Стана ли жената активната страна?

• 6 941
  • 128
  •   1
Отговори
# 105
Абе Норел, колко по ясно да ти покаже Немо, че му е мерак да се активизираш към него, ти не зацепваш и това си е.  Joy
извинете ме , ама явно съм доста тъпа  Crazy Stop Съвсем се обърках  Mr. Green
Не и се връзвай Норел  Naughty - просто завижда  Mr. Green

# 106
Абе Норел, колко по ясно да ти покаже Немо, че му е мерак да се активизираш към него, ти не зацепваш и това си е.  Joy
извинете ме , ама явно съм доста тъпа  Crazy Stop Съвсем се обърках  Mr. Green
Не и се връзвай Норел  Naughty - просто завижда  Mr. Green

Ха-ха-ха!  Joy

# 107
Немо, ти добре намекваш, че е хубаво понякога и жената да поема инициативата... Да, така е и аз съм съгласна /особено за свестен мъж/, но да не забравяме, че някои мъже доста се стряскат и притесняват от такова внимание... Че чак бягат..... То много "слаби и страхливи" мъже се навъдиха напоследък, не знаеш на какъв попадаш и каква тактика да предприемеш...newsm78 Затова и повечето жени предпочитат да седят и да чакат... Само че понякога нищо не дочакват... Mr. Green

# 108
Немо, ти добре намекваш, че е хубаво понякога и жената да поема инициативата... Да, така е и аз съм съгласна /особено за свестен мъж/, но да не забравяме, че някои мъже доста се стряскат и притесняват от такова внимание... Че чак бягат..... То много "слаби и страхливи" мъже се навъдиха напоследък, не знаеш на какъв попадаш и каква тактика да предприемеш...newsm78 Затова и повечето жени предпочитат да седят и да чакат... Само че понякога нищо не дочакват... Mr. Green

ако са мъже не биха се стреснали .. ако се стреснат - за какво са ти подобни страхливци    Peace

Точно !! Ама докато не им се случи не вЕрват ... после ... ко стана ко стана ... докато можех не исках .... сега като искам не мога  Whistling

# 109

ако са мъже не биха се стреснали .. ако се стреснат - за какво са ти подобни страхливци    Peace

Точно !! Ама докато не им се случи не вЕрват ... после ... ко стана ко стана ... докато можех не исках .... сега като искам не мога  Whistling

Ако са МЪЖЕ,въобще няма да чакат жената да ги подгонва. Naughty

# 110

Абе то има доста съвременни "дами",които наистина са си страшни. Като ги гледам 18-годишните момичета какви мутантки са, не бих се изненадала,ако мъжете ги е страх. Гледам по спирките някакви гръмогласни лелки с кило грим и кошери вместо прически,и ги мисля за мои връстници,а като се заслушам те крякат нещо за "даскало". Е как да не ги е страх мъжете? То от чалга и лак за коса не останаха жени, това са мутанти.

# 111

Норел ! приеми че един мъж може и да не те забележи ..... освен ако не го впечатлиш  Peace

То от чалга и лак за коса не останаха жени, това са мутанти.

1000% вярно !

# 112
Норел, понякога се случва така, че мъжа си е "набелязал" едновременно няколко жени.... Минава време в което той мисли, обмисля, решава и т.н. към коя да се насочи... И именно тук е тънкия момент според мен да се "намеси" жената /ако разбира се мъжа си заслужава, т.е. не е страхливец и от тези дето не знаят какво искат/. Защото понякога мъжа в началото не е наясно точно как да реагира, какво да направи и как да го направи.... Те прекалено мислят, по-малко се отдават на емоциите и на тръпката.... И така, печели тази жена, която прояви и покаже заинтересованост, а другите ще има да чакат да се "отвори небето"... Mr. Green

# 113

Норел ! приеми че един мъж може и да не те забележи ..... освен ако не го впечатлиш  Peace

Е...това вече е друга бира  Hug

# 114

Аха !!  Peace Както казва Лунната пътека - всички стоят и чакат ... ако и ти се накиприш и чакаш ... с какво би била по-различна  Thinking

# 115

Абе то има доста съвременни "дами",които наистина са си страшни. Като ги гледам 18-годишните момичета какви мутантки са, не бих се изненадала,ако мъжете ги е страх. Гледам по спирките някакви гръмогласни лелки с кило грим и кошери вместо прически,и ги мисля за мои връстници,а като се заслушам те крякат нещо за "даскало". Е как да не ги е страх мъжете? То от чалга и лак за коса не останаха жени, това са мутанти.

Моля!!!  ooooh!Какви са тези глупости за 18 годишните момичета...мутантки били...
Как може да се обижда така и да се дават такива определения...много невъзпитано, наистина...възмутена съм!!!
Нима няма 30 годишни с тонове грим и лак за коса... ooooh! или пък само 18 годишните момичета слушат чалга???  ooooh!

# 116

Аха !!  Peace Както казва Лунната пътека - всички стоят и чакат ... ако и ти се накиприш и чакаш ... с какво би била по-различна  Thinking

Съгласна съм,че впечатляването е в мои ръце.
Но всяка жена има своя начин да впечатли.
Не смятам,че трябва да го подгоня за да го впечатля.
Имам си други тактики.  Mr. Green

# 117

Моля!!!  ooooh!Какви са тези глупости за 18 годишните момичета...мутантки били...
Как може да се обижда така и да се дават такива определения...много невъзпитано, наистина...възмутена съм!!!
Нима няма 30 годишни с тонове грим и лак за коса... ooooh! или пък само 18 годишните момичета слушат чалга???  ooooh!

Laughing  Много ли си възмутена?  hahaha  Всъщност това с лака за коса и топираните косища,както и с тоновете грим е смешно и когато го правят възрастни жени,но е още по смешно когато така се носят 18 годишните,които подражават на чалга певачките

# 118
Няма нищо лошо понякога да отидеш и да си вземеш онова, което искаш...дори може да бъде много сладко.  Sunglasses

# 119

Laughing  Много ли си възмутена?  hahaha  Всъщност това с лака за коса и топираните косища,както и с тоновете грим е смешно и когато го правят възрастни жени,но е още по смешно когато така се носят 18 годишните,които подражават на чалга певачките

Да, много съм възмутена.
Не позволявам да ме слагат под общ знаменател с никой...първо не харесвам топирани коси, второ не ползвам лак за коса и трето не съм МУТАНТ!!! Всеки е свободен да носи косата си както му харесва...не е възпитано да се говори така.

Общи условия

Активация на акаунт