Къде в Пловдив??? - 15

• 54 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Да дам отчет:) Взех на големия (3г.) гумени ботуши, нагоре са с шушляк като апрески, вътре с пух, от Мечо Пух за 15 лв.! От Денди взех едни кожени боти с пух. Имаше добър избор, цените бяха съвсем поносими. Препоръчвам ако и вие сте в търсене. Ааа освен това има детски ботушки и боти в магазина за обувки, срещу Дино център-след Мебелна къща. От там взех за малкия ботуши.

Къде се намира Мечо пух? И аз усилено търся гумени ботушки 30-31 номер

# 481
  • Пловдив

http://www.bgmaps.com/map/plovdiv

накрая на блока,от страната на блок 1038

# 482
  • Пловдив
Да дам отчет:) Взех на големия (3г.) гумени ботуши, нагоре са с шушляк като апрески, вътре с пух, от Мечо Пух за 15 лв.! От Денди взех едни кожени боти с пух. Имаше добър избор, цените бяха съвсем поносими. Препоръчвам ако и вие сте в търсене. Ааа освен това има детски ботушки и боти в магазина за обувки, срещу Дино център-след Мебелна къща. От там взех за малкия ботуши.

Тъкмо и аз да ти кажа за магазинчето в Тракия... Peace

# 483
  • Пловдив
Момичета, имам спешно питане.

Къде освен на ъгъла на Кап.Райчо и П.Д.Петков има целофанови пликчета???

# 484
и аз със въпрос. Днес трябва да купя касичка.. На дребното габровеца ще обяснява вечерта как се събират парички  Tired
в района на Гранда ако се сещате някъде ???

# 485

Тъкмо и аз да ти кажа за магазинчето в Тракия... Peace
За обувната борса ли става въпрос?

# 486
Да, за обувната борса. 26ти номер е обран само да кажа.Иначе други номерца има.

# 487
  • Пловдив
Ех,ние сме 26! Confused

# 488
Момичета, имам спешно питане.

Къде освен на ъгъла на Кап.Райчо и П.Д.Петков има целофанови пликчета???

На 6 септ. след дюнерите на четвъртък пазара( идвайки от Съединението) има магазин за торбички.Също и на ул "Палаузов" ,която е срещу здравословния магазин на Опълченска-има склад на  Екстра пак.  Peace

# 489
и аз със въпрос. Днес трябва да купя касичка.. На дребното габровеца ще обяснява вечерта как се събират парички  Tired
в района на Гранда ако се сещате някъде ???
В Евроленда имаше избор, ако не ти е далече  Peace

# 490
къде се намираше Евроленд, с кола съм няма проблем

# 491
 На главната,близо до Пощата,но отсрещната страна ( с/у офиса на Мтел)

Светнете ме за обувната борса-Тракия   bouquet

# 492
  • Пловдив
Обувната борса се намира... като идваш от М.къща и караш по бул. посока пощата,та на първото кръгово завиваш на дясно и спираш-до детския център Дино/ще го видиш/.Като погледнеш на ляво ще видиш магазина на отсрещната улица.Има голяма табела-Обувна борса.

# 493

Уф, ами съжалявам, ама поне да не се разкарвате! Имаше 26ти номер в Барт боти и обувки с пух.

# 494

Вчера имаше и този размер.

Общи условия

Активация на акаунт