Още мъничко остана до срещата на ОКТОМВРИйче с мама!

• 19 949
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Оффф,писах писах и накрая изчезна сега пак  наново
Лелееее, колко много бебенца  Simple Smile
Честито на всички мами,които вече гушкат своите бебоци  Hug Аз да се отчета,че не съм писала скоро,но не Ви изпускам. Току що се връщам от преглед бебка е добре вече е 3400 гр,води,плацента,пъпна връв всичко е наред. Тапата ми падна днес но все още съм само с 1 см. разкритие и не ми е скъсена въобще шийката на матката  ooooh! а аз мислех че ще раждам вече- много искам да си видя малката принцеса.

Да питам според Вас колко мога да откарам с паднала тапа?Според моята лекарка мога и до термин да си изкарам така,а това ми се вижда тооооолкова далече  Whistling
Айде отивам да сготвя, че ако тръгна да раждам мъжо да има какво да яде  Laughing

# 676
Мишанка, а защо точно парацетамол? Щом не си с температура и болки, той как ще ти помогне? По-добре си виж кръвното, да не е паднало, пий повечко течности и почивай, има и такива дни.  Hug
Ох, сега видях, че си с главоболие... По принцип зная, че може да се пие парацетамол, особено пък накрая не е опасен.

# 677
Mishana, а кръвното имаш ли с какво да го премериш? Температурата не ти е висока... незнам, аз лично бих изчакала.
petiaaa, ей го къде е термина  Laughing има няма 9 дена. А контракции болезнени имаш ли?

# 678
  • София
Ради, аз прекъснах когато се роди детето и да ти кажа честно, си бях много самоблагодарна че реших да е така  Simple Smile Малкото мишле толкова много обсебва мама на всички нива, че при мен и дума не можеше да става за учене - за нищо друго не бях в състояние да мисля (а сега ме ядосва  hahaha). После се запознах с новите колеги за нула време и си имам трайни приятелства  Simple Smile Ти сама ще си прецениш от кой тип си и как ще ти е по-добре  Heart Eyes
petiaaa, колкото и да изкараш, обратното броене е започнало. Пожелавам ти бързо и безболезнено раждане  Hug
Мишанка, нямаш температура - не се налага парацетамол. Смехоранка и Облачето са прави - премери си кръвното.

# 679
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Най-странното е,че усещам вътрешно много силна топлина, а и снощи едвам заспах от болки в гърлото. За мой късмет, днес ,то е добре, но пък усещането като цяло на тялото ми е  Tired ужасно....
Ще взема да си направя чайче, дано помогне... Praynig
Мерси за отговорите!  Hug Hug Hug

# 680
Честито бебе на МАГА!
Днес верно много бебета,чакайте поне да почне октомври! Naughty

Аз бях на запис на тонове за първи път!обаче гледа ме на ехограф,полсе пусна специалния апарат за тонове и на екрана варираха 140-152 и каза,че са добре!Но не ми е правил запис 20-30мин както аз очаквах!Изкара бебка 3кг,което изобщо не е вярно,но ме гледа на ехографа в болницата ,а не на този в частния му кабинет къдетро и друг път ме гледа!Та теглото определено не е вярно!Гледахме дати за секцио ,но нищо не решихме ,то си има време де!

Бебз беше за днес и ме притеснява защо няма вести!Дано всичко е наред с нея и бебка!

# 681
  • Пловдив
Имам си контракции и то силни, но не са постоянни. Ама доста си боли като започнат и цялата се препотявам  Laughing

# 682
  • У дома
Наде, и ние хълцаме честичко, нищо не давам, успокоява се, не му е много приятно, но не надава вой. Вода или чай не пием, но давам още глюкоза. Лекарката каза след като я свършим да му преваря вода със захар, ама аз не искам.
Колики, сякаш нямаме още или поне не са така остри, нищо не давам, но съм запасена с Инфакол  Laughing

# 683
Честито на Бебз, Дареена и на Мага! да са им здрави бебчетата и да слушкат!      bouquet
Нади, щом педи ти е казала да не даваш, не давай. Аз вода не съм давала до 6-ти месец. започнах да предлагам на 6-ти а тя пропи на 8-9-ти.  Хулцаше много, но не педи каза, че на тях това не им пречи и не съм давала нищо Rolling Eyes
(ентерокинда са хапченца, не капки, аз също смятам към тях да се насоча) Hug

Момичета, по-късно ще направя промените ако все още никой не е успял, като излезна от работа и Симона вече не ми е на главата.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 18:33 от Oleto

# 684
  • София
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА

Бебз е родила малка принцеска днес сутринта в 9,45 в Майчин дом, 3,500 кг, 49 см  Party
Мама звучеше добре по тел., утре ще стане и ще се опитат да се кърмят. Изпраща поздрави на всички   bouquet

Да им е здрава и жизнена и бързо възстановяване......

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 18:42 от Arim

# 685
  • София
Ехаа...
Честито Бебзи Simple Smile
ДА ви е жива и здрава прекрасни мерки!  Heart Eyes Crazy Party Hug  bouquet  

Бързо възстановяване!  Hug

Оле,има и перорални капки Ентерокинд и ние сме на тях!  Peace
Аз вкарах всички до тук предполагам не съм изпуснала никое бебе  Blushако е не е умишлено моял простете и кажете  Hug
Сега остана Бебз и след малко ще я метна и нея в списъка  Wink

# 686
Цитат на: ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥ link=topic=527463.msg16430236#msg16430236
Оле,има и перорални капки Ентерокинд и ние сме на тях!  Peace

Супер, не знаех. Мисля към тях да се насоча този път!

# 687
Ехааааааааааа!!!
bebZz, честито!!! Да е много здрава малката принцеса и много да ви радва. На теб бързо възстановяване!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 688
  • София
Оле,вкарала съм всичко моял само като имаш време ги подравни ако аз не съм го направила и това,че нещо малкия не ме иска на компа Simple Smile и дава зор да ставам Simple Smile пък и малките ще папкат след малко и не ми остана време...  Hug

# 689
Честито на БЕБЗ,да й жива и здрава бебката!На мама бързо възстановяване!

Обаче ме шашнаха размерите,как го докара до 3500 ,толкова е слабичка!БРАВО на нея!!!
А какво ли име са избрали,нали до последно не знаеше!

Общи условия

Активация на акаунт