Стана ли жената активната страна?

• 6 972
  • 128
  •   1
Отговори
# 45
Тази приятелка от първия пост няма да го спечели колкото и да го преследва.Щом досега не я е пожелал семейния господин.

Досега не съм била активна страна при сваляне.Къде се е чуло капан да бяга след мишки? ooooh!

# 46
На мен пък напоследък все по-често ми се налага да бъда активната, почти преследваща страна. Но това с уговорката, че е бил заявен недвусмислен интерес от другата страна.
Проблемът е, че много трудно попадам на човек с търсените от мен качества, та когато попадна, гледам да не остана с горчивия вкус на поражението или пропуснатата полза.

# 47
Усещам една такава тенденция,но категорично отказвам да променям правилата на играта и да бъда активната  Whistling Naughty

# 48
Ако за нещо съм си направила 100% заключение, то това е, че мъжете когато харесват една жена те със сигурност са активната страна. Няма значение дали жената го търси или не, ловеца си е ловец... Той ще покаже, че има интерес, но на жените се пада честта да покажат, че те също са заинтересувани...., което разбира се НЕ включва: звънене по телефона или писане на смс-и по 3-4 пъти на ден, покани за вечери, отправяне на комплименти колко му е хубава прическата и тем подобни Simple Smile Simple Smile Simple Smile И още нещо се научих ..... , когато един мъж ти се извини повече от 2 пъти, че е зает - считай го за бита карта и по-добре не го търси! Някой ако има да добави още заключения, моля да се присъедини ( а направо може да отворим нова тема) хе-хе Simple Smile

# 49
 anaximandra, явно не си попадала на наистина зает мъж.... Mr. Green
А колкото до мъжа-ловец.... Вярно е, че когато един мъж харесва една жена, той е активната страна, но всички знаеме до кога - до когато я спечели /сексуално имам в предвид/.... После изведнъж забравя за тази си природа на ловец и преследвач.....Или по-лошо - насочва се към следващата... Когато една жена желае сериозна връзка и попадне на подходящ за нея партньор е глупаво да стои и да чака неговото преследване.... Жени красиви и свободни колкото искаш, жени нахални и предлагащи се също, така че колкото и да сме умни, красиви, добри и желани, шанса не винаги е на наша страна....  Умната, самоуверената и знаещата какво иска и как да го постигне жена, никога не оставя съдбата си и живота си в ръцете на случайността и провидението.... Все пак живеем в 21 век, колкото и да не ни се вярва.... И такива моралистки разсъждения, че едва ли не е грозно и срамно жената да е инициативна, ми звучат доста остаряло за времето ни.... Rolling Eyes Shocked

# 50

Е, как да не ни се вярва newsm78. Убедена съм, че всяка една жена тук знае, че сме 2010 година Wink

# 51
$hantalche, така е, но като чета някои мнения все едно слушам баба ми с разсъждения от нейната младост.... Mr. Green

# 52
anaximandra, явно не си попадала на наистина зает мъж.... Mr. Green

Попадала съм  Party Точно от такъв мъж ми бе даден съвета, че "когато има желание, има и начин!"
И това, което може би трябва да допълня ставаше дума е извинението от страна на мъжя 1-2 пъти,че е зает, без да насрочва друга среща - тогава жената има право да се пробва - ДА! и ако отново получи същия отговор - аз вече броя тази кауза за загубена  bowuu

Съгласна съм с теб за уверената жена искаща сериозна връзка - огънят трябва да бъде подклаждан, но и тя си знае цената,че не трябва да се дава лесно!.... Трябва да се "бяга" от мъжа..., но не до толкова, че да не може да те стигне Simple Smile - така ме съветват, много приятелки... още не съм го пробвала този номер ..., но казват, че работи Simple Smile

# 53
Аз пък все съм си мислела, че жената винаги е била активната страна  Laughing Само дето сега е загубила нещо такт и деликатност и не си дава много труд да убеждава мъжа, че идеите са били негови. Лошо, лошо... Не трябва така явно да му се извземат функциите. Токувиж му закърнее нещо в рамките на еволюцията...  Joy

# 54
Само дето сега е загубила нещо такт и деликатност и не си дава много труд да убеждава мъжа, че идеите са били негови.   Joy

Може ли да бъдеш по-конкретна как става тази част с убеждаването на мъжа, че идеите са негови.
Вижда се,че в тези неща не ме бива... ще бъда благодарна ако по-веща жена ми сподели тези напътствия Simple Smile
  Ако може да виним някой, че жените са загубили такт - това не е ли забързаното ежедневие, когато нямаш време да кокетничиш, а направо да действаш по въпроса.... ( и не говоря за себе си, но виждам как други мацки го правят.... и така мъжете се научават да мързелуват, и разбира се това ме дразни) :

# 55
Само дето сега е загубила нещо такт и деликатност и не си дава много труд да убеждава мъжа, че идеите са били негови.   Joy

Може ли да бъдеш по-конкретна как става тази част с убеждаването на мъжа, че идеите са негови.
Вижда се,че в тези неща не ме бива... ще бъда благодарна ако по-веща жена ми сподели тези напътствия Simple Smile
  Ако може да виним някой, че жените са загубили такт - това не е ли забързаното ежедневие, когато нямаш време да кокетничиш, а направо да действаш по въпроса.... ( и не говоря за себе си, но виждам как други мацки го правят.... и така мъжете се научават да мързелуват, и разбира се това ме дразни) :

Талант трябва, не обяснения  Laughing

# 56
Само дето сега е загубила нещо такт и деликатност и не си дава много труд да убеждава мъжа, че идеите са били негови.   Joy

Талант трябва, не обяснения  Laughing

И при наличието на талант, напоследък жените губят търпение и май не им се занимава с игрички, а действат директно.

# 57
И при наличието на талант, напоследък жените губят търпение и май не им се занимава с игрички, а действат директно.
Мда, животът е кратък, казваш си каквото искаш и ако имаме синхрон на желанията-действа се в насока осъществяването им, ако не-беше ми приятно.
Точно сега ми играят едни игрички, ум да ти зайде.  ooooh!

# 58
Усещам една такава тенденция,но категорично отказвам да променям правилата на играта и да бъда активната  Whistling Naughty

ха !!! тъкмо постнах в темата ти ...  Grinning

Норел ... ако седиш мноооого време и никой не те 'ухажва' демек .. сещай се  или ще подгониш мъжете или ще си останеш недое... друг избор нямаш  Peace Не си мисли че не знам какво говоря  Wink

# 59

ха !!! тъкмо постнах в темата ти ...  Grinning

Норел ... ако седиш мноооого време и никой не те 'ухажва' демек .. сещай се  или ще подгониш мъжете или ще си останеш недое... друг избор нямаш  Peace Не си мисли че не знам какво говоря  Wink

Е,Немо то от седене до седене има балкан разлика  Mr. Green

Отказвам обаче аз да съм активната!

Общи условия

Активация на акаунт