Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо бременните жени често сънуват?
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо бременните жени често сънуват?
-
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
-
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
-
Какво да очаквам по време на консултация по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на пастети по време на бременност?

. За нула време минах темите ви досега (малко по диагонал де
) и мисля, че вече съм в час горе-долу кой кой е и какво се е обсъждало досега. Ще се радвам да ме броите и мен към февруарските мами - на 31 съм, от Пловдив, първо бебче-момченце чакам и също като вас много се вълнувам от всичко, което сте обсъждали досега 

, но аз не съм виновна. Старая се да го контролирам макар,че едвам успявам. Все на сладки боклуци налитам. Скоро и аз ще кача актулана снимка на коремчето. Мен още не ме разпознават, че съм бременна, но ми казаха, че накрая много нараствал корема.

бяха 4 за 54лв. иначе две са 31, а едно за 28лв-не разбрах разликата, но пък и никой и не се помъчи да ми обясни.
днес не е ли денят на Добрич
) в 21 седмица. За сега всичко е наред с бебока и мен, само където дебелея много
Джуджунка , Zelda S и Дидишонче !!!
.Аз прекарах деня във Варна.А Първанов днес е бил тук,каква чест
.Аз гледам да избягвам струпването на много хора.Откакто съм бременна ме гони параноя,че ще се заразя от нещо и като се разминавам с някой подозрителен не дишам
Но да ми е жив и здрав малкия мъж аз от началото на февруари ще си го чакам