Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 356
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
ами аз го ползвах миналата седмица, явно вече не става, за други не знам, ако има момичетата да кажат  Flutter

# 721
А защо в таблицата с размери няма 39 номер,става въпрос за ботуши…Някой, който има опит с обувки може ли да ми помогне, а също отговарят ли размерите на стандартните ???  Благодаря предварително  bouquet

# 722
въмутена съм - харесах си едни обувки - аха да ги взема и ми изписва, че до този адрес не може да се доставят и гледам после че пише само за UK се доставят, е какво е това нещо?!

# 723
Някои марки като Mango и GAP не ги доставят извън Великобритания.Същото е и с лаковете на O.P.I. Peace

# 724
Някои марки като Mango и GAP не ги доставят извън Великобритания.Същото е и с лаковете на O.P.I. Peace
на Асос саа  Cry и точно моя номер имаше и тръгнах да ги плащам и не става, вече ги и няма, писах им да ги попитам защо не може да си ги поръчам, но ще се позабавят с отговора. толкова ме е яд Sad

# 725

и soap and glory също, много ме е яд за тях Crossing Arms

# 726
Момичета, тези обувки дали са естествена кожа - http://www.asos.com/Asos/Asos-Timber-Suede-Padded-Collar-Lace-Up … =-1&clr=Khaki

Пише suede, ама да нямат предвид изкуствен велур??  Thinking

Между другото има ли някакви активни кодове в момента, или някой запърва поръчка?
Здравей, на мен ми излизат на немски и да обувките са естествена кожа. Пише следното
Obermaterial: Wildleder
Futter & Decksohle: Textil/Leder
Sohle: Gummi

което ще рече че обувките са от велур, пълнежа и стелката са от кожа и текстил а подметката е гумена. Надявам се съм помогнала Wink

# 727
 22NOVRIISWS дава 20 % . Току що пуснах с него и действа  Laughing

# 728
На всичко ли хваща кодът? Rolling Eyes

# 729
  • Пловдив
22NOVRIISWS дава 20 % . Току що пуснах с него и действа  Laughing

На мен ми маха -10%, но пак е нещо...който иска може да се възползва  Peace.

# 730
Благодаря за кода!   bouquet Май на всичко хваща, но и при мен маха 10%.

# 731
  • Варна
И аз тъкмо пуснах...кодът ми намали 10% намалени неща. Благодаря за кода  Crazy  bouquet

# 732
  • Варна
Пфу-у-у, аз пък снощи пуснах, не успях да открия никакъв код и така... Close
Карай, те и без това ми бяха доста намалени нещата. Laughing

# 733
Някои да си е получил поръчката... аз си чакам още и май така като гледам догодина вече ще я получа  Sad времето се развали и вече край отиде  Close на мейла, който им писах, така и не ми отговориха, но като чета във страницата им във фейсбук какво чудо е ,то в Англия хората си чакат по няколко поръчки, пък кво остава за БГ.

# 734
  • Sofia
И аз чакам една от 28ми Ноември и 3 от началото на Декември...писах им за първата и казаха да изчакам до 21ви. Дано дойдат  Tired

Общи условия

Активация на акаунт