Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Доста ми падна ченето на мен като видях бройката сини към розови гащи тука  Mr. Green Това при нас убива всички световни статистики, където момите все са малко повече от момците Grinning Но сигурнона финала и при нас ще е подобна картинката-просто на този етап девойките, както подобава на всяка дама, кръстосват крачета скромно скромно и не се показват лесно Flutter
Мерси за линковете за люлките-креватчета- точно такива искам и аз

# 151
Теди, моето легълце, което съм харесала се маха раклата, а отдолу остават  чекмеджетата остават и трябва само матрака да се смени, а дори ставало и на бюро. Аз много ги харесвам кошчетата, за които ти говориш, но пък мисля, че ще е за малко бебче и като порасне ще ме  е страх да го оставя само и 2мин., ако бебче е швъкнато, като майка си  Mr. Green Аз много го харесах и е на добра цена и е с люлкааа това, а пък го дават до по-голяма възраст.
Момичета сънувах странен сън вчера-сънувах, че раждам и бебето е едро и момче и майка идва  newsm78 и ми се кара-аз казах ли ти да не купуваш тия бодита, те ще са му малки и тн.  newsm78 Отгоре на всичко съм казала Боян с усмивка (мъжО ми каза на сутринта, а дори не сме мислили това име).  newsm78 странното е че си мисля, че е момиче ама ще видим, но пък решихме, е ако е момче ще е Боян  Peace

# 152
  • София
Честит празник и от нас Биричке    bouquet   ( много хубаво и интересно име имаш )

Добре дошли на новите мами  Hug , супер, увеличава се групичката ни.

Относно леглата...загледах се , че на някои пише "легло-люлка с матрак" , а на други само "легло-люлка". Предполагам при второто не е включен матрака  newsm78

loryn много интересен сън, то и момиче ако е може Бояна....уж майчиния инстинкт не лъже ама ще видиме Simple Smile

# 153
Благодаря ти Стани~87 Simple Smile .
Абе момичета аз като чета доста от вас са започнали с покупките, а аз нищичко не съм купила , всички ми казват че много рано било да съм изчакала до Ноември-Декември  Thinking

# 154
ООО Аз не мога да чакам до декември, тогава ще съм огромна, ще ми е студено и трябва да чакам на мъжО да пазарува, а това не ми се иска. Искам тогава да съм готова щото очаквам здраво друсане в болницата  Mr. Green от порядъка на 2000лв, а може и отгоре и тогава ще ми се видят на нагорно и всички покупки.
Лизи в леглото, което съм харесала има включен матрак, макар че ще е дунапренен. Има много варианти на тези с люлките, но мисля, че е на изгодна и цената. Има и включена ракла, аз и много харесвам и другата на бертони на bob4o

Приятна вечер от нас   bouquet

# 155
  • Somewhere over the rainbow
Много ме впечатлихте с тези коремчета Queen bee и Tototni, направо ми разбихте илюзиите. Не мога да разбера вашите тумбачета са еди такива кръгли, а моя е само отдолу поддут и пъповете ви са в средата, а моя отгоре- пак шпионирах тумбаците ни  Mr. Green
На мен пък ми се схващат ръцете и то от няколко дни.

Лека вечер от нас   bouquet
И моето коремче само в долната част расте, и на мен  от време на време и ръцете ми изтръпват ,но то не е така болезнено като схващането на краката и затова забравих да го спомена ,явно това са си нормални неща ,както казва моят доктор/ както и  за всичко друго за което съм го питала досега/

# 156
Привет на новите коремчета!!! Hug Hug Hug
Пожелавам ви само хубави и свежи новини да споделяте и да се насладите на всеки миг от бременността си!

На мене също много ми харесва идеята за люлка, много красиво ми се вижда. Спомням си, че брат ми спеше в кошче /плетено/-люлка и мама го беше обвила с една много красива драперия. Тъкмо наточих зъби за него и се оказа,че са го подарили още преди години, естествено. А пък честно казано луди пари само за люлка не ми се дават, тъй като са с много ограничен срок на ползване. Така че и аз клоня към легло-люлка като някое от тия, които сте си харесали.

Моят корем пък този път много расте, предишните бремености 5-6 месец почти не ми личеше, а сега съм с огромен. Ами какъвто- такъв, нямам контрол над него. А на всичкото отгоре се храня много умерено и разумно... Ще гледам тази вечер да кача две снимки  с корем...

Навремето много бях доволна от продуктите на NUK - някой от по-скорошните мами има ли впечатления. Иска ми се сякаш пак тази марка да ползвам, имам само хубави спомени с нея.
Лека и спокойна вечер от нас с бебка!

Лорийн, много хубав сън - може би наистина това е името за твоето бебе - Боян или Бояна / също много добре звучи и в женски вариант!/ Hug

# 157
Добре дошли, нови мами!   bouquet
Аз имам един сериозен проблем с измислянето на момчешко име....То да е живо и здраво, това да ми е проблема, но не мислите ли, че момичешките имена са по - хубави?
Искам името хем да звучи добре цялото, хем да е готино и умалителното, ама явно няма да ми се получи. Братовчедка ми постоянно ми звъни с някакви предложения и на мен все не ми харесват....

А пък да ви се оплача, нещо много започва да ме боли кръста... newsm27 А и много ям и ми е тежко на корема и днес цял ден ходя като патица... Grinning
Друго нямам какво да се оплача, тъй че лека нощ от мен!

# 158
Привет момичета, станали сме още повече, което е СУПЕР  newsm44 Добре дошли на всички новопостъпили във февруарския отбор  Hug

Имам една малка забележка - абе момичета, ако още някой ми се оплаче  скачените 3-4 килограма и че се притеснявал - убивам  ooooh! Аз какво да кажа с моите 9  #Crazy Айде да не се депресираме така...Стига с тея кила, исках да не се тревожа, знам че се свалят после, ама вие въртите сучете и все около килата... Stop Слагам вето на темата, да знаете ...Ама най-сериозно ви го казвам - яйде да обърнем внимание на по-хубавата страна от бременеенето ни, а не на килцата...Simple Smile Мерсииии предвартително....Wink

# 159
Здравейте момичета Simple Smile
Добре дошли Джуджунка,Zelda S и Дидишонче!Желая ви лека бременност и приятно и полезно прекарано време в нашата февруарска темичка! Hug
Честит имен ден Биричке!Да ти е живо и здраво името,да си го носиш със здраве,гордост и късмет!  bouquet Hug
Аз отново съм си вкъщи,краткото ми приключение в София приключи Blush
За килограмите- няма да пиша,понеже приключихме темата  Wink
Аз имам също едно питане към по-опитните мами.Дали някоя от вас е ползвала легълцата на "Мебели Кирев"?Харесала съм си от там едно комбинирано,която е със стандартна люлка 70/140.Аз и преди бях писала за него бях пуснала линк,но никой нищо не коментира.факта,че неможах да го видя налично никъде в София малко ме притеснява.Да не би да не са достатъчно качествени,или какъв е проблема- незнам!Ако някоя мама има наблюдения,ще се радвам да сподели.Ето го и него:
http://shop.pebals.net/popup_image.php/pID/2971

# 160
Здрасти Totoni, какво приключение и ти си правиш. И аз имам въпрос-тези легълца не са ли плитки? Като стане малко по-голямо бебо няма ли да се преобърне, особено, ако не се свалят решетките самостоятелно по една или две.
http://www.babybubu.com/store/index.php?route=product/product&product_id=715
давам например тази не съм я загледала дали се свалят или не просто тя ми е пред погледа.

# 161
Totoni в сайта на Кирев има магазините, където са налични продуктите им. Леглото е много хубаво Wink, поне на външен вид и аз не съм ги виждала на живо, но не съм и обикаляла много.
Честит иман ден на Биричка  bouquet
Добре дошли на новите мами, колко много станахме изведнъж Mr. Green
amidala13 и аз се чудех на мамите за кг, как се оплакват от качени 3-4 кг и аз съм вече 9, а може и повече ама ме е страх да се качвам на кантара, ама чак пък да се депресирам, няма да стане, ще си ям каквото ми е кеф и ще си се търкалям Joy
За имената, ние сме измислили вече име и за момче, и за момиче. Това е още от преди да забременея. Но не искам да го казвам- не е от суеверие, решихме да е изненада дори за семействата ни. Името не е много типично, но е много хубаво и си го харесваме Hug
Приятни сънища на всички!

# 162
Лорин, Тотони, много са готини креватчетата!
Лорин, желая ти успех със свеки по отношение на другото креватче.
Моето проучване показа 3 опции:
1. Само люлка - скъпо, практично и функционално за 1 год.
2. Креватче на колелца - малко грознеят
3. Креватчетата - люлка, които обсъждаме, което май ще е и моя вариант. Аз преди не знаех, че са толкова функционални. Ще ходя по магазините да гледам. Кошарките ги изключвам.

Хепи мама, не се притеснявай за корема. Една колежка ми каза, че ако била на мое място, щяла да се пъчи наляво-надясно и особено пред бившите работодатели  Simple Smile

# 163
Хепи мама, не се притеснявай за корема. Една колежка ми каза, че ако била на мое място, щяла да се пъчи наляво-надясно и особено пред бившите работодатели  Simple Smile

Grinning Пъча се и още как, много си го харсевам коремчето, едно такова кръгличко! / Единствено ме притеснява да не задържам вода, ама доки ще каже скоро/.

# 164
loryn,аз бях писала назад някъде отностно легълцата от този тип,че имало някакъв ЕУ стандарт,според който решетката трябва да бъде минимум 60 см висока,така че след като се сложи матрака от 10 см, да останат поне 50 см височина на решетката.На това специялно,което ви показах решетката е 62 см висока.А най-високата решетка,която съм виждала на този тип легълца е 63,5,но пък при тях люлката е по-малка 70/130,а аз искам да е стандартна и да не се налага да поръчваме матраче,а направо да си купим готово,стандартен размер.А люлка 70/140 става и за по-малко и за по-голямо бебе.Целта ми е да може да спи бебо,колкото се може по-дълго в люлката обезопасен от решетките  Flutter
За коремчето и аз много му се радвам!нали ми е за първи път и ми е много хубаво и интересно,как расте,как се развива бебо вътре  Heart EyesПрекрасно е,особено когато се размърда  Grinning
Евридика, благодаря ти за инфото!Явно обаче не го обновяват много често сайта си,защото така и не успях да го намеря в магазин налично.Аз направих запитване,чрез мейл,но никоий не ми отговори,обаждах се и по телефона,но за момента нямали налични в София,но по други няколко града имало.Ако някоя мама го види,много моля да си каже мнението!  Hug
Лека нощ от мен мили дами,до утре! Hug

Общи условия

Активация на акаунт