Още мъничко остана до срещата на ОКТОМВРИйче с мама!

• 19 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ааааааааа Тини Simple Smile Забравих да кажа,че изобщо няма да ти е трудно свалянето на килцата от моите 25 отгоре,оставих 16 в болницата  Mr. Green Но на мен само бебето,плацентата и водите ми бяха 13 кила  Mr. Green

# 661
Облаче, честита прическа )))
Ради, ако не ви пускат списъци и не държат на присъствието може да си ходиш по изпити само, стига да имаш време за четене )))
Ти редовно ли си? Дано да успееш да се справиш  Hug

# 662
момичета бих искала ако някоя може да сподели на последните изследвания които са и правени колко и е СУЕ.
на мен ми е 41 и съм силно притеснена от това че е толкова над нормата.
бих си звъннала на гинеколожката ама съм и бясна защото в началото на месеца ми връчи направлението за раждането и от тогава всеки път като съм и звъняла ме праща на частно.а сега в края на месеца сме малко финансово притиснати и не мога да отида.

# 663
Здравейте момичета,  Hug

Честито на всички нови бебенца и техните мами и татковци Simple Smile
Аз не съм писала поне от 4-5 месеца в темата поради липса на време. Вече съм в 34 г.с. и бебето е все още в косо, напречно положение.

Дали има някои от вас които са правили упражнения за обръщане на бебето в правилната поза за раждане? Или нещо което вашите лекари са ви препоръчвали?

Ще съм ви благодарна на каквато и да е информация  Hug

# 664
Скорпионче, благодаря!  Hug

# 665
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ради, споко!  Peace Моите изпити са сега октомври и после смятам да ги съвместявам! Така или иначе ученето ще ми е 1г. и то задочно все ще се справим...А при теб е още по-добре щом си имаш човек за информация! Все пак и таткото е с теб, ако искаш мнение- пълен напред!!!  newsm10 smile3529

# 666
  • София
Ради,не е проблем ще ги вкарам всичките имам още две мами но сега папкахме и направих пауза Flutter Grinning Hug

Наде,и ние хълцаме но това се случва вече по рядко и знам,че ги рехран вам Simple Smile но е и знак,че се развива добре храносмилателната система Peace

# 667
K.mincheva на моите резултати на СУЕ пише 14. Няма ли кои да ти види резултатите и да ти каже, личен лекар примерно?

# 668
ами за сега няма ама в краен случай май ще звънна на личния лекар

# 669
момичета бих искала ако някоя може да сподели на последните изследвания които са и правени колко и е СУЕ.
на мен ми е 41 и съм силно притеснена от това че е толкова над нормата.
бих си звъннала на гинеколожката ама съм и бясна защото в началото на месеца ми връчи направлението за раждането и от тогава всеки път като съм и звъняла ме праща на частно.а сега в края на месеца сме малко финансово притиснати и не мога да отида.

за СУЕто - изобщо не се притеснявай,при бременните е мн над нормата.Моето АГ даже ми каза 4е те не го пускат защото е нормално да е над нормата.Аз се бях шашнала като си пусках урина отделно от ЖК, ина4е нямаше как да разбера. Няма за какво да се безпокоиш

само напиши в Гугъл -СУЕ- бременност и ще видиш

# 670
Еха колко много бебета днес, да са живи и здрави и да радват мама и тате!
Аз днес бях на консултация, но имах в изследванията следи от белтък и отново ми взеха кръв да видим там как е, но последните 4 дни отичам прекалено много и почвам да се замислям дали да не отида и да си уговоря секцио с лекаря, който ще ме изражда.
Що се отнася до изпити и бебе, аз родих баткото след януарската сесия на 4-ти курс, а бях редовно обучение. 2 седмици си бях вкъщи, а след това 3 месеца на лекции, а малкия го гледаше майка ми, за 5-ти курс го гледаше бабата на мъжа ми, аз пак на лекции иначе трябваше да уча 6 години, ако се бях преместила задочно. Справих се, завърших с моя курс и от първия път си взех държавния изпит.
Важното е да има желание човек, време се намира за четене.
Покрай многото ангажименти тогава, свалих 32кг без диети, а бях качила 20.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 18:01 от m9m9

# 671
mincheva най-добре звънни за твое лично успокоение, надявам се всичко да е наред  Hug

# 672
   Леле, аз докато си проспивам младоста колко бебета са се родили  Simple Smile
Честито на всички мамчета, много да са здрави бебетата и много щастие да ви донесат  Hug

При мен нищо ново, лежа и спя  Crazy Вчера ми беше много зле, но днес съм добре, доколкото е възможно. Вече хем искам да раждам, хем още много ме е страх и така. Корема ми се е нацепил, дупето и то, много гадно, все се надявах да ми се размине, но какво да се прави  Simple Smile Успех на всички тръгнали да раждат, леко и бързо  Hug

# 673
 newsm44 Колко много бебчета днес, а казват, че обикновено по пълнолуние е така  Laughing Heart Eyes

Честити малки ангелчета на tina n, daarena, Мага - да са ви здрави и щастливи малките съкровища, а на вас бързо възстановяване   Hug   bouquet
tini -  hahaha то че съм прибрана жена е вярно, но пари в къщи се намират, стига някой да реши да "полива". А твоя малък мъж направо е супер с размерите. А кг хич не са ти много, не се притеснявай  Hug
Не съм - честита ви количка  Hug
DSS - всичко ще е наред, миличка, само бъди спокойна! Докато се усетиш и четвъртък ще дойде. Стискаме ти много палчета!
k.mincheva - при мен СУЕ-то е 17 - леко завишено спрямо предишните месеци, но доки каза, че няма нищо притеснително. Нямаш ли някой познат лекар - роднина, комшия, родител на приятел... В крайна сметка отиди при тази от ЖК, длъжна е да ти обърне внимание. А щом е за доброто на бебчето - хич не й обръщай внимание, ами си свърши работата!
Ради, аз лично бих следвала съвета на майка ти. Убедена съм, че ще се справиш, ако решиш да запишеш триместъра, но ми се струва, че януари, когато бебока е по-голям и с изградени хранителни и др. навици, ще ти е по-спокойно на теб самата. Тази твоя приятелка нека ти дава записките, можеш да си учиш по тях преди януари, а там само от време на време да се мяркаш или направо за изпитите. Но най-добре ти сама можеш да си прецениш.

# 674
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Момичета, имам питане...,тъй като цял ден се опитвам да се вдигна на крака и не успявам, поради някаква странна отпадналост и главоболие...смятате ли ,че мога да пия 1 парацетамол? Темп. ми е между 36-36.7, обаче не знам къде съм ... Tired Ill

Общи условия

Активация на акаунт