Техники за вадене на банани от ушите

• 11 029
  • 209
  •   1
Отговори
# 60
При нас пък след 3 г. проблемите изчезнаха. Страхлива е по отношение на скачане, катерене, защото е доста спъната  Blush  и затова има много малко ограничения, които се налага да спазва.
Единствено подреждането на стаята остана, а интересното е, че преди 3 г. прибираше играчките, за сметка на това беше дива за 5 деца, сега обратното, няма за какво да й направиш забележка, но пък стаята й е кочина, явно няма идеален вариант  Mr. Green
В момента подрежда  smile3520 някаква муза я хвана, но да не се хваля много, че сигурно е еднократно. От 1 седмица повтарям, чак днес чу, след като й казах, че не може да ползва компютъра, ставах от него, но не посмя да седне, отиде да чисти  newsm78 онова с чувалите не го приложих, защото нямах под ръка, а малките пликчета не й направиха никакво впечатление  Simple Smile

# 61
  • София
Знаех си, че хубавите неща не могат да траят дълго.... Laughing
Значи основно са си в бебешки пубертет, докато не дойде истинския такъв, с малки няколкомесечни паузи.
Чудно! Grinning
Що се отнася до скачане, катерене - не забранявам почти нищо, освен в случаите, когато е почти сигурно, че ще се утрепе, или пък когато иска сама да пресича улицата. Иначе казвам - може да паднеш и да боли - това обикновено я спира от по-рисковите места, защото наистина съм я оставяла да пада /от по-ниско, разбира се/.

# 62
  • Lost in a fairytale ...
Според мен още не е открит метода за изкореняване Wink
иначе и аз си слагам банани в ушите - когато не ме е слушал и като почне да ми мрънка и аз се правя, че не чувам Wink Става му доста забавно и после ми се извинява Wink
иначе вчера седна да пише чертички
първо ожадня
след това огладня
след това му се доходи до тоалетна
после лежа, че го боли главата
аз естествено се сетих защо се държи така и му обясних, че отсега това го чака и колкото и да се мотае неговата работа си е негова работа и няма кой да му я свърши Naughty

ХАха, точно така правех и аз, като малка и трябваше да седна да уча  Laughing Ама не нарочно, просто огладнявах, ожаднявах  Laughing Преди това си подреждам бюрото, нареждам учежниците, приготвям се да чета, сядам, прочитам 1-2 точки и край  Laughing

И друго съм правила-някой описа по-назад- чета си аз книжка и майка ми вика за нещо -Иве, Иве, Иве ... аз я чувам, но не отговарям. Това не зная защо съм го правила, но искаха да ме водят на лекар, че може да недочувам нещо  Laughing

А как се вадят банани от ушите на 21г. човек?  Laughing Засега само крясъка помага,  17г. ми сестра също си прави оглушки и трябва да и кресна  Joy

# 63
Ама вие говорите за някакви тежки случаи като прибиране на играчки... а при нас нечуването е дори и за дребни неща като какво искаш за закуска, измий се, облечи се ....

# 64
А как се вадят банани от ушите на 21г. човек?  Laughing

С напредване на възрастта бананите се калцират вътре в ушите, няма вадене  Laughing Имам 36 годишен пример.

# 65
  • София
Ама вие говорите за някакви тежки случаи като прибиране на играчки... а при нас нечуването е дори и за дребни неща като какво искаш за закуска, измий се, облечи се ....
и ние сме така и лошото е, че не е само единия, но и двамата, явно е заразно   Mr. Green

# 66
  • София
И аз това щях да напиша. Не е само играчките при нас, измий си ръцете, ела да вечеряме и подобни ежедневни неща.

# 67

И след третото казване, вече с по-висок тон получавам учудения отговор: "Кога си ми казала?".
И бащата е същият, че и по-зле.

# 68
..........
И друго съм правила-някой описа по-назад- чета си аз книжка и майка ми вика за нещо -Иве, Иве, Иве ... аз я чувам, но не отговарям. Това не зная защо съм го правила, но искаха да ме водят на лекар, че може да недочувам нещо  Laughing
...........

Аз пък, като ми кажеха да направя нещо, отговарях "Да, добре" и на секундата забравях какво са ми казали Embarassed

# 69
При нас е същото нечуване като вашето - ела да закусваш, облечи се. За пишкане никога не й се ходи докато не я заболи корема.

# 70

За измиването на ръцете, запознай го с бактериите, покажи ги и на картинка, в нета има и шаренки. Децата уж вдяват като им се представи така, иначе го имат за безсмислено Laughing
А за обличане и хранене, аз затова казвам, че нямаме проблеми, защото не я закачам  Whistling до 3 г. ходеше чисто гола, така че сега и с едно потниче да е, пак ми се вижда прекалено облечена.
Хранене - слагам на масата, ако иска яде, ако не, когато е гладна сама да си вади и топли Peace

Аз пък, като ми кажеха да направя нещо, отговарях "Да, добре" и на секундата забравях какво са ми казали Embarassed

Аз още съм така  Embarassed последно от преди 2 седмици - тръгваме на една вила и домакинята ми звъни да каже, че е забравила майонеза за някаква салата, там няма магазини, ако може да вземем, аз веднага "Да, добре". Мъжът ми се обажда от магазина, изрежда какво е купил, споменава и майонеза, аз оправях багажа и хич не ми се разпитваше от какъв зор пък ще взима майонеза и викам, ок, няма друго. Идва, минавам покрай багажника, виждам я и пак не зацепвам  Mr. Green чак на пристигане се усетих, добре, че жената за всеки случай беше поръчала и на двамата  Laughing

# 71
  • София
Хранене - слагам на масата, ако иска яде, ако не, когато е гладна сама да си вади и топли Peace
Мда, но се сещат като сме си сложили по леглата за спане, че са гладни и се започва мрънкане и рев. Или пък, ако ще яде сам, ще кара само на филии с масло. Whistling

# 72
Добре, добре, добре, добре, да, ок, добре
така говоря с мъжа ми по телефона - аз винаги използвам много думи, да обясня и поясня той се съгласява, накрая установявам, че той дори ме прекъсва за да каже добре, и че въобще не ме слуша  Thinking, явно при нас бананите са ни наследство  Laughing

# 73
... Или пък, ако ще яде сам, ще кара само на филии с масло. Whistling

У нас затова няма хляб. Яде се каквото има в хладилника Peace
А за леглата - може и да не е от глад, а отлагане на спането, все се присещат за нещо  Mr. Green подсети преди да си измият зъбите, така по-трудно ще се измъкнат ...

# 74
  • София
Стаята на моя милост (когато бях дете) винаги е била кочина.
Явлението вероятно върви ръка за ръка с послушността.

Дълги години нашите кротко се опитваха да ме увещават да си подредждам, докато накрая чули по радиото, че разхвърляните хора обикновено били високо надарени личности, та ме оставиха на мира.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 15:51 от Red

Общи условия

Активация на акаунт