Стана ли жената активната страна?

• 6 936
  • 128
  •   1
Отговори
# 60
Е,Немо то от седене до седене има балкан разлика  Mr. Green

Отказвам обаче аз да съм активната!

тъй тъй ....  Joy Joy Joy Joy чЕкай пък после .. 'що все на такива попадам' ... ако си седиш - те попадат на тебе   Peace

# 61
  • София
Усещам една такава тенденция,но категорично отказвам да променям правилата на играта и да бъда активната  Whistling Naughty

ха !!! тъкмо постнах в темата ти ...  Grinning

Норел ... ако седиш мноооого време и никой не те 'ухажва' демек .. сещай се  или ще подгониш мъжете или ще си останеш недое... друг избор нямаш  Peace Не си мисли че не знам какво говоря  Wink
Именно, активността от вида, за който се говори тук е за жени с проблеми. И мъжете знаят това и нещата стават още по- зле. А иначе жената избира мъжа, но това не означава да му изпрати букет и да го покани на среща. За някои мъже би било по- практично обратното, разбира се, защото умират от страх да не им откажат, но който се интересува от такива мъже да им звъни. Може след срещата и жената да изпрати мъжа до жилището му ,за да не му се случи нещо докато е сам. Mr. Green

# 62
Е,Немо то от седене до седене има балкан разлика  Mr. Green

тъй тъй ....  Joy Joy Joy Joy чЕкай пък после .. 'що все на такива попадам' ... ако си седиш - те попадат на тебе   Peace

Викаш да ги подгонвам,а ?  Mr. Green Уххх,хич ме няма по тая част  Crossing Arms Naughty
Ма,ако видя зора,ще гоня,ко да правя  Whistling Laughing Mr. Green

# 63
А иначе жената избира мъжа,

дааа дааа даааа  Joy Joy те точно за това темата на марийка стана 104 страници я .. щото жената си го е избрала ... ама той зел че бегал  hahaha hahaha hahaha

ще гониш не ами ... Оро ще играеш Wink

# 64

дааа дааа даааа  Joy Joy те точно за това темата на марийка стана 104 страници я .. щото жената си го е избрала ... ама той зел че бегал  hahaha hahaha hahaha

ще гониш не ами ... Оро ще играеш Wink

Хм,каква увереност лъха от поста ти  Close

# 65
Не му се ядосвай - то и той ще гони неговата си жена не, ами Оро ще играе. Wink

# 66
  • София

Ами кофти кастинг- никой не е застрахован. А и кой е казал, че фундаментална цел на съществуването ни е да прекараме живота си с един и същ човек. Любов не любов, ама заедно, заради принципа.

# 67
Активна страна в БГ? Те такова животно не съм виждала....толкова много самотни жени и мъже, щото не умеят да са активни...

# 68
  • Sofia
И какво ще ти стане? Ще отслабнеш от толкова много активност?  ooooh!
Някои от дамите тук добре отбелязаха, че от активност до активност има голяма разлика. Не е нужно да му се нахвърлиш отгоре.  Peace

Да си активна може да е достатъчно да бъдеш общителна/комуникативна, да покажеш явен интерес към живота, делата, хобитата и т.н. на мъжът който те привлича, без да трябва да правиш кой знае какво повече. Запалваш му въображението, като вкарваш енергичност в общуването - а то само ще свърши всичко останало Simple Smile
Има някои много малки неща на пръв поглед, които може да накарат един мъж да те пожелае.

Приветсвам и мнението, че ако пропуснеш възможността да зарибиш човека който наистина те вдъхновява и радва, забавш се малко - може би ден-два, само заради упорството да проявиш малко активност може да ти коства много само заради липса на съобразителност.

В краен, патологичен случай намек също би свършил работа, но честно казано директното нахвърляне ми идва малко по-мъжкаранско от нужното. Все пак двама мъже в една връзка ми идват множко.  Joy hahaha

# 69
Активността при жената, хм, е мноооого тънък момент. То е като солта и пипера при манджата, да ме простите. Прекалите ли с тях - и най - вкусното месо, да речем, ще стане отрова.

Мислех си, че не мога да го играя активна, но то се оказа не точно активна, а по-скоро - подбутваща лееееекинко. Laughing Оказа се, че съм била добра. После точно мъж определеи действията ми като успешна тактика, предизвикваща точно допълнителен интерес.

Оттогава съм се пробвала още няколко пъти, но само когато някой ми е предизвиквал любопитството. Иначе го играя голяма, мъркаща котка с премрежен поглед. Но видя ли клъбце... Whistling

# 70
Тоя кавър на тази песничка ми напомни за тази тема.
Поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=_hEJQbEYjRg
 Mr. Green

# 71
И за какво да е жената активна? За да чуе репликата " много те харесвам, но не искам да избързваме със секса" ли?   Mr. Green  Предпочитам това изречение, да го казвам аз.  Laughing

# 72
И какво ще ти стане? Ще отслабнеш от толкова много активност?  ooooh!
Някои от дамите тук добре отбелязаха, че от активност до активност има голяма разлика. Не е нужно да му се нахвърлиш отгоре.  Peace

Ми може пък и да заслабна  Thinking Именно аз отбелязах,че от активност до активност има разлика.Да,с мен има обратна връзка.Да,показвам заинтересоваността си и съм абсолютно контактна и отворена към нови познанства и оферти за кафе,чай,коктейл,вечеря  Blush Но до там. Да преследвам? - не,благодаря.

# 73
А правиш ли първата крачка понякога?

# 74
А правиш ли първата крачка понякога?

Какво означава първата крачка ? 

Общи условия

Активация на акаунт