Още мъничко остана до срещата на ОКТОМВРИйче с мама!

• 19 942
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
ЧЕСТИТО НА БЕБЗ И ВСИЧКИ НОВИ МАМИ! Да гушкате здрави и красиви бебоци, само радости и щастие да ви даряват   bouquet
Мила, виждам че сте решили да се казва Нико малкото съкровище! Да ви е живо и здраво малкото мъжле!
Петя, аз откарах с паднала тапа точно едно денонощие, при това със системи за спиране на контракциите. След това ми се спукаха спонтанно водите.
Димяни, за ентерокинда, би ли ми казала как им го даваш на принцеските. Прочетох листовката, но съм много хаотична май... та да се консултирам с тебе Simple Smile
 Нашето синче също хълца много, но му давам малко глюкозка и минава. Лошото е, че след хранене не мога да го накарам да се оригне:(
Позитив вашата педиатърка докога каза да му давате глюкозката. Ние пием вече 17 ден и все ми се струва жълтичък...  Rolling Eyes

# 691
Честото на Бебз, да и е жива и здрава принцеската!!!

# 692
  • София
Калинче,моята педиатърка ми каза да го давам 6 пъти по 3 капки 10 минутки преди хранене! Peace
Не знам при вас може би и по повече да може защото сте по големички Grinning

Бебзз и Тина,чакаме за именца да споделят на рожбичките си!  Heart Eyes

# 693
  • Stavanger,Norway/ Varna
Браво, честито и на Бебз, много да е здрава малката принцеса   bouquet

Петя според мен, скоро ще е събитието, успех и на теб   bouquet

Мишана, аз точно така бях, без да имам температура. На мен много ми помагаше чай от мента с лимон, после ми беше по- добре, също да си тегля душ. Но истината е, че 3 дни не мръднах от дивана, само лежах  Confused

Ради и аз съм на мнение да запишеш януари, почини си малко. Отдай се на детето първите месеци, после с нови сили ще продължиш  Peace

Точно тези капки Ентерокинд ми ги прати една приятелка от Осло преди няколко дни, заедно с тестерчета лансинокс и някакви кремчета, които се мажат на коремчето на бебчето пак за колики. Имам и Лефакс, но този път ще пробвам с хомеопатията първо.  Peace

Над, на бебето кърмата му е достатъчна, вода не му трябва ако е само на кърма докато не захраниш, хеле пък чайчета. Когато ми е хълцала Йована съм предлагала да засуче малко и е преставала  Peace

# 694
Много активно започна тази седмица.
Честита принцеска на Бебз и бързо възстановяване на мама!
newsm51

# 695
  • Sofia
Честити бебенца на всички мами родили днес!!! Да са им живи и здрави малките съкровища, да спинкат и папкат и бързо да качват килца!!! На мамите бързичко да влизат във форма   bouquet  bouquet  bouquet

Ради всичко зависи от теб. Аз имах колежки, които съжаляваха, че са прекъснали и така и не продължиха, имах и такива които си учиха наравно с нас и си гледаха бебетата, а имаше и прекъснали и върнали се и завършили успешно. Всичко е до нагласата ти. Ако не си сигурна какво точно искаш можеш да започнеш и ако не се получава винаги можеш да прекъснеш и да започнеш когато се почувстваш във форма да учиш.

petiaaa с тези контракции май няма да изкараш до термина   Wink, ще чакаме вестителска новинка и за теб в най-скоро време. Бързо и безпроблемно раждане!

И аз днес ходих да ми точат кръвчицата за поредните изследвания, записаха и тоновете. Всичко поне за сега си е наред.

# 696
  • София
НАде,може да даваш на малката само по малко водичка и то с лъжичка не от шише колкото да си изплакне устичката! Повече водичка не и е нужна!  Hug

# 697
  • Сливен
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА БЕБЗ
Нека да е хубавица,
жизнерадостна умница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момците да пленява!
[/color]

# 698
  • Бургас
Честито на мама Дареена, на Мама Мага и на Бебз   bouquet Да са ви здравички и много щастливи малките съкровища !

Днес голям бебевалеж  Simple Smile
Ради, аз лично те съветвам малко да си дадеш почивка, ти и без това цялата бременност доста напрегнато си я изкара в учене, сега те чака и раждане , което е доста натоварващо за организма, така че дай си малко покой, а и ми се струва , че като видиш тези две малки очички сама няма да искаш да се занимаваш с друго.

За капките Ентерокинд и аз съм доволна от тях, също доста добре действаха и Колийф, но те трябва да се дават съвместно с кърма или адапте и играчката при тях е по  - голяма.

Калинче, вие кой педиатър избрахте?

# 699
Честито бебенце на Бебз, да е здравичка и щастлива, а мама бързо да се възстановява!  Hug Hug

petiaaa, стискам палци!  Hug

Момичета, които сте си избрали педиатри за бебчетата - имате ли педиатър, който е и добър боаронски хомеопат?

# 700
Днес наистина поставихме рекорд! Laughing
Честито и на мама Бебз! Да си живи и здрави и бързо да се възстановят!

# 701
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Честита кукла на Бебз!!!  Hug Hug Hug

bob4e, и аз така процедирам, само че за последния половин час темп вече ми е 37.3С. Та, звъннах на доки и жената веднага ми препоръча какво да предприема.  Peace Каза,че масово се наблюдава при бременните сега  Naughty Повечко течности и витамин С, осцилококцинум също бил много ефикасен в такива случай... Peace
На всички с подобни симптоми, бързо възстановяване!   bouquet

# 702
Аз се заблях ама гледам теамата до час,два ще е изписана  пуснах няколко заглавия за гласуване!
Моля давайте идейкии за други заглавия!  Hug

Димяни!   Grinning

# 703
ЧЕСТИТО НА БЕБЗ ЗА ГОЛЯМАТА ГОСПОЖИЦА!!! Направо страхотни мерки, а Бебз милата е толкова дребничка, но явно няма значение, браво на нея  bouquet!
Петя, явно е тръгнало при теб, стискам палци!
Ради, според мен ти най-добре можеш да си прецениш, мисля че сега си набрала инерция и дори и с бебко ще можеш да се мобилизираш и да се справиш без да изпускаш или поне опитай! Hug
На родилите мами, супер е че споделяте тревоги и вълнения, та и ние да се настройваме  Hug!

# 704
Честити дъщери - Ния на мама МАГА и на мама Бебз! Да са им здрави и щастливи дечицата Hug Heart Eyes
Днес е прекрасен ден! Дано все така до края на Октомври Party

Аз си пия парацетамол, може за бременни без никакви проблеми по всяко време Peace . Тя, моята лекарка, предния път като се разболях ми каза да пия прахчета, сега пак си пия прахчета.

Общи условия

Активация на акаунт