Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Добър ден от една чакаща своето момченце през февруари Simple Smile приемате ли нови попълнения Simple Smile

# 121
Добре дошла ДИДИШОНЧЕ!Разбира се,че приемаме нови попълнения!Разкажи нещо за теб:кога е термина ти,от къде си,предполагам,че това ти е втора бременност  newsm78.

# 122
  • софия
Simple Smile
2ра бременност, имам едно прекрасно момиченце - Михаела!

От София съм,кв. Павлово Simple Smile

термина ми засега е 28ми февруари, но раждането ще е секцио и най вероятно ще е преди тази дата Simple Smile
миналата бременност от самото начало си пишех в "СЕПТЕМВРИйска тема" и знам колко полезни и приятни са тези контакти Simple Smile
Намират се ужасно свястни и човечни хора с които да споделяш усмивките си Simple Smile и не само тях... Simple Smile

# 123
  • София
Бира с Таратор, честит имен ден!

ДИДИШОНЧЕ, добре дошла:)

valeria81, аз имам проблеми със стомаха и по едно време започнах да пия по литър прясно мляко на ден- файда никаква. Повече супички, плодове и доматки /съвет от баба/ и нещата ще се нормализират.

Момичета, днес бях да огледам шишенцата, стерилизаторите и пр., разнообразието е огромно, може ли някоя по-опитна мама да препоръча марка и модел /особено за шишетата/. От колко и с какъв обем имаме нужда и въобще трябва ли да купуваме предварително, предполага се, че ще кърмим?

# 124
Little Evil , по мое мнение не бързай с купуването на шишетата.На мен в началото изобщо не бяха нужни.Едно,макс. две шишета за начало са ти предостатъчни.Аз ползвах на Авент,доволна съм...
Дидишонче,добре дошла...

# 125
  • софия
Little Evil аз с дъщеря  ми ползвах AVENT и съм ужасно доволна, в началото купувах какви ли не шишета... едни я давеха, други не пускаха достатъчно... пробвах с различни биберони, марки... имах много уж "против колики" (но ефект за тях нямаше) и след това си купих AVENT и до момента в който спря да пие мляко си ползвах тях Simple Smile имат голямо разнообразие на боберонките. Също и и това беше единственната марка със размер 320мл. Simple Smile

в началото си купи едно шише за всеки случай... дано всичко е наред с кърменето и не ти трябва ....
за стерилизатора незнам, аз ползвах най обикновен за микровълнова... вършеше си идеална работа Simple Smile

# 126
  • София
Благодаря за съветите, определено съм се насочила към стерилизатор за микровълнова.

Колко голямо трябва да е шишето, което да купя да всеки случай?

# 127
от мнения от мои приятелки знам че Авент са доста добри - мисля че едно шише 125 като за начало е добре
а и ако си купиш помпа за гърди на Авент с нея също има едно такова шишенце, само дето тя е 80 лв, ама си заслужавала
аз в ebay си следя редовно, но все не искат до бг да ми ги доставят, а има на доста изгодни цени там и шишета и стериизатори и разни други нещица  Simple Smile

# 128
  • софия
аз също ще препоръчам ... на каквато и марка да се спреш-купи най-малкото шише...  в началото бебето пие по 30-40мл... даже поправете ме, но мисля, че и по малко ....

Вие как се движите с килограмите... на мен това ми е болна тема... и сега съм почнала да се депресирам малко, щото съм качила вече 5 кила... много зле го изживявам понеже с 1вата бременност качих 30 и кусур кила които свалих точно преди да забременея... след 2 години,... и сега дано мина по леко Simple Smile

# 129
върни се млако по напред в темата, от 2-3 страница Simple Smile
аз лично съм качила 4 килограма до тук, и също започвам да се притеснявам

# 130
Здравейте,

Няма нищо интересно при мен освен нарастващия корем,килограмите са засега почти 2 отгоре,но започнах да се храня определено доста по-стабилно така че ще станат доста.При мен притесненията са ми по скоро за гърдите,много пораснаха и ме сърбят яко,дао не се нацепят Praynig

Хубави почивни дни!!!

# 131
Хора, стига сте се депресирали с тези килограми!  Naughty
Има време да заприличаме на мечоци.  Wink Аз съм 4 кила отгоре и като гледам как ям бих казала, че съм изключително доволна. Лошотото е, че започнах от 60, та най - вероятно ще ударя 80!  Blush Миналият път до началото на 9 - тия месец бях напълняла с 20 кила, въпреки че не се тъпчех като свиня, а сега такъв апетит ми се е отворил, че ако се размина само с 20 трябва да ми дадете медал!  Crazy

А между другото кой е Айля Делчева? Нека се обади, за да я приемем в групата!  Peace

# 132
  • София
Писах по-горе за килограмите, ама те се свалят в крайна сметка. Повече ме притеснява новият размер на гърдите ми- нацепиха се ужасно, особено отдолу!  Уж се мажа всеки ден е Юсерин, но никаква полза  Cry

Благодаря отново за съветите за шишетата.

# 133
За мазането - аз се мажа с Алфастриа. Много голяма смрад е, ама помага. Доки ми го даде. Кожата ми е ужасно суха, под гърдите се чувства като изгоряла от плаж на линията на горнището. Мазането при мен облекчава, ама както казах, да не помирисваш.

Аз имам друго питане - някой мисли ли да държи бебето в люлка (креватче, което се люлее)? Майка ми така гледаше племенниците ми. Като измрънка бебето през ноща, не става, само залюлява и то се успокоява. Иначе с креватче тая екстра я няма. Вие какво мислите?

# 134
Здравейте и от мен!Да взема и аз най-накрая да се наканя да се присъединя към отбора  Simple Smile
Казвам се Ирина,на 24г и чакам първото си бебче на 26 февруари  Party .От Добрич съм,май съм единствената...Ааа и към отбора на сините гащи се присъединявам  Simple Smile Лека бременност пожелявам на всички и най-прекрасните и здрави бебчета на финала   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт