлих.
Сутрин не ям.Закуската ми е

# 727
Да споделя и аз какво смятам да си татуирам, трябваше вчера да се обадя да си запазя час, но нали съм везна и днес не го направих, но утре ако не се обадя ми се скарайте вече  Flutter
ето снимката --> http://prikachi.com/images/498/2654498q.jpg тези завъртулки дългите мисля да ги няма, в пеперудата има нещо скрито(жокер давам- име е), ще го откриете ли  Wink 

# 728
Здравейте момичета Hug
Както чета май всички си правим каквото знаем Mr. GreenМилото като направя нещо и започва да ми казва как е трябвало да стане и в този момент така го срязвам, той не, че е по-различен, та и това е честа причина за караници.
Трендафила, гледах, гледах ама нали съм руса та нищо не можах да видя скрито ThinkingТи къде мислиш да си я правиш?
При мен днес нищо интересно, освен, че се засякох с двама травестити, но без униформата им Sick много неприятна гледка.

# 729
Ехааа, как се почувствах уютно тук... Нали има място за още Везнички? Много си харесвам зодията  bowuu
Сега се връщам да дочета и в новата тема ще бъда по-активна.
Пращам по целувчица

# 730
Ооо, супер, още едно попъление.
Im so Exited, добре си дошла...  Hug

Боже, Кукуригова, прочетох едно "Весела" в пеперудата.  Crazy

# 731
Ехааа, как се почувствах уютно тук... Нали има място за още Везнички? Много си харесвам зодията  bowuu
Сега се връщам да дочета и в новата тема ще бъда по-активна.
Пращам по целувчица
Добре си ни дошла HugМясто има колкото искаш за готини везнички  bouquet
Мише, къде го прочете това, очите ми станаха на понички и нищо #Shocked, я ме светни.

# 732
  • ул. "Мечтание"
Im So Exited, добре дошла!  Hug

# 733
Идете ако желате в темата за Висшето образование в Клюкарника.

# 734
Ох, Ели ... правя крачка назад. Май не е Весела. Вдясно със сигурност виждам B, О ...

Общи условия

Активация на акаунт