Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички хубави мами  Hug

Току що се регистрирах най-накрая и бързам да се присъединя към хубавата ви група, ако може разбира се  Simple Smile. За нула време минах темите ви досега (малко по диагонал де  Blush) и мисля, че вече съм в час горе-долу кой кой е и какво се е обсъждало досега. Ще се радвам да ме броите и мен към февруарските мами - на 31 съм, от Пловдив, първо бебче-момченце чакам и също като вас много се вълнувам от всичко, което сте обсъждали досега Simple Smile Терминът ми е 23 фев., но за сега Малчо расте със седмица напред, така че май се е засилил за по-рано Heart Eyes

И веднага бързам с първи скромен принос към разговорите- видях, че някой питаше какво да прави с хремата-аз 10 дни се мъчих с ужасна хрема и гледах да не слагам капки и накрая мама го измисли и кипна малко прополис с вода и си го слагах като капки и за 1 ден се оправих  Simple Smile

# 136
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БИРИЧКЕ ОТ НАС С БЕБО!

Токущо преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение. На финала страхотно бебче

# 137
  • София
от мнения от мои приятелки знам че Авент са доста добри - мисля че едно шише 125 като за начало е добре
а и ако си купиш помпа за гърди на Авент с нея също има едно такова шишенце, само дето тя е 80 лв, ама си заслужавала
аз в ebay си следя редовно, но все не искат до бг да ми ги доставят, а има на доста изгодни цени там и шишета и стериизатори и разни други нещица  Simple Smile

Наскоро ми казаха, че има услуга на Еконт- да си поръчаш нещо от Ebay и да го доставят до офиса на Еконт в Лондон, от където го доставят в България. Не съм пробвала, предполагам, че и цената е по-висока, но все пак е някаква възможност.

Привет на новите майчета в темата  Hug

# 138
Здравейте мамчета,

Честит празник на именничката   bouquet

Добре дошли на новите момичета- драстично растем- браво на нас  Hug

Тодорка мисля че има и креватчета с люлеещ механизъм, които могат и да се застопоряват.

За килограмите- преди няколко деня като се мерих бях с 2 отгоре, като се има предвид, че съм сваляла и преди това 1-2 кг. Много ми се отвори апетита и лекарката ми се скара, като й го споделих да внимавам tantrum , но аз не съм виновна. Старая се да го контролирам макар,че едвам успявам. Все на сладки боклуци налитам. Скоро и аз ще кача актулана снимка на коремчето. Мен още не ме разпознават, че съм бременна, но ми казаха, че накрая много нараствал корема.

А за тоалетната- и на мен ми е пролем и от скоро започнах да пия пробиотици, които една позната лекарка ми каза, че са полезни и за бебока против алергии.

# 139
Добре дошли на новите мами  Hug

Тодорка Боева правилно са ти отговорили, че има креватчета с люлеещ се механизъм, аз лично съм си харесала това http://biberon-bg.com/product/1312/leglo-lyulka-domino-buk.html

За доставката по Еконт - доста по скъпо излиза отколкото ако директно поръчаш от ebay - моята кума има офис и ми изчислява, получават се някакви баслословни суми Simple Smile

Zelda S къде ходиш на лекар в Пловдив и къде те гледаха на 4д?

# 140
Добре дошли на новите мамчета, леко бременеене.Станахме мноого за 23 ама и една ако роди тогава  Joy

Да напиша резултата от днешната разходка, за жалост разхождам се по магазините и пръскам пари вместо в парка
Купихме една пелена плюшена за количката, която нямаме, ако не стане за завиване и един лигавник, който нямам идея за кога ще трябва, но е много як с гущер е  Mr. Green
Тодорка аз съм харесала точно такова с люлка, а пък и се трансформира после, ако не вземем леглото на мъжо
http://911.bg/a2/bertoni-leglo-lyulka-trendcvetno-3875855.html
Аз харесах един комплект шишета днес на авент и мъжо ги беше грабнал, ама го разубедих-първо да питам момичетата  Naughty бяха 4 за 54лв. иначе две са 31, а едно за 28лв-не разбрах разликата, но пък и никой и не се помъчи да ми обясни.
И да ви кажа аз не мисля да дебелея повече от 7кила още.
Чета лекциите и имам въпроси, но ще питам като ги прочета, особено за банята  ooooh!

# 141
Пак аз Simple Smile Много мерси за посрещането на всички   bouquet

bob4o_f на 4д ме гледа д-р Даскалов в Медикус Алфа-доста проучвах докато избера него, а и ми беше препоръчан от генетиците във ВМИ, където правих ранния БХС-бил един от малкото лекари в Пловдив сертифициран за фетоморфология и вече 2 пъти ме гледа много подробно и много хубаво обяснява.

# 142
А така, една от новите мами се крие и не черпи,   newsm78 днес не е ли денят на Добрич
  bouquet

# 143
Добре дошли на ДЖУДЖИНКА и ЗЕЛДА! HugЛеко бременеене и на финала здрави бебета!

ТОДОРКА,за дъщеря ми ползвах люлеещ се кош и бях много доволна,защото наистина ако се пробуди пред нощта (освен за хранене разбира се) рлосто залюляваш и готово!Сега може би отново ще го ползвам!Лошата страна,обаче е ,че не е хубаво постоянно да се люлее,защото,като поотрасте малко и люлеенето спира да го приспива  Naughty.Привиква и тогава ела да видиш...

Х.АНГЕЛОВА,честит племеник!Да расте здрав и безгрижен и да радва цялото семейство!

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 19:41 от Стани~87

# 144
Здравейте мами! Аз писах един път в темата, ама забравих да се представя.  ooooh! На кратко ми казват Роси, на 25 г. съм, родом от Бургас, но живея в САЩ последните 4 години. Бременна съм (  stork-boy) в 21 седмица. За сега всичко е наред с бебока и мен, само където дебелея много  Embarassed .  Със сестра ми се чух, нея вчера я изписаха , роди на 21-ви , много хубаво момченце - Георги Simple Smile , та тя ми каза че като се е прибрала е била 6 кг по малко отколкото като е влязла , а бебчо е 3700 .
Колкото до люлките/креватчета с моя приятелка говорих която роди преди 1 год. и ми каза че нейното до 6-тия месец е спяло в такова и каза, че е изключително доволна, изобщо не е ставала , само го залюлявала , пъхала биберона и до там. Bassinet им казват тук.  Тези бутилчици на Авент (Филипс) сега ги гледам и аз доста добри коментари има за тях.
   Биричка - Честит имен ден! Най-добри пожелания, много и хубави подаръци днес и добре да си похапнеш Simple Smile !!!!

welcome ДжуджункаZelda S и Дидишонче !!!

# 145
Ооо да днес празнуваме  Grinning .Аз прекарах деня във Варна.А Първанов днес е бил тук,каква чест  bowuu .Аз гледам да избягвам струпването на много хора.Откакто съм бременна ме гони параноя,че ще се заразя от нещо и като се разминавам с някой подозрителен не дишам  ooooh!
 За килограмите аз съм с около 3 отгоре,ама не се бях теглила около месец преди да забременея така че не съм много сигурна.
 Но за тези термини хич не ми е ясна работата.Аз по дата на последния цикъл съм за 26,от интернет калкулаторите ми излиза 22.02,а на видеозона всеки път различно.Последния път 11.02  Thinking Но да ми е жив и здрав малкия мъж аз от началото на февруари ще си го чакам  Heart Eyes

Благодаря за топлото посрещане!   bouquet Между другото ще може ли парола за албумчето и ей сега ще ви намеря и във фейсбук.И там да ме добавите към групата,да си покажа и аз тумбака  Laughing

Офф много съм разсеяна  ooooh! Във Фейсбук съм Irina Lazarova  bowuu

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 19:51 от Джуджинка

# 146
Добре дошли на новите мами!

Лорин, бобчо, и 2 те креватчета ми харесаха, ама чекмеджета ли се вадят, че да стане люлка? Иначе люлките който гледах тук са за до около 1 год. и после наново креватче.

# 147
  • Mostly in my mind
колко нови мами и всички със сини гащи  Grinning добре дошли и леко бременеене   bouquet

# 148
Благодарм Лолита, Тодорка Боева Simple Smile . А някой може ли и на мен да ми каже за групата във ФБ , че съм изпуснала.

# 149
  • Mostly in my mind
на първа страничка има линк към нея

Общи условия

Активация на акаунт