Стана ли жената активната страна?

• 6 929
  • 128
  •   1
Отговори
# 120

Laughing  Много ли си възмутена?  hahaha  Всъщност това с лака за коса и топираните косища,както и с тоновете грим е смешно и когато го правят възрастни жени,но е още по смешно когато така се носят 18 годишните,които подражават на чалга певачките

Да, много съм възмутена.
Не позволявам да ме слагат под общ знаменател с никой...първо не харесвам топирани коси, второ не ползвам лак за коса и трето не съм МУТАНТ!!! Всеки е свободен да носи косата си както му харесва...не е възпитано да се говори така.

Добре,че се появи една неориентиана в живота 18 годишна,че да ми казва кое е възпитано и кое не, и да ми дава тон.  hahaha Спирам дотук,защото специално на теб отдавна съм ти поставила диагноза

# 121

Добре,че се появи една неориентиана в живота 18 годишна,че да ми казва кое е възпитано и кое не, и да ми дава тон.  hahaha Спирам дотук,защото специално на теб отдавна съм ти поставила диагноза

Ама много лесно поставяте диагнози в този форум...впечатлена съм от компетентността ти...Евала.
Дано не възпитаваш ти деца...представям си какви ще са....няма да го напиша, че ще ме изтрият...сама се сещай. Simple Smile

# 122

Ама много лесно поставяте диагнози в този форум...впечатлена съм от компетентността ти...Евала.
Дано не възпитаваш ти деца...представям си какви ще са....няма да го напиша, че ще ме изтрият...сама се сещай. Simple Smile
А ти отде знаеш ,че е на 18,може да е по-дърта от теб и да си прави базик,за което имам сериозни подозрения  #2gunfire

# 123

А ти отде знаеш ,че е на 18,може да е по-дърта от теб и да си прави базик,за което имам сериозни подозрения  #2gunfire

Не знам на колко е,дали  е мъж,жена или нещо неопределено,нито ме интересува. Обясних на нещото,че от тук нататък ще игнорирам всичко написано от него  Wink

# 124
Не смятам,че трябва да го подгоня за да го впечатля.
Имам си други тактики.  Mr. Green

ами закичи си една китка и чЕкай да ти я открадне  Whistling 

п.п. Защо си мислиш че ти говоря на инат  newsm78 просто искам да ти дам съвет .... всичко което сме си казали си е така и сега ... защо не ми вярваш  Crossing Arms

# 125
Имам си други тактики.  Mr. Green

ами закичи си една китка и чЕкай да ти я открадне  Whistling 

п.п. Защо си мислиш че ти говоря на инат  newsm78 просто искам да ти дам съвет .... всичко което сме си казали си е така и сега ... защо не ми вярваш  Crossing Arms

Ех,Немо,не го приемай така лично де  Rolling Eyes
Ми не мога да се прекърша и да ти повярвам  Stop Laughing Hug

# 126
Стана ли жената в днешно време активната  страна в една връзка  ….или  не е до времето , а до човека ?

Не е до времето, а е до човека. Историята ни дава множество конкретни примери като Клеоптара и Екатерина Велика, както и различни матриархални общества. От друга страна съвременната история, особено родната ни показва жени в 21 век, чиято активност във връзката се изчерпва с активно слугуване.   

# 127
Тука покрай топираните коси и чалгата нещо ми привлече вниманието, а именно:

Смея да твърдя,че познавам достатъчно мъжете  Grinning
И си имам начини да ги накарам те да гонят и да им е кеф  Mr. Green
Това е.
Така хем аз съм доволна,хем те. Thinking

Пък и то нали цялата тръпка е в гоненката..
А и,лесните неща не ме кефят.
Имам си други тактики.  

Та Норел би ли споделила тия начини, че мен хич не ми бива в тях Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 17:58 от devin

# 128
Признавам, не изчетох цялата тема и може да се повтарям. Има различни хора - някои са по-инертни и чакат другия да поеме инициативата. Важи и за мъжете и за жените. Аз например съм била толкова захлупена, че ме беше срам да погледна някого, камо ли да предприема някаква стъпка. Харесва ми мъжът да е инициативния. Иначе ако и двамата са инертни в контактите - ще се разминат. По принцип не харесвам нахакани дами, тип въртиопашка. Нямам и такива около мен.

И моля, не нападайте Лейди. В доста теми изчетох злобни коментари по неин адрес. Намирам присъствието и във форума за свежарско. И не всички момичета на 18 са с тонове грим и вечерни прически - имам достатъчно наблюдения над тази възрастова група. Wink

Общи условия

Активация на акаунт